TVgids - FOX

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:00 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:05 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:10 Superstore
De werknemers hebben het moeilijk met de dood van hun geliefde collega Myrtle, maar ook met het feit dat ze Jonah veel geld heeft nagelaten. Dina krijgt in de winkel onverwacht bezoek van haar vader.
«
»
06:30 Superstore
Als Amy Mateo tot haar assistent wil benoemen, leidt dat tot beschuldigingen van vriendjespolitiek en tot onderlinge concurrentie. Sandra raakt verwikkeld in de machtsstrijd tussen Glenn en Dina.
«
»
06:50 Superstore
Sandra en Jerry gaan trouwen. Amy moet ervoor zorgen dat de grote dag niet verpest wordt, als Jonah de cateraars wil helpen en Dina obsessief met de beveiliging bezig is. Garrett zit met zijn speech.
«
»
07:10 Superstore
Als Cloud 9 een nieuwe cerealbar krijgt, vragen Amy en Jonah zich af wat Zephra's motieven zijn. Dina roept de hulp in van Cheyenne vanwege een scammer. Garrett wil betaald verlof versieren.
«
»
07:30 Superstore
De werknemers van Cloud 9 stuiten op onvoorziene problemen bij de nieuwe Zephra-app. Dina's berichtjes leiden tot vijandigheid, en Jonah probeert Garrett een poets te bakken om hem een lesje te leren.
«
»
07:50 Zombie House Flipping
Het team heeft een vervallen zombiehuis gekocht met veel rommel, en een benauwende indeling. Bovendien is er geen keuken, eerder een kamer met een magnetron, vol met maaltijdverpakkingen. Ook lijkt het moerassige zwembad in de achtertuin op een graf.
«
»
08:35 Zombie House Flipping
Als het team een goedkoop huis in een goede wijk vindt, lijkt dat te mooi om waar te zijn. En dat is het ook. De termieten die weg hoorden te zijn, zitten er nog steeds. De schade aan het huis blijkt enorm.
«
»
09:20 Zombie House Flipping
Het team lijkt met dit hoekhuis een schot in de roos gevonden te hebben. Tot het team erachter komt dat het verkeer heftiger is dan gedacht, en soms zelfs op de muur achter het huis botst.
«
»
10:05 Zombie House Flipping
Het team vindt een perfect vervallen zombiehuis in een mooie straat vlak bij Lake Pineloch. Midden in een intense hittegolf in Orlando dwingt een kapotte airco het team om buiten de gebaande paden te denken, en zich in het zweet te werken.
«
»
10:55 Shark Tank
Een ondernemer uit New York presenteert een innovatieve lijn bestek, kopjes en borden. Een ondernemer uit CaliforniŽ introduceert de enige luchtdichte, zelfsluitende zip-top bag ter wereld die volledig van zuiver siliconen is gemaakt.
«
»
11:45 Shark Tank
Meerdere uitvindingen worden gepresenteerd, waaronder een zeevruchtenbroodmix, een uitvinding voor communicatie met huisdieren, een nieuwe badjas en een software-oplossing voor vroeg onderwijs.
«
»
12:35 Shark Tank
Een ondernemer uit Massachusetts, stelt voor dat vrouwen een gemeenschap oprichten waarin de prioriteit ligt bij goed leven. Een trio uit Williamsburg, Virginia, introduceert een nieuwe manier van watersporten.
«
»
13:35 Shark Tank
Een jonge ondernemer laat de Sharks kennismaken met een prijstool gericht op millennials. Twee ondernemers, introduceren hun revolutionair schoonmaakgereedschap. Een broer en schoonzus delen hun originele wijnproduct dat drinken nog leuker maakt.
«
»
14:30 Shark Tank
Drie ondernemers uit CaliforniŽ herdefiniŽren de kunst van het geven. Verder een reddingsvest dat gemakkelijker te gebruiken is, een online kledingbedrijf met producten uit Afrika en een alles-in-een, zelfbeschermende siliconen fopspeen voor baby's.
«
»
15:30 Below Deck Sailing Yacht
Als de gasten terugkeren van de huwelijksceremonie, probeert de crew een geweldig seizoen af te sluiten met het perfecte receptiediner. Marcos streeft ernaar om de gasten te verrassen met zijn beste maaltijd ooit.
«
»
16:25 Below Deck Down Under
Kapitein Jason Chambers laat zijn gasten kennismaken met een wereld van onderwateravontuur bij het wereldberoemde Groot BarriŤrerif in AustraliŽ.
«
»
17:20 Below Deck Down Under
Aesha en Ryan zijn het oneens over service en dat leidt tot een explosieve lunch. Brittini neemt het voor zichzelf op, en Benny wil niet bij het anker werken.
«
»
18:10 Below Deck Down Under
Benny heeft moeite om gemotiveerd te blijven aan boord, terwijl Jamie probeert zijn team op orde te houden. Ryan en Aesha's communicatie in de kombuis komt naar voren wanneer de gasten niet klaar zijn voor service.
«
»
19:05 Below Deck Down Under
De bemanning krijgt het aan de stok met kapitein Jason. Magda heeft het moeilijk in het wasruim, en op een piratenfeest moet Culver zijn titel van 'Verantwoordelijke voor Vermaak' verdienen.
«
»
20:00 NCIS: New Orleans
Het NCIS-team vindt een verband tussen de New Orleans Police Department en een internationale drugsbende. Lasalle onderzoekt een voormalige collega. Rita vindt een aanwijzing die de burgemeester in verband brengt met een illegale activiteit.
«
»
20:55 NCIS: New Orleans
Pride luistert burgemeester Hamilton af. Het NCIS-team onderzoekt de diefstal van marinewapens bij een treinoverval.
«
»
21:50 Fantasy Island
Een lokale ochtendshowpresentatrice heeft een eenvoudige fantasie: ze wil eten, totdat ze zich realiseert dat ze hongert naar veel meer dan eten. De terminale Ruby Akuda arriveert met haar man.
«
»
22:45 Fantasy Island
Twee avonturiers met een saai huwelijk willen samen het ultieme avontuur beleven. Na 35 jaar te hebben geslapen, moet weduwnaar Brent beslissen of hij klaar is om zijn verdriet onder ogen te zien.
«
»
23:40 Fantasy Island
De flamboyante Eileen wil tijd doorbrengen met haar vervreemde dochter en haar familie, maar die weigeren haar te zien. De gedesillusioneerde natuurkundeleraar Charles wil weten of er meer is.
«
»
00:30 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
01:15 Outcast
De familie en vrienden van Kyle rouwen om de nasleep van de ramp. Tot een openbaring van dominee Anderson hen dwingt om gebruik te maken van de unieke krachten van Amber. Allison keert terug naar haar familie in Rome.
«
»
03:30 Outcast
Kyle en Anderson confronteren Sidney - tot een onverwachte dreiging ingrijpt. Allison en Amber verdwijnen uit het motel waar ze verbleven. Kyle krijgt schokkend nieuws over zijn vervreemde vader Simon.
«
»
04:15 Outcast
Kyle bundelt zijn krachten met een mysterieuze vreemdeling, maar vreest dat deze man iets te verbergen heeft. Megan wil ontsnappen aan haar ontvoerders. Dominee Anderson deelt een onverwachte bron van kracht met zijn oude vriend, sheriff Giles.
«
»
05:10 CSI: Miami
Tijdens een optreden wordt een man onthoofd. Het team vermoedt dat zijn dood geen ongeluk was. Hun vermoeden wordt bevestigd wanneer het onderzoek uitwijst dat het hydraulische systeem gesaboteerd was.
«
»
05:50 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
05:55 Laugh Out Loud
Een comedyserie waarin een selectie van de meest komische internetfilmpjes de revue passeert.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers