TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 Ghosts
Mike blijft voor het eerst alleen achter met de spoken terwijl Alison een avondje gaat stappen. De spoken amuseren zich te pletter, tot enkele ongenode gasten het huis willen binnendringen.
«
»
06:00 Father Brown
In een dorp dat gebukt gaat onder een polio-epidemie wordt een lichaam gevonden bij een steencirkel. Father Brown vermoedt dat er duistere krachten spelen.
«
»
06:45 George Gently
1966. Studenten van de universiteit van Durham houden een protestmars tegen atoomwapens. Na de betoging wordt in de haven het levenloze lichaam gevonden van de linkse academicus Damien Barratt.
«
»
08:10 Around the World in 80 Days
In San Francisco reizen Fogg, Abigail en Passepartout per postkoets verder richting het eerstvolgende treinstation. Ze worden vergezeld door een marshal en zijn gevangene.
«
»
09:00 Around the World in 80 Days
Aan boord van het schip dat hen van New York naar Liverpool zal brengen, bedenkt Fogg zich dat Estella hem de briefkaart stuurde. Hij keert terug naar het station, in de hoop haar terug te zien.
«
»
09:50 New Tricks
Het team heropent de zaak van de moord op de populaire dj Johnny Deacon die de dood vond in de brand van een muziekzender in de jaren 80.
«
»
10:40 Midsomer murders
Een jurist wordt vermoord met een dodelijke dosis morfine. De hoofdverdachte is een man die tien jaar eerder een moord heeft gepleegd.
«
»
11:30 Midsomer murders
Een jurist wordt vermoord met een dodelijke dosis morfine. De hoofdverdachte is een man die tien jaar eerder een moord heeft gepleegd.
«
»
12:15 Death In Paradise: Christmas Special 2021
Rond de kerstdagen wordt de rust op het mooie, zonovergoten eiland Saint Marie verstoord door een raadselachtige moord, en de lijst met verdachten is lang.
«
»
13:10 Death In Paradise: Christmas Special 2021
Rond de kerstdagen wordt de rust op het mooie, zonovergoten eiland Saint Marie verstoord door een raadselachtige moord, en de lijst met verdachten is lang.
«
»
14:10 Midsomer murders
Als een jonge man tijdens de heropening dood wordt aangetroffen, moeten DCI Barnaby en DS Winter om de moordenaar te vinden een sinister web van leugens uit zowel het verleden als het heden ontrafelen
«
»
15:05 Midsomer murders
Als een jonge man tijdens de heropening dood wordt aangetroffen, moeten DCI Barnaby en DS Winter om de moordenaar te vinden een sinister web van leugens uit zowel het verleden als het heden ontrafelen
«
»
16:05 The Chelsea Detective
Deel 1. Een man ontdekt als hij wakker wordt dat er een boodschap op zijn spiegel is geschreven en vervolgens komt hij onder een trein. Is hij gevallen of werd hij geduwd?
«
»
17:00 The Chelsea Detective
Een man ontdekt als hij wakker wordt dat er een boodschap op zijn spiegel is geschreven en vervolgens komt hij onder een trein. Is hij gevallen of werd hij geduwd?
«
»
18:00 Death in Paradise
Het lichaam van de bekende thrillerauteur Frank O'Toole wordt aangetroffen op het strand. Hij werd tijdens zijn dagelijkse zwempartij door het hart gestoken.
«
»
19:00 Midsomer murders
Deel 1/2. Barnaby en Jones beginnen een onderzoek naar een mogelijke verdrinking en ontdekken onaangename connecties met het verleden.
«
»
20:05 Midsomer murders
Deel 2/2. Barnaby en Jones beginnen een onderzoek naar een mogelijke verdrinking en ontdekken onaangename connecties met het verleden.
«
»
21:00 Grantchester
Wills avondje uit naar de bioscoop loopt heel anders dan verwacht wanneer een Amerikaanse bioscoopmedewerker dood wordt aangetroffen naast de projectoren.
«
»
21:55 All Creatures Great and Small
Wanneer op de radio bekend wordt gemaakt dat Engeland op de rand van oorlog staat, wordt iedereen in Skeldale House gedwongen na te denken over wat belangrijk is in het leven.
«
»
22:55 Agatha Raisin
Agatha wordt door James uitgenodigd voor een tripje naar de kust waar hij aan zijn nieuwe boek wil werken. Ze belandt echter in Snoth-on-Sea belandt en wordt verdacht van moord.
«
»
00:00 Agatha Raisin
Nadat Agatha uit de brandende hotelkamer van Wayne is gered, krijgen Toni en Roy de taak om op zoek te gaan naar Ronnie. Ze volgen hem naar de kelder van het hotel.
«
»
00:55 Rosemary and Thyme
Wanneer het tweetal voor een klant aan het werk is om een tuin te creëren als huwelijkscadeau, treffen ze onder een kruisbessenstruik een vondeling aan. Terwijl ze de zaak onderzoeken, komen bij Rosemary door de vondst moederlijke gevoelens naar boven. 6/8
«
»
01:45 The Singapore Grip
Ondanks zware verliezen krijgen de Britten de opdracht om door te vechten. Wanneer Walter zijn greep op de werkelijkheid verliest, wordt hij door Matthew gered.
«
»
02:40 Jonathan Creek
Jonathan en Maddy onderzoeken de vreemde moord op een schilder. Ze wenden zich tot de vrouw en de maîtresse van het slachtoffer voor antwoorden op een aantal bizarre vragen. Deel 1 van 2.
«
»
03:30 Jonathan Creek
Jonathan en Maddy onderzoeken de vreemde moord op een schilder. Ze wenden zich tot de vrouw en de maîtresse van het slachtoffer voor antwoorden op een aantal bizarre vragen. Deel 2 van 2.
«
»
04:25 McDonald & Dodds
Dodds en McDonald komen terecht in de wereld van plastische chirurgie en influencers wanneer een populaire vlogster sterft tijdens een operatie.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play5 logo

Maikel belt naar 112 omdat een uitbater gewond in zijn snackbar ligt. Maikel wil zo snel mogelijk weg, maar centralist Bilal draagt hem op om te blijven. De wond moet meteen behandeld worden. Maikel stemt alleen in als Bilal akkoord gaat met een vreemd verzoek: er mag absoluut geen politie gestuurd worden.

'NOOD', om 22.55 uur op Play5.

Dossiers