TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 A Place In The Sun: Winter Sun
Reality-show.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:55 US Kitchen Nightmares
Gordon Ramsay trekt naar Boston en bezoekt er restaurant Davide. Frank en Anthony hebben de zaak samen uit de grond gestampt, maar de broers zien de toekomst van Davide niet rooskleurig in.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:30 A Place In The Sun: Winter Sun
Reality-show.
«
»
13:30 WK Darts 2023
Verslag van de middagsessie met vier wedstrijden in de tweede ronde.
«
»
17:25 US Kitchen Nightmares
Sterrenchef Gordon Ramsay bezoekt deze keer restaurant DownCity in het Amerikaanse stadje Providence. Hij staat voor een moeilijke opdracht en heeft een hele kluif aan eigenares Abby.
«
»
18:25 Home and Away
Jasmine probeert Felicity te overhalen om haar broer te vergezellen naar de herdenkingsdienst voor hun vader. Roo heeft slecht nieuws: Martha heeft een niertransplantatie nodig.
«
»
18:55 Mijn beste kerst ooit
Kerst in het dorpscafé van Joris & Philip. In de vierde en laatste aflevering van deze week blijft de ster van 'Mijn Beste Kerst Ooit' stille staan in Zepperen.
«
»
20:00 WK Darts 2023
Verslag van de avondsessie met vier wedstrijden in de tweede ronde.
«
»
00:00 Highway Cops
Een chauffeur op roadtrip door het Zuidereiland wordt betrapt op rijden onder invloed. En een koppel dat op huwelijkreis is, heeft moeite om hun ogen op de weg te houden.
«
»
00:30 Border Security USA
Een valse ID-kaart wordt ontdekt aan de grens. De verhalen van een jonge reiziger komen niet overeen. Een hardwerkende bewakingshond bespeurt verboden etenswaren.
«
»
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ons huis/nieuw huis' (Eén)

Frédéric en Ilse wonen als nieuw samengesteld gezin in Millen, Riemst. Dat doen ze in Frédérics ouderlijk huis, vroeger een gekende buurtwinkel. Maar alle kinderen zijn het huis uit en dat is nu dus veel te groot. Frédéric wil het opsplitsen in twee appartementen en daar zijn oude dag doorbrengen. Maar Ilse is als de dood voor verbouwingswerken en al het stof dat dit met zich meebrengt. Zij voelt meer voor een splinternieuw, kraaknet en instapklaar appartement. Het wordt geen eenvoudige opdracht voor Ken en Kristien.

'Ons Huis/Nieuw Huis', om 20.45 uur op VRT 1.

Dossiers