TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Sun, Sea and Selling Houses
In Almeria helpen de Garners Daryl en Suzie bij hun zoektocht naar een nieuw thuis. In Alicante helpt de familie Rodriguez Val en Ray een plek te vinden waar zij - en Ray's tomaten - kunnen wonen.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Dinner Date
Josh ontvangt vijf menukaarten die door potentiële dates zijn samengesteld. Op basis van de menu's nodigt hij drie dames uit om met hem op date te gaan. Vervolgens kiest hij er één uit om nog een tweede keer mee uit te gaan.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:45 Achter gesloten deuren
Modelechtgenoot en -vader Matthijs kan niet langer leven met zijn geheim. Hij valt op mannen en trekt zelfs regelmatig naar een ontmoetingsplaats voor homo's. Hij heeft zich voorgenomen zijn vrouw de waarheid te vertellen.
«
»
13:30 Dinner Date
Rebecca krijgt vijf menu's te zien van vijf potentiële blind dates. Deze heren hebben allen een drie-gangen-menu bedacht, maar enkel drie ervan mogen deze ook daadwerkelijk serveren.
«
»
14:25 Sun, Sea and Selling Houses
In Almeria helpen de Garners Stephen en Linda bij het vinden van de perfecte match voor hun wensenlijstje. In Alicante willen Lesley en Gary de juiste plek, in de juiste grootte, voor de juiste prijs.
«
»
15:20 Achter gesloten deuren
Monique gaat trouwen met Herman, een notaris. Maar ze heeft hem nog niet verteld dat ze in een vorig leven prostituee is geweest. Hoe krijgt ze het voor elkaar om dit aan hem op te biechten zonder dat hij haar verlaat?
«
»
16:05 24 Hours in A&E
De 46-jarige Sara was betrokken bij een zwaar verkeersongeval en wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De 16-jarige James bezeerde zijn vinger tijdens het beklimmen van een omheining.
«
»
17:05 Een Echte Job
Na drie weken stage zit het unieke avontuur voor de bekende stagiairs er bijna op. Op de laatste stagedag ervaart Kamal op Spoed een code rood en rondt Kürt het unieke transplantatieverhaal af van Tim en zijn moeder.
«
»
18:10 Home and Away
Felicity en Tane keren terug van hun huwelijksreis. Felicity is echter nog niet klaar om de wittebroodsweken achter zich te laten. Justin vraagt Ava om terug bij haar moeder te gaan wonen.
«
»
18:40 B&B zoekt lief in de winter NL
Benjamin (26), Edith (51), Guido (43), Marco (55) en Saul (29), die Nederland hebben verlaten om hun dromen na te jagen in Oostenrijk, Noorwegen, Zweden en Zwitserland, gaan op zoek naar de liefde van hun leven.
«
»
20:00 Premier League Darts
De vierde speeldag vanuit Newcastle upon Tyne, Engeland.
«
»
23:40 S.W.A.T.
Een vrouw zonder papieren wordt op gewelddadige wijze ontvoerd. Het team vormt een onwaarschijnlijke alliantie om haar levend thuis te brengen.
«
»
00:30 B&B zoekt lief in de winter NL
Benjamin (26), Edith (51), Guido (43), Marco (55) en Saul (29), die Nederland hebben verlaten om hun dromen na te jagen in Oostenrijk, Noorwegen, Zweden en Zwitserland, gaan op zoek naar de liefde van hun leven.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep van artiesten bereiden hun meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad vol entertainment, glitter en glamour. Er is echter één probleem: de show kan alleen doorgaan als Clay Calloway, 's werelds grootste rockster die al jaren een teruggetrokken leven leidt, bereid is om mee te doen aan het spektakel.

'Sing 2', film uit 2021 ùet oa. Reese Witherspoon, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers