TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 War of the Worlds
Wanneer Adina aan de volgende fase van haar plan begint, observeren de astronauten Juliet en Richard waarschuwingssignalen in de ruimte. Zodoende ontdekken ze de aard van Adina's sinistere missie.
«
»
02:05 Cracked
De eenheid krijgt een melding van een vrouw die overstuur en vuurgevaarlijk is. Het blijkt dat die vrouw Beth Croxton is, een politieagente die rouwt om de zelfmoord van haar tienerdochter.
«
»
02:50 Cracked
Het onderzoek van de lijkschouwer naar het incident met de schoolbus is bijna afgerond. Ondanks het feit dat Aidan eerder werd vrijgesproken, is dit allerminst een uitgemaakte zaak.
«
»
03:30 The Real Housewives of New York City
De dames gaan naar de Hamptons voor een weekend vol plezier en een vroeg verjaardagsdiner bij Ramona. Carole logeert bij Bethenny en kan alleen maar over de verkiezingen praten. Dorinda bereidt zich voor op een weerzien met Sonja.
«
»
04:15 The Real Housewives of New York City
Dorinda confronteert Sonja met haar onophoudelijke zwartmakerij tijdens het etentje van Ramona. Carole weigert Ramona uit te nodigen voor haar feestje op verkiezingsavond omdat ze vindt dat Ramona de presidentsverkiezingen niet serieus genoeg neemt.
«
»
05:00 The Millionaire Matchmaker
Rozonda 'Chilli' Thomas, één van de zangeressen van de meidengroep TLC, is op zoek naar een man. Verder passeert de voormalig topsporter Jeff Ogden de revue.
«
»
05:45 Last Man Standing
Als dominee Paul Mike oproept om zondagsschool te geven, roept Mike Kyle op om zijn plaats in te nemen, en Eve is bang dat Mandy en Kristin thuis misbruik maken van Jen.
«
»
06:00 American Pickers
Mike en Frank spelen een kansspelletje en kopen items die veel geld zouden kunnen opleveren, of hen juist behoorlijk wat zou kunnen kosten.
«
»
06:55 American Pickers
De expertise van Mike en Franks wordt gevraagd om een aantal bekende en welgestelde klanten te helpen met hun spullen.
«
»
07:50 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
07:55 Storage Wars
Mary komt met een gedurfd plan op de veiling in Moreno Valley, Californië. Ivy zoekt naar alledaags koopwaar om zijn winkels te vullen. René denkt met veel geld een voorsprong te hebben op zijn tegenstanders, totdat Dave zich weer eens laat gelden.
«
»
08:25 Storage Wars
De bieders zoeken naar hete deals op de velling in het zonnige Palm Desert in Californië. Rene wordt uitgedaagd door lokale kopers. Mary gaat over haar limiet heen. Jarrod en Brandi schakelen onbetrouwbare hulp in. Darrell wint een doe-het-zelf-doos.
«
»
08:55 Flip This House
De eigenaar van een 108 jaar oud huis in New Haven wil er graag vanaf. Than denkt dik winst te maken: schilderen en een nieuw dak erop. Dat valt tegen, maar er staat ook een oldtimer in de garage.
«
»
09:50 Below Deck Mediterranean
Jess kampt met een enge medische aandoening. Rob wekt de ergernis van Malia doordat hij onderdeks niet presteert. Aesha begint last te krijgen van heimwee, terwijl de bemanning van een avondje uit geniet op Ibiza.
«
»
10:50 Shark Tank
Een moeder uit Milwaukee, Oregon, presenteert een stijlvolle kledinglijn voor de kleintjes. Een vrouw uit Houston, Texas, riskeert alles voor haar multifunctionele keukenaccessoire.
«
»
11:40 Last Man Standing
In een poging om haar kledinglijn van de grond te krijgen en de winkels binnen te gaan, nodigt Mike Mandy uit voor een zakelijke bijeenkomst met een agressieve verkoopvertegenwoordiger. Ed huurt Kyle in om zijn levensverhaal te schrijven.
«
»
12:05 Flip This House
De eigenaar van een 108 jaar oud huis in New Haven wil er graag vanaf. Than denkt dik winst te maken: schilderen en een nieuw dak erop. Dat valt tegen, maar er staat ook een oldtimer in de garage.
«
»
13:05 Storage Wars
De kopers beproeven hun geluk in San Diego. Mary probeert in contact te komen met haar innerlijke Californiër. Jarrod en Brandi kunnen een goede aankoop nodig gebruiken. Darrell gaat mogelijk de boeken in met de slechtste aankoop van de show.
«
»
13:35 Storage Wars
De kopers reizen af naar Rancho Palos Verdes, in Californië. Mary moet binnen haar budget blijven, en leert een harde les van Dave. Jarrod en Brandi proberen de veiling wat stijlvoller te maken, terwijl Rene een geheime strategie uitprobeert.
«
»
14:05 American Pickers
Op hun zoektocht naar vreemde, wilde werelden, vinden Mike en Frank een gigantisch kasteel en een verborgen ruimteschip in een achtertuin.
«
»
15:00 American Pickers
Mike en Frank gaan naar Californië met een klassieke Indiaanse motor. Ze willen een deal sluiten met Bobby Green, de eigenaar van een geweldige motorzaak in Los Angeles.
«
»
16:00 The Millionaire Matchmaker
Jill Zarin, een realityster, wil dat Patti een geliefde vindt voor haar dochter Ally, die pas van de universiteit is afgestudeerd. Patti adviseert Prins Ferdinand Von Anhalt om vrouwen niet eerst zijn titel te vertellen.
«
»
16:55 Shark Tank
Een man en zijn zakenpartner laten een unieke variatie op een gewone groente zien. Andere uitvindingen die worden getoond zijn onder andere een apparaat dat bescherming biedt tegen de zon en een unieke barbecuesaus.
«
»
17:55 Station 19
Wanneer een hittegolf Seattle treft, verandert Station 19 in een koelcentrum. De extreme temperaturen zorgen voor chaos onder de lokale bevolking. Andy heeft spijt en krijgt steun van Theo. Joey komt oog in oog te staan met zijn verleden.
«
»
18:50 Below Deck Mediterranean
Jess kampt met een enge medische aandoening. Rob wekt de ergernis van Malia doordat hij onderdeks niet presteert. Aesha begint last te krijgen van heimwee, terwijl de bemanning van een avondje uit geniet op Ibiza.
«
»
19:40 Below Deck Mediterranean
Rob en Jess moeten het met enige tegenzin bijleggen na een tumultueuze nacht op Ibiza. De nieuwe gasten sluiten een weddenschap met Bugsy, terwijl kapitein Sandy een ramp moet voorkomen. De vermoeide Tom draait door na een verzoek van een gast.
«
»
20:35 War of the Worlds
Met de hulp van Richard ontdekt Catherine dat ze naar een andere wereld kan reizen. Een nieuwe openbaring stelt Martha's loyaliteit danig op de proef. Zoe breekt Bill uit de gevangenis.
«
»
21:35 War of the Worlds
Tom worstelt met een verraad en komt een bekend gezicht tegen. Catherine zoekt een oplossing voor de gevaren van het zwarte gat.
«
»
22:35 Law & Order: Organized Crime
Stabler, Bell en de task force proberen een moordenaar in te rekenen die uit wanhoop wel eens allerlei acties zou kunnen gaan ondernemen. Jamie is ontroostbaar na een fout. Jet doet een ontdekking die een kind kan redden.
«
»
23:25 Law & Order: Organized Crime
Nu er een verdachte in hechtenis zit voor de moord op Henry Cole, moet Reyes undercover gaan in Rikers om meer informatie te kunnen bemachtigen. Pearl en Teddy moeten een besluit nemen om de bouw van het casino op schema te houden.
«
»
00:20 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep van artiesten bereiden hun meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad vol entertainment, glitter en glamour. Er is echter één probleem: de show kan alleen doorgaan als Clay Calloway, 's werelds grootste rockster die al jaren een teruggetrokken leven leidt, bereid is om mee te doen aan het spektakel.

'Sing 2', film uit 2021 ùet oa. Reese Witherspoon, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers