TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:55 Money Monster
Tv-presentator Lee Gates staat dankzij zijn beleggingstips bekend als de geldgoeroe van Wall Street. Op een dag wordt hij live op tv gegijzeld door een man die veel geld verloren is.
«
»
14:50 The Graham Norton Show
Gasten: Nicola Adams, Josh O'Connor, Emma Corrin, Nicole Kidman, Jason Manford en Kylie Minogue.
«
»
15:55 Life in Pieces
John en Joan maken ruzie met hun buren, Jerry en Pam, over wie hun jacuzzi mag gebruiken. Greg en Jen nodigen de ongedierteverdelger en zijn vrouw uit voor het avondeten.
«
»
16:20 Life in Pieces
Greg voelt zich bedreigd door de knappe, nieuwe assistent van Jen en probeert zich mannelijker te gedragen. Heather en Tim halen een grap uit met Tylers school.
«
»
16:50 M*A*S*H
Iedereen heeft het ijskoud, behalve Hawkeye, die thermisch ondergoed van zijn vader heeft gekregen. Voor hij het goed en wel beseft, zit iedereen achter zijn warm ondergoed aan.
«
»
17:20 M*A*S*H
Het kamp maakt zich op voor een sportwedstrijd, maar wanneer er een bom op de site van het kamp belandt, moet iedereen samenwerken om ze zo snel en zo veilig mogelijk te ontmantelen.
«
»
17:55 Top Gear
Paddy McGuinness, Freddie Flintoff en Chris Harris kruipen achter het stuur van de nieuwste sportwagens van Ferrari, Aston Martin en Porsche voor een roadtrip door Yorkshire.
«
»
19:00 Police Interceptors
Lisa en Bruce achtervolgen een BMW die niet verzekerd is. Sergeant Brian Blackmore en zijn team vallen 's ochtends vroeg binnen bij een vermoedelijke drugsdealer.
«
»
20:00 Mr. Bean
Mr. Bean maakt vrienden bij het Leger des Heils, rijdt naar huis met de grootste kerstboom die hij maar kan vinden en koopt een mooi cadeau voor zijn vriendinnetje.
«
»
20:35 Le Petit Baigneur
André Castagnier werkt op de scheepswerven van Louis-Philippe Fourchaume. Hij heeft net het prototype van een nieuw schip ontworpen, maar bij de tewaterlating van de boot gaat het helemaal fout.
«
»
22:25 The Story of the Songs
Judas Priest-frontman Rob Halford en bassist Ian Hill werpen een blik op de beginjaren van de heavymetalband aan de hand van drie nummers die bepalend waren voor de groep.
«
»
23:25 Foute vrienden
De Foute Vrienden kruipen opnieuw achter de toonbank van een bloemenwinkel om te schitteren als acteur.
«
»
00:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

De knappe, avontuurlijke en briljante Robin heeft nog zijn hele leven voor zich, tot hij verlamd raakt door polio. Tegen alle adviezen in, brengt zijn knappe vrouw Diana hem naar huis om hem liefdevol te verzorgen.

'Breathe', film uit 2017 met oa. Claire Foy en Andrew Garfield, om 22.55 uur op Eén.

Dossiers