TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Ontdek een bal op de trap met een appel, een blokkenpuzzel van een gibbon en kijk hoe het Boekenmeisje met een konijntje speelt door te toveren.
«
»
06:05 Bumba
Bumbina leert het woord banaan en Bumba speelt samen met Bumbum met een bal.
«
»
06:10 Tee & Mo
Het is een koude dag en Tee wil buiten spelen. Mo is het daarmee eens, maar alleen met een jas.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje is gevallen tijdens het fietsen. Nu durft ze niet meer. Viktor haalt een kameraadje erbij. Kameraadje Nora laat zien dat Kaatje geen schrik moet hebben op de fiets.
«
»
06:25 Ollie
Charles neemt zijn baantje als bladenveger erg serieus, ook al is dat moeilijk met Ollie en Mabel in de buurt.
«
»
06:30 Meneer Papier
Poes wil met Meneer Papier gaan wandelen. Buiten is er heel veel gras, maar meneer Papier vindt het te kaal. Hij knipt een boom, struiken, een beekje en een standbeeld. Het wandelen maakt ze moe.
«
»
06:35 Hongerige berenverhalen
De hongerige beren zijn het niet eens over het gerecht dat ze willen koken. Nico wil roerei met champignons, terwijl Mika pannenkoekjes met aardbeien wil. Ze krijgen ruzie en besluiten te maken wat ze zelf willen.
«
»
06:40 Vos en Haas
Vos en Haas organiseren een nepfeest waar heerlijke taart wordt geserveerd. Jacco wendt zijn ogen niet van de taart af, maar wil hem meteen opeten. De oproep komt echter niet aanwaaien tenzij Jacco weet hoe hij zich moet gedragen.
«
»
06:50 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
06:55 Simon Superkonijn
Simon, Lou en Gaspard spelen met een bal die per ongeluk op een oude man landt die op een bankje ligt te dommelen. Geïrriteerd houdt de man de bal en gaat weer slapen.
«
»
07:00 Edmond & Lucy
De puppy's zijn uitgeput van de zomerhitte en hebben de kracht niet om helemaal naar de vijver te gaan om af te koelen. Gelukkig heeft zich in de tuin van het huis een grote vijver gevormd, waar Edmondo en Lucy al snel beginnen te spelen.
«
»
07:10 Casper en Emma
Emma verliest haar allereerste tand en ze is dolblij als de tandfee arriveert. Maria brengt Emma naar de tandarts en Casper gaat mee om haar te steunen.
«
»
07:25 Samson en Marie
Alberto vraagt Samson en Marie of zij een dagje op Rex willen passen. Samson denkt dat het over een hondje gaat en wil heel graag met hem spelen. Maar dan komt Alberto toe. Rex blijkt geen hondje te zijn, maar een baby.
«
»
07:30 Kleine dingen
Klei-animatiesserie over vijf kleine wezentjes die hun omgeving verkennen en spelenderwijs van alles leren over de wereld om hen heen.
«
»
07:35 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings vechten om een chocoladepot waardoor deze de ruimte in wordt geknald en een ruimtestation beschadigt.
«
»
07:40 Lou
Animatiereeks over het dagelijkse leven van het twaalfjarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan.
«
»
07:55 Dodo
Joe weet dat hij vernederd zal worden als hij toegeeft dat hij bang is voor Siobhans verhaal.
«
»
08:10 Wannabe's
Said, Mike en Shoana proberen via de radio tickets te winnen voor een uitverkocht concert, maar het is Olly die de tickets per ongeluk binnenrijft. Hij heeft er twee. Er kan dus nog één iemand mee.
«
»
08:25 De Smurfen
Iedereen in het Smurfendorp is het beu om Babysmurfs luiers te verschonen, dus bedenkt Knutselsmurf een robot hiervoor. De robot slaat echter op hol en gaat er met Babysmurf vandoor.
«
»
08:35 Grizzy & the Lemmings
Grizzy vindt de hoed van een tovenaar en wil hiermee indruk maken op de berin en komt met een goede truc op de proppen.
«
»
08:40 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings maken zichzelf onzichtbaar om een chocoladepot voor Grizzy te halen.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Kleine dingen
De hele kleine wezentjes vinden een wip. Ze spelen ermee, en ze proberen er allemaal op te zitten.
«
»
09:05 Molang
Molang en Piu Piu maken kennis met een piraat die op zoek is naar een eiland met verborgen schatten. Het wordt echter al snel duidelijk dat de schat niet ligt waar iedereen het zich had voorgesteld.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
Scottie gebruikt de krachtaandrijver van de tram om zijn step. Hij belandt op een strand.
«
»
09:20 Where's Chicky?
Chicky is een kuikentje dat houdt van leren en vele avonturen beleeft.
«
»
09:25 De Smurfen
Smurfin en Smurfbloesem proberen Moppersmurf aan het lachen te maken door hem mee te nemen op een kampeertrip.
«
»
09:35 De Smurfen
Hippe Smurf en Kleermakersmurf willen een nieuwe outfit ontwerpen voor de Smurfen: witte broeken en mutsen zijn zo uit! Maar door hun verschillende visies wordt het een wedstrijd.
«
»
09:45 Grizzy & the Lemmings
Grizzy verstopt zijn eten in de kast zodat de Lemmings er niet bij kunnen komen. En om ervoor te zorgen dat ze het slot niet kunnen openbreken, gooit hij al het gereedschap in het ravijn.
«
»
09:50 Interstellar Ella
Als Ella en Slippy een oude maanrover weer proberen te laten rijden slaat het ding op hol.
«
»
10:00 Interstellar Ella
Madhu ontvangt een cadeautje van familie en wil graag iets heel speciaals terugsturen. Dan volgt een spannend avontuur om maanwater te verzamelen.
«
»
10:15 Idefix en de onverzettelijken
Nadat de Romeinen Corsicaanse kaas verboden hebben in Lutetia, belandt een trotse Corsicaanse kaasmaker in de gevangenis. Idéfix en zijn vrienden werken samen met de hond van de Corsicaanse kaasboer om zijn baasje te redden.
«
»
10:25 Idefix en de onverzettelijken
Anglaigus komt met een ingenieus romaniseringsplan: vervang de Luteciaanse winkels door Romeinse thuisbezorgingen. Idefix moet een einde maken aan deze Romeinse overheersing in de samenleving.
«
»
10:35 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings vinden een pakje kauwgom die je adem letterlijk bevriest. Een knal van iemand die zo'n kauwgompje eet kan alles in de omgeving bevriezen.
«
»
10:40 Berry Bees
Bobby, Lola en Juliette zijn in het Wilde Westen voor een vakantie, wanneer ze worden benaderd door mevrouw Berry. Het blijkt dat de gewassen buiten alle proporties blijven groeien. De Berry Bees gaan meteen aan de slag.
«
»
10:50 Berry Bees
Wanneer een uitwisselingsstudente tijdens de zomervakantie bij Bobby komt logeren, ontdekken de bijen dat ze er door de B.I.A. naar toe is gestuurd voor haar eigen veiligheid.
«
»
11:05 Squish
Pod is boos op Peggy omdat ze altijd zijn spullen kapot maakt. Ze belooft niks meer aan te raken.
«
»
11:15 Squish
Pod is zo ontzettend slim dat hij naar een speciale school mag voor begaafde microben.
«
»
11:30 Galactic Agency
K doet mee aan de Beste Kok in het Universum wedstrijd, maar mist zelfvertrouwen. Dany, een prins van de ovens, zou een goede partner kunnen zijn, maar de oven maakt de chef niet en in tegenstelling tot K, twijfelt Dany nooit aan zichzelf.
«
»
11:40 Galactic Agency
Fency belt het Galactisch Agentschap om de Cleospace robolide die hij heeft beschadigd te repareren. Dany laat echter regelmatig de magnetron met zijn staart struikelen, waardoor alle elektronische apparaten om hem heen worden verstoord.
«
»
11:55 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
12:05 Grizzy & the Lemmings
Een magische tomahawk verdeelt Grizzy in twee identieke beren met verschillende persoonlijkheden. De een heeft een kort lontje en de ander is heel vriendelijk.
«
»
12:10 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings voegen wat citroensap toe aan Grizzy's chocolade.
«
»
12:15 Ket & Doc
Mona is een fantasierijke tiener die,net zoals haar broer, kampt met ASS, oftewel autismespectrumstoornis. Ze staat aan de vooravond van een gigantische stap in haar leven: ze zal een overstap maken.
«
»
12:30 GameKeepers
Mats en Sari worden in het spel uitgezonden om een wetenschapster te redden. In een zoektocht naar nieuwe grondstoffen stuitte zij met haar team op een gevaarlijke, eeuwenoude alien. Wie of wat hun tegenstander precies is, is maar de vraag.
«
»
12:55 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
13:05 Ik u ook
Lou wil een reisprogramma maken en besluit naar Parijs te gaan. Maar wanneer Barry ontdekt dat Lou een van zijn treintjes kapot heeft gemaakt, krijgt ze huisarrest en kan ze niet vertrekken. Bobbi maakt een droevig schilderij voor moeke en vake.
«
»
13:20 Grizzy & the Lemmings
Na het zien van een advertentie in een tijdschrift, vraagt Grizzy zich af of zijn favoriete berin meer in hem geïnteresseerd zou zijn als hij een mooie auto had.
«
»
13:25 Squish
Pods constante behoefte om te stoppen en zich schoon te maken zorgt ervoor dat zijn vrienden te laat komen voor evenementen. Squish en Peggy proberen hem van zijn hygiëne-obsessie te genezen.
«
»
13:40 Berry Bees
Een leuk robotspeeltje maakt mini pizza's binnen een paar minuten, en wordt alsmaar populairder. Ness wil er ook een en Bobby heeft eentje ontmanteld om te bekijken. Mevrouw Berry denkt dat er iets gevaarlijk schuilt in dit onschuldige speeltje.
«
»
13:55 Idefix en de onverzettelijken
De bouw van een standbeeld van Labienus beledigt de Gallische eer en blokkeert de doorgang naar de bakkerij. Voor Asmatix is dit onverdraaglijk. Door een Voldenuix-drankje te gebruiken om het standbeeld te vernietigen, geeft de oude duif het leven.
«
»
14:10 Interstellar Ella
Slippy neemt iedereen mee op een spectaculaire sterrenbeeldensafari met zijn ruimtefonkelaar.
«
»
14:20 Prinsessia
Linde treft een spin aan op haar kamer en krijst het hele kasteel bij elkaar. Omdat ze zo bang is van een klein spinnetje besluiten de prinsessen om haar van haar angst af te helpen.
«
»
14:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush en zijn vrienden proberen Bollie, de allersnelste Zwam van het dorp, in te halen. Het lukt hen niet. Mush-Mush vindt dat Bollie zijn talent niet alleen voor bezorgingen moet gebruiken, maar ook voor super toffe stunts.
«
»
14:45 Mush Mush en de Zwammetjes
Volgens Mush-Mush en zijn vriendjes is Flits, de boomkikker, nogal eenzaam. Om dat te veranderen nemen ze Flits mee Zwamdorp in, maar dat loopt toch een beetje anders dan ze hadden verwacht.
«
»
14:55 Mega Mindy
De boswachter vraagt om hulp om konijnenstropers te vinden. De commissaris wil de zaak zelf oplossen, omdat de boswachter heel mooi is. Hij gaat met Toby op onderzoek uit, maar het is Mega Mindy die de zaak weer moet redden.
«
»
15:20 Molang
Wanneer de dorpelingen vanuit de verte een aantal Vikingen zien aankomen, breekt er flinke paniek uit. Molang en Piu Piu wapenen zich met moed, borstels en shampoo om de gezichten van hun indringers te veranderen.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Bill heeft tandpijn en durft niet naar de tandarts. Samson en Marie overtuigen hem om toch te gaan.
«
»
15:30 Kleine dingen
De Ukkepukkies vinden een zelfgemaakt eierdoosmonster. Als Blauw, Oranje en Groen erin springen, zien ze een kans om Geel en Roze in de maling te nemen.
«
»
15:35 Idefix en de onverzettelijken
Voldenuix draagt een magisch poeder, raakt ermee bedekt en verandert in een marmeren standbeeld in de lucht. Hij valt op het hoofd van Labienus, die ijlt en hem voor een afgezant van de goden aanziet wanneer hij beseft dat het beeld geluiden maakt.
«
»
15:45 De Smurfen
Grote Smurf is zenuwachtig, want de nieuwe Moeder Natuur komt bij hem op bezoek.
«
»
16:00 Lou
Animatiereeks over het dagelijkse leven van het twaalfjarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan.
«
»
16:15 Dodo
Totaal onvoorbereid op de middelbare school, betekenen kleine gebeurtenissen grote drama's voor Joe.
«
»
16:25 Grizzy & the Lemmings
Grizzy achtervolgt de Lemmings, maar knalt per ongeluk tegen een arcade-apparaat aan vlak bij de supermarkt. Daar zitten een replica van een waarzegster en haar kristallen bal in.
«
»
16:35 Rox
De veiligheidsdiensten hebben een dreigbrief ontvangen. De schrijver eist tien miljoen euro, en anders blaast hij de stuwdam op. De overheid heeft de stuwdam gesloten en onderzocht, maar de kolonel vertrouwt het niet. Team Rox gaat op onderzoek uit.
«
»
17:00 De Faker
Op het eerste gezicht lijkt het een doodgewoon gezin, maar er klopt iets niet. Eén iemand hoort er eigenlijk niet thuis en doet maar alsof. Lukt het Nidal om de faker te ontmaskeren in de familie Michiels uit Erps-Kwerps?
«
»
17:15 3Hz
De waarheid over Patricia komt aan het licht. Die staat voor een belangrijke beslissing wanneer Felix vecht voor zijn leven.
«
»
17:45 Grizzy & the Lemmings
Er is een nieuwe zonnecabine in de hut van de boswachter geïnstalleerd. Grizzy denkt dat hij met een kleurtje wel indruk zal kunnen maken op de berin.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Zotte dieren
Liveactionreeks waarin Gary, de vloggende hond de grappigste dierenclips laat zien.
«
»
18:10 Nachtwacht
Een oude mummie heeft het voorzien op vier mensen uit verschillende leeftijdsgroepen. Aan de Nachtwacht de taak om dit eeuwenoude kwaad terug te sturen naar de onderwereld.
«
»
18:35 De Hoppers
Arno wil dit jaar voor de eerste keer de Hopper Cup winnen. Daria heeft zich ingeschreven voor een zomerkamp van NASA. Ze hoopt dat ze toegelaten wordt.
«
»
18:55 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings hebben de hele hut omgegooid om er middeleeuwse gevechten te houden. Grizzy doet ondertussen zijn best om zijn bank terug te krijgen.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Voor een nieuwe vlog doet Shoana de 'waarheid, durven of doen'-challenge. Alle vrienden van Video King doen mee. Said wordt uitgedaagd om een hartje te sturen naar de laatste persoon met wie hij sms'te. Toevallig is dat een meisje met wie hij gamet.
«
»
19:30 Zotte dieren
Liveactionreeks waarin Gary, de vloggende hond de grappigste dierenclips laat zien.
«
»
19:40 Buck
Er is een groot probleem: de ontbijtgranen van Hanne worden niet meer verkocht. Op het scherm van de game verschijnt een bericht in codetaal. De buurman, professor in wiskunde, moet hen helpen te ontcijferen.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
Meryem El Mandoudi is quizmaster van dienst en onderwerpt de zeventien kandidaten aan enkele vragen. Het antwoord op de vraag is telkens een kleur. Degene die een juist antwoord geeft, is safe. Die met een fout antwoord speelt verder.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers