TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Onderbreking
«
»
11:20 Sturm der Liebe
Ariane krijgt een nieuw mysterieus dreigtelefoontje en ze denkt opnieuw dat Werner en Erik hier achter zitten. Ze geeft hen aan bij de politie. Constanze is er kapot van dat ze haar job kwijt is.
«
»
12:10 Onderbreking
«
»
14:40 Christmas Next Door
Auteur Eric Redford krijgt in de kerstperiode de vraag te babysitten op zijn nichtje en neefje. Hij krijgt daarbij hulp van zijn buurvrouw April. Het duurt niet lang voor de vlam overslaat.
«
»
16:20 Single Parents
Will ontdekt iets over de nieuwe vriend van Angie en twijfelt of hij dit aan haar moet vertellen. Poppy en Douglas raken het niet eens over de toekomst. De kinderen blijven voor het eerst alleen thuis
«
»
16:45 White Collar
Nadat hun relatie doorheen de jaren is verwaterd, vernemen de broers Roland, Josh en James dat twee van hen alle bezittingen van hun overleden vader hebben gerfd.
«
»
17:35 Parks and Recreation
Leslie komt in de problemen als ze een 'reddingsactie' voorstelt van een failliete winkel in filmverhuur. Ann zoekt contact met April. Tom wil een bange, nieuwe medewerker verdedigen.
«
»
18:00 The Goldbergs
Brea gaat op bezoek bij haar nicht, die aan de universiteit van Virginia studeert. Beverly vreest dat ook zij daar zal willen gaan studeren en spoort Adam aan om actie te ondernemen.
«
»
18:30 The Simpsons
Wanneer Lisa op school gepest wordt, springt Bart voor haar in de bres. Maar daardoor krijgt hij het aan de stok met Nelson, een vechtersbaas van de ergste soort.
«
»
19:00 The Simpsons
Lisa voelt zich niet zo lekker. Ze voelt zich depressief want niemand waardeert wat ze doet: haar ouders niet, haar broer niet en de leraars niet. Tot ze een eenzame saxofoonspeler ontmoet...
«
»
19:35 The Big Bang Theory
Penny krijgt de mogelijkheid om met Bill Gates samen te werken als zijn bedrijf partners wil worden met haar farmaceutisch bedrijf.
«
»
20:05 The Big Bang Theory
Wanneer Leonard ontdekt dat Sheldon de voorzitter is van de huurdersvereniging, besluit hij als tegenkandidaat op te komen.
«
»
20:35 The Holiday
Amanda Woods, eigenares van een reclamebureau, en journaliste Iris Simkins hebben allebei genoeg van mannen. Via het internet leren ze elkaar kennen en ze besluiten twee weken van huis te wisselen.
«
»
23:05 The Night Before
Hartsvrienden Ethan, Isaac en Chris brengen voor de laatste keer een onvergetelijke kerstavond door, een traditie die ze sinds de dood van Ethans ouders in stand hebben gehouden.
«
»
01:00 White Collar
Nadat hun relatie doorheen de jaren is verwaterd, vernemen de broers Roland, Josh en James dat twee van hen alle bezittingen van hun overleden vader hebben gerfd.
«
»
01:50 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'First Dates' VRT1 2023

Kristof zoekt een avontuurlijke vrouw met een hoek af. Hij hoopt die te vinden in Machteld, zij heeft een speciaal cadeau voor hem bij. Alicia heeft de liefde al gevonden, maar ze mist nog een vriendin. Ze gaat op date met Kaat... n Lolita. Flamboyante Chris en extraverte Maarten zoeken iemand die hen aankan. Vinden ze dat in elkaar? Matthew valt op dames met rood haar. Hij gaat op date met Ellen, date-ervaring heeft ze niet echt, maar rood haar gelukkig wel.


'First Dates', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers