TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 New Tricks
Jack Halford kondigt aan dat hij het team gaat verlaten. Ondertussen moet het team racen tegen de klok: ze hebben maar een dag de tijd om een moord die 100 jaar geleden voorgevallen is op te lossen.
«
»
02:05 Ms Fisher's Modern Murder Mysteries
Peregrine's blijdschap over haar aanstaande huwelijk is van korte duur wanneer tijdens een training voor stewardessen het lichaam van een vrouw wordt aangetroffen.
«
»
02:50 Scott & Bailey
Enkele online-advertenties zouden kunnen helpen bij het oplossen van een ingewikkelde moordzaak. Rachel en Will gaan door met hun geheime romance. Janet en Rachels vriendschap wordt op de proef gesteld.
«
»
03:40 Silent Witness
Het lichaam van de jonge Jason Simons wordt gevonden in de buitenwijk. Zijn verminkte lichaam bevat geheimen die het verloop van de zaak zullen veranderen.
«
»
04:30 Peaky Blinders
Thuis smeedt Tommy een verbond met de onwaarschijnlijkste mensen om Jack Nelson over te halen op zijn voorstel in te gaan. Dochter Ruby doet een verontrustende uitspraak.
«
»
05:30 Ghosts
Het geluk lacht Mike en Alison toe als er een tv-producent langskomt die op zoek is naar een oud huis voor de opnames van een kostuumdrama. Maar om betaald te krijgen moet Alison er wel voor zorgen dat de shoot probleemloos verloopt.
«
»
06:00 Mrs Sidhu Investigates
Mrs Sidhu en Tez verzorgen de catering voor de opnames van een populaire fantasy-serie. Maar als een lid van de cast dood in de bossen wordt gevonden, maakt fantasy plotseling plaats voor harde realiteit.
«
»
06:45 All Creatures Great and Small
James bereidt zich voor op zijn nieuwe leven, maar hij heeft moeite om alles op orde te krijgen.
«
»
07:35 Father Brown
Father Brown bezoekt Jacob, die vastbesloten is te bewijzen dat een lid van zijn familie een jaar geleden zijn vader heeft vermoord met zijn nieuwe uitvinding: een tijdmachine.
«
»
08:20 Death in Paradise
Een scheepsberger wordt vermoord en het bewijs lijkt in de richting van één man te wijzen. Het zou een makkelijke zaak kunnen worden voor het team, ware het niet dat de verdachte een alibi heeft.
«
»
09:15 Midsomer Murders
Barnaby en Winter stuiten op een verbazingwekkende ontdekking wanneer ze een lichaam vinden dat bedolven is onder levende konijnen, wat op een duistere kant van de plaatselijke dierenbeurs wijst.
«
»
10:00 Midsomer Murders
Barnaby en Winter stuiten op een verbazingwekkende ontdekking wanneer ze een lichaam vinden dat bedolven is onder levende konijnen, wat op een duistere kant van de plaatselijke dierenbeurs wijst.
«
»
10:50 Ms Fisher's Modern Murder Mysteries
Aan de vooravond van de society bruiloft van het jaar reist James naar het platteland om de moord op een jeugdvriend te onderzoeken. Peregrine weet zich in het onderzoek te wurmen.
«
»
11:35 The Coroner
In een op het strand aangespoelde container wordt een man dood aangetroffen. Davey is ervan overtuigd dat het een ongeluk is, maar Jane vreest dat er duisterder krachten in het spel zijn.
«
»
12:25 Death in Paradise
Goodman en het team onderzoeken de moord op een vogelspotter in de jungle van Saint-Marie. Het blijkt een zeer ingewikkelde zaak te zijn.
«
»
13:20 Ghosts
Na het verlies van hun B&B-activiteiten wil Mike met Alison hun financiële situatie bespreken. Maar Alison is drukker met het nemen van wraak op de geesten vanwege 1 april.
«
»
13:50 Ghosts
Mike maakt zich steeds meer zorgen over de toekomst. Het stel denkt erover een stuk land te verkopen, tot grote woede van Lady Button. Misschien worden de gedichten van Thomas eindelijk gepubliceerd.
«
»
14:25 Ghosts
Alison en Mike nodigen Barclay uit om de verkoop van het land te bespreken, maar al snel gaat het hard tegen hard. Ondertussen zijn de geesten vastbesloten om het mysterie van Kitty's dood op te lossen.
«
»
15:00 Father Brown
Een dode op de steencirkel van een door polio getroffen dorp brengt Father Brown tot de conclusie dat er donkere krachten aan het werk zijn en dat er een ander offer dreigt.
«
»
16:00 All Creatures Great and Small
Helen berust in de afwezigheid van James en besluit terug naar huis te gaan om haar familie te helpen. Mrs Hall staat in tweestrijd en moet een kant kiezen. Siegfried heeft moeite om Skeldale House bijeen te houden.
«
»
17:00 Murdoch Mysteries
Er waart een seriemoordenaar rond die vrouwen verminkt en hun buik opensnijdt. Een vasthoudende rechercheur van Scotland Yard die ervan overtuigd is dat de dader Jack the Ripper is, bemoeit zich met het onderzoek van Murdoch.
«
»
18:00 Death in Paradise
Bij het onderzoek naar een zelfmoord blijkt dat er meer aan de hand is dan het team in eerste instantie dacht. Het onderzoek wordt echter bemoeilijkt door de plaats waar het slachtoffer is gevonden: een badkamer die van binnenuit op slot is gedaan.
«
»
19:00 Midsomer Murders
Als Martin Wroath dood in zijn huis in Midsomer Worthy wordt aangetroffen, vermoedt Barnaby opzet. Hij is er namelijk niet van overtuigd dat Martin op een onnodig ingewikkelde manier zelfmoord heeft gepleegd met zijn eigen geweer.
«
»
20:00 Midsomer Murders
Na een tweede moord in een plaatselijke kliniek waar Wroath patiënt was, vermoeden de inspecteurs dat er een verband bestaat tussen de twee moordenaars. Al snel daarna vinden de rechercheurs een overvloed aan haat, jaloezie en leugens.
«
»
21:00 Scott & Bailey
Rachel weet dat het overlijden van het laatste slachtoffer voorkomen had kunnen worden. Janet heeft moeite om haar verantwoordelijkheden op privé- en op professioneel vlak in evenwicht te houden.
«
»
22:00 Death in Paradise
De lokale gemeenschap wordt opgeschrikt door een moord als een spelletje bingo uit de hand loopt.
«
»
23:15 Sherlock
Sherlock neemt het op tegen de machtige en ogenschijnlijk onaantastbare Culverton Smith. Misschien wel zijn meest kille tegenstander ooit.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers