
TVgids - njam!
Andere zender »
05:45 | Vietnjam met Quyên |
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
06:05 | Ware delicatessen |
Chef Bart Desmidt maakt vier eenvoudige maar lekkere gerechten met verse Sint-Jacobsvrucht.
«
»
06:35 | Het perfecte feestmenu |
Bij Het Perfecte Feestmenu van Roger van Damme staat vandaag de kip centraal. Zijn feestelijk driegangenmenu start met een kipkroket met truffelmayonaise.
«
»
07:00 | Tot op de graat |
Dat er geen enkele vis uit onze Noordzee is waar Johan Segers niet van houdt, wisten we al. En ook vandaag maakt hij met veel liefde een speciaal beestje uit de zee klaar: de scheermessen.
«
»
07:15 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, teler van Brussels grondwitloof. De chef komt er alles te weten over dit edele product.
«
»
08:00 | Het feestmenu van ... |
De njam!-chefs stellen stellen hun kerstmenu samen.
«
»
09:25 | HAPeritief! (compilatie) |
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
09:45 | De Eregast |
Voor de laatste dag hebben de boys de big boss van njam! uitgenodigd: Gert Verhulst. Dus zorgen Peppe, Dominique en Jeroen voor de nodige luxe in hun menu.
«
»
10:30 | Ware delicatessen |
Kaviaar, het zwarte goud. Zelf kopen we het ook niet vaak, maar daar zou wel eens verandering in kunnen komen.
«
»
11:05 | De Wereldkeuken |
Als expert van de Spaanse keuken leert topchef José Polonio de njam!-fans allerlei gerechten maken, zoals gevulde mosseltjes of konijn in sherry. Maar ook Spaanse klassiekers.
«
»
12:00 | Pasta & risotto |
Peppe gaat de feestelijke tour op met deze overheerlijke bigoli met rode gamba's en kaviaar. Steffi verrast met deze ontbijtrisotto met haver.
«
»
12:25 | De Eregast |
Voor de laatste dag hebben de boys de big boss van njam! uitgenodigd: Gert Verhulst. Dus zorgen Peppe, Dominique en Jeroen voor de nodige luxe in hun menu.
«
»
13:10 | Karola's Kitchen - gewoon gezond & goed |
Koken doet je reizen. En vandaag neemt Karolien ons mee naar Azië. Ze maakt een exotische noedelsoep, op basis van homemade currypasta. De pasta komt terug in haar zalmballetjes die ze in de soep draait én als apero serveert. Dubbele pret!
«
»
13:35 | Pasta & risotto |
Dagny Ros maakt een originele zwarte spaghetti met bloemkoolsaus en geroosterde pancetta en Jan Tournier maakt een risotto met rode gamba's.
«
»
14:00 | HAPeritief! (compilatie) |
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
14:20 | Winters grillen |
Om Winters te Grillen heb je niet veel nodig: een barbecue en je vrienden. Chef Jeroen De Pauw maakt vandaag een stoofpotje van kip, inclusief limoncello, op de BBQ. En als dessert grillt hij ananas met een heerlijke marinade met Sambuca.
«
»
14:45 | In de Mix (magazine Njam) |
Dominique Persoone klopt een sabayon met Elixir d'Anvers en Jeroen De Pauw tovert een brownie met frambozen op tafel.
«
»
15:05 | De smaaktoerist |
Jeroen De Pauw bezoekt de Vistrap in Oostende, vindt er ook lokaal bier en bijzonder drafbrood. Onze chef eindigt in schoonheid & maakt met z'n buit een heerlijke toast.
«
»
15:40 | Ware delicatessen |
Chef Bart Desmidt maakt vier eenvoudige maar lekkere gerechten met verse Sint-Jacobsvrucht.
«
»
16:15 | HAPeritief! (compilatie) |
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
16:35 | De Eregast |
Voor de laatste dag hebben de boys de big boss van njam! uitgenodigd: Gert Verhulst. Dus zorgen Peppe, Dominique en Jeroen voor de nodige luxe in hun menu.
«
»
17:30 | Het perfecte feestmenu |
Bart Desmidt zijn perfecte feestmenu start met een koud voorgerecht met krab en avocado, dat je volledig op voorhand kan klaarmaken.
«
»
18:00 | Het weekmenu |
De chef maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Gevuld Kalfsgebraad met aardappelsalade // Zwaardvis met mediterraanse tomatensalsa // Vegetarische pastarolletjes met spinazie en ricotta // Lasagne van risottorijst, tomaat en ragu
«
»
18:45 | De Chalet aan de Semois |
De eerste dag van hun boysweekend zetten Dominique, Peppe en Jeroen in met een stevige koffiecocktail, een dikke erwtensoep en zalige forelhapjes. En terwijl Jeroen stroopwafels maakt, verkennen onze 2 macho's de omgeving op de scooter.
«
»
19:25 | Bal National |
Wim schuift een gevulde bloemkool in de oven met een vleesbroodje. De tweede bloemkool belandt in een stoofpotje met varkensvlees en pickles, geserveerd met spek- en spruitjesbrood.
«
»
20:00 | HAPeritief! (compilatie) |
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
20:40 | Het feestmenu van ... |
De njam!-chefs stellen stellen hun kerstmenu samen.
«
»
21:40 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst krijgt vandaag het feestelijke bezoek van chef Stéphane Buyens. In de aanloop naar kerstmis maken ze een typisch gerecht van aan zee: tongrolletjes op Oostendse wijze.
«
»
22:20 | Comfort Food |
Met vandaag in de aanbieding epische smaakcombinaties: zoete brochettes in camembert en een stevige lamsburger uit het vuistje.
«
»
22:40 | De dagschotel |
Bart Desmidt serveert ons een trio van witloof, ham en truffel.
«
»
23:00 | Het perfecte feestmenu |
Bart Desmidt zijn perfecte feestmenu start met een koud voorgerecht met krab en avocado, dat je volledig op voorhand kan klaarmaken.
«
»
23:30 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
De laatste dag van hun weekend begint ongezien productief op het strand. De boys vangen grote zeebaarzen die meteen in de stamppot mogen.
«
»
00:20 | HAPeritief! (compilatie) |
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
00:40 | Comfort Food |
Comfort Food zijn gerechtjes die gezelligheid oproepen en iedereen doen glimlachen, kinderen inclusief. De old time favorite van Jeroen De Pauw zijn dochter is een stevig slaatje met veeeel gesmolten kaas en homemade mikadostokjes.
«
»
01:05 | De Eregast |
Voor de laatste dag hebben de boys de big boss van njam! uitgenodigd: Gert Verhulst. Dus zorgen Peppe, Dominique en Jeroen voor de nodige luxe in hun menu.
«
»
01:50 | Het perfecte feestmenu |
Het perfecte feestmenu van Johan Segers begint met een koud voorgerecht: oesters en gêlée. En Johan heeft niet één, maar twee voorgerechtjes gepland.
«
»
02:25 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, teler van Brussels grondwitloof. De chef komt er alles te weten over dit edele product.
«
»
03:15 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst krijgt vandaag het feestelijke bezoek van chef Stéphane Buyens. In de aanloop naar kerstmis maken ze een typisch gerecht van aan zee: tongrolletjes op Oostendse wijze.
«
»
03:45 | Comfort Food |
Met vandaag in de aanbieding epische smaakcombinaties: zoete brochettes in camembert en een stevige lamsburger uit het vuistje.
«
»
04:00 | De dagschotel |
Bart Desmidt serveert ons een trio van witloof, ham en truffel.
«
»
04:15 | Het perfecte feestmenu |
Bart Desmidt zijn perfecte feestmenu start met een koud voorgerecht met krab en avocado, dat je volledig op voorhand kan klaarmaken.
«
»
04:40 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
De laatste dag van hun weekend begint ongezien productief op het strand. De boys vangen grote zeebaarzen die meteen in de stamppot mogen.
«
»
05:20 | HAPeritief! (compilatie) |
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
05:45 | Comfort Food |
Comfort Food zijn gerechtjes die gezelligheid oproepen en iedereen doen glimlachen, kinderen inclusief. De old time favorite van Jeroen De Pauw zijn dochter is een stevig slaatje met veeeel gesmolten kaas en homemade mikadostokjes.
«
»