TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Stargate SG-1
Het vertrek van Vala naar haar thuisplaneet heeft ernstige gevolgen voor Daniel Jackson. Een uur nadat ze afscheid van elkaar nemen, verliest de professor namelijk zijn bewustzijn.
«
»
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:50 Stargate SG-1
Wanneer Daniel Jackson en Vala Mal Doran het mysterieuze communicatietoestel inschakelen, belanden ze tot hun grote verbazing op een afgelegen planeet. Ze realiseren zich dat ze de aarde open hebben gesteld voor een aanval.
«
»
14:35 Stargate SG-1
Het vertrek van Vala naar haar thuisplaneet heeft ernstige gevolgen voor Daniel Jackson. Een uur nadat ze afscheid van elkaar nemen, verliest de professor namelijk zijn bewustzijn.
«
»
15:35 MacGyver
MacGyvers vaardigheden worden tot het uiterste op de proef gesteld als hij een figuur uit de onderwereld ervan moet weerhouden zijn broer te doden voordat die tegen hem kan getuigen.
«
»
16:35 Airwolf
De bemanning bevecht een leger terwijl ze een getuige transporteren die een complot kan beëindigen.
«
»
17:35 Stargate SG-1
Volgens de laatste berichten van informanten uit het hele sterrenstelsel hebben de Ori minstens 43 planeten stevig in hun greep. Dit baart het Stargate-hoofdkwartier natuurlijk grote zorgen.
«
»
18:30 All New Traffic Cops
Een tiener die de auto van zijn opa gestolen heeft, dwingt de politie tot een bizarre en gevaarlijke achtervolging op de A1, die voor de jonge bestuurder eindigt met een rit naar het ziekenhuis.
«
»
19:30 Top Gear
Paddy, Freddie en Chris proberen te achterhalen wie over de snelste voertuigen beschikt: de brandweer, de politie of de ambulance? Chris brengt een eerbetoon aan rallyrijder Colin MacRae.
«
»
20:35 Crawl
Tijdens een zware orkaan in Florida komt de jonge zwemster Haley Keller samen met haar vader vast te zitten in de kelder van hun overstroomde huis. Daar worden ze opgejaagd door bloeddorstige alligators.
«
»
22:15 Godfather of Harlem
Wanneer onschuldige tieners en omstanders worden aangepakt en gearresteerd, probeert de gemeenschap hen vrij te krijgen. Adam Clayton Powell en Mayme Johnson willen een vreedzaam protest, maar Bumpy Johnson en Malcolm X kiezen de hardhandige aanpak.
«
»
23:20 Godfather of Harlem
Een onverwacht bondgenootschap zorgt voor lucratieve deals voor Bumpy Johnson en Chin Gigante, maar hun succes heeft ook negatieve gevolgen. Malcolm X probeert zijn imagoschade te herstellen.
«
»
00:20 Narcos
De heren van Cali roepen al hun partners bijeen voor een verrassende aankondiging, die zeer belangrijk is voor de toekomst van hun handel.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers