TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:05 Sturm der Liebe
Valentina wil een verjaardagstaart voor Eleni bakken, Noah biedt aan haar te helpen. Hoewel de ontmoeting puur vriendschappelijk is voor Noah, geniet Valentina van elke seconde met hem en is ze vol hoop.
«
»
11:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:25 Trapped
Joe Hickey denkt de perfecte manier gevonden te hebben om snel rijk te worden. Samen met twee handlangers kidnapt hij een kind met rijke ouders, die amper 24 uur de tijd krijgen om 250.000 dollar losgeld te betalen.
«
»
16:25 The Goldbergs
Adam hangt een sterk verhaal op over zijn gebroken arm. Dat kan hem zijn vriendschap met Emmy Mirsky kosten. Beverly is bang dat ze vervangen zal worden wanneer de familie verliefd wordt op een nieuw restaurant.
«
»
16:55 Buffy the Vampire Slayer
Angel arriveert op Thanksgiving in het geheim in Sunnydale om Buffy te beschermen, nadat kwade geesten van Chumash-indianen zich openbaren om hun volk te wreken na jaren van onrecht.
«
»
17:50 How I Met Your Mother
Als Barney de anderen overhaalt om zijn moeder te helpen verhuizen, merken ze al snel dat zij nogal beschermend is ten opzichte van Barney. Ze heeft hem zijn leven lang allerlei leugens verteld - ook over de ware identiteit van zijn vader.
«
»
18:15 The Goldbergs
Barry is enthousiast als iemand uit de modewereld hem benadert in het winkelcentrum. Erica vermoedt echter dat hier iets achter zit. Adam hoopt dat Murray en zijn vader weer naar elkaar toe kunnen groeien.
«
»
18:45 The Simpsons
Marge gooit Homer buiten nadat hij kerstavond bij Moe's heeft doorgebracht. Homer besluit doelloos door de stad te drentelen.
«
»
19:10 The Simpsons
Door een ritje in een attractie in een pretpark belanden de Simpsons op de thuisplaneet van Kang en Kodos waar ze gevangen worden genomen.
«
»
19:40 The Big Bang Theory
Sheldon treedt op als bemiddelaar wanneer Penny en Leonard ruzie hebben, het wordt duidelijk dat Sheldon traumatische herinneringen bewaart aan ruziënde mensen.
«
»
20:10 The Big Bang Theory
Leonard, Raj en Howard gaan camperen, ze hebben een 'geestverruimende' ervaring. Tegelijkertijd loopt Penny een schouderblessure op en is Sheldon de enige die haar kan helpen.
«
»
20:35 Stuber
Een agent die herstellende is van een oogoperatie rekruteert een aardige Uber-chauffeur om hem te helpen de heroïnedealer te pakken die zijn partner heeft vermoord. Het duo krijgt al snel te maken met een wilde dag vol observaties en schietpartijen.
«
»
22:25 Taxi 2
Een taxichaffeur en een agent racen door Parijs om een minnares en een Japanse minister te redden. Deze zijn gekidnapt door een groep van de Japanse criminele organisatie Yakuza.
«
»
00:05 The Sea Beyond
Als Massimo zijn onderzoek voortzet en ontdekt wie Nina heeft vermoord, breekt er een crisis los.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers