TVgids - FOX

Andere zender »
x
ťťnCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:20 CSI: Miami
In een buurt wordt aan het water het lichaam van een plaatselijke politicus gevonden. Het CSI-team onderzoekt de zaak. Al snel blijkt dat de man veel vijanden had in de stad.
«
»
06:00 Superstore
Als Amy gezichtsverlies lijdt in aanwezigheid van de regiomanager, bedenken Jonah, Glenn en zij een plan om haar als harde baas neer te zetten. Mateo helpt Dina met haar winkeldiefstalproject.
«
»
06:20 Superstore
Amy en Jonah helpen Mateo bij een speelgoedinzamelingsactie voor kinderen vanwege zijn aankomende hoorzitting, maar ze komen daarbij in conflict met iemand van een concurrerend goed doel.
«
»
06:40 Superstore
Als onderdeel van een nieuw bedrijfsinitiatief moeten de werknemers aankopen direct naar de wagen van de klant brengen. Amy krijgt bezoek van haar broer Eric, en ze denkt dat er een vonk overvliegt.
«
»
07:00 Superstore
Jonah en Sandra vertegenwoordigen het personeel bij de onderhandelingen met het bestuur. Amy, Dina en Cheyenne gaan op zoek naar een kerstboom. Mateo, Garrett en Glenn houden een wedstrijd.
«
»
07:20 Superstore
Na de overname van Cloud 9 kost het Amy veel moeite om contact te krijgen met de nieuwe moedermaatschappij. Sandra roept de hulp van Garrett en Dina in om stelling te nemen tegen Carol.
«
»
07:45 Tiny House Hunting
Alice heeft besloten dat ze af wil van haar redelijke grote appartement en van het merendeel van haar spullen. Ze gaat voor een tiny house.
«
»
08:05 Tiny House Hunting
Shauna en Justin willen hun eerste huis simpel houden. Justin heeft zijn zinnen gezet op een boot in Charleston Harbor, maar Shauna weet niet of ze dat wel ziet zitten.
«
»
08:25 Tiny House Hunting
Carol en Rob willen naar Seattle verhuizen nu Carols dochter gaat studeren. Hun voorkeur gaat uit naar een tiny house in La Conner en omstreken.
«
»
08:45 Tiny House Hunting
Virginia en Debbie willen in hun huis in suburbia blijven wonen en een tiny huis kopen zo dicht mogelijk bij het strand als hun portemonnee toelaat.
«
»
09:05 Tiny House Hunting
Met hulp van zijn vriendin Audrey, die zelf in een rijtjeshuis woont, gaat Eric Meyer op zoek naar een niet al te dure vrijgezellenwoning in Baltimore.
«
»
09:25 Tiny House Hunting
Alan en Ann willen een tiny house kopen met alle moderne gemakken en het naar een eiland laten verschepen zodat ze off-the-grid kunnen wonen.
«
»
09:50 Tiny House Hunting
Jasen en Eric zijn een getrouwd stel met een passie voor de levensstijl in Manhattan. Ze willen hun huis op Long Island houden en een betaalbare kleine ruimte in de stad kopen.
«
»
10:10 Storage Wars
De kopers komen aan in Compton, CaliforniŽ. Jarrod en Brandi vinden een uniek pak, Dave Hester heeft een lastige positie en Barry ontdekt een antiek GPS-systeem.
«
»
10:40 Storage Wars
Jarrod en Brandi hopen op een ander resultaat wanneer de bieders terugkeren naar Montebello, CaliforniŽ. De vondst van Darrell zou de grootste in de geschiedenis van de groep kunnen zijn.
«
»
11:00 Storage Wars
Darrell hoopt nog een belangrijke vondst te scoren terwijl de bieders samenkomen in Stanton, CaliforniŽ. De op maat gemaakte portemonnee voor mannen van Mark is gevuld met contant geld.
«
»
11:30 Storage Wars
De kopers zijn terug in Surf City, CaliforniŽ. Barry heeft de King of Kitsch Charles Phoenix meegenomen om een veiling bij te wonen. Darrell komt erachter dat er niet zoiets als 'thuisvoordeel' bestaat.
«
»
11:50 Storage Wars
De kopers treffen elkaar in La Habra, CaliforniŽ, en stuiten op de King of Palmdale. Ivy Calvin, een voormalige ultimate-vechter stapt in de ring en krijgt het aan de stok met Darrell.
«
»
12:20 Storage Wars
De kopers gaan helemaal naar Lake Elsinore, CaliforniŽ, en krijgen te maken met de 'Kings of Swag'. Jarrod en Brandi kibbelen, Barry wil niet duiken en de Sheets doen een bijzondere ontdekking.
«
»
12:40 American Pickers
De mannen gaan op bezoek bij een verbluffende racebaan in Kentucky die een oude concurrentiestrijd doet herleven. En een geÔmproviseerde stop in North Carolina lijkt een fiasco totdat ze een uniek tv-souvenir vinden.
«
»
13:35 American Pickers
In een antiekwinkel die sinds de jaren '70 dicht is, nemen Mike en Frank het op tegen de eigenaren die over elke dollar onderhandelen. En ze stuiten op een historisch vliegtuig met een ongelooflijke geschiedenis.
«
»
14:30 American Pickers
Een garagedeur in Indiana leidt naar een oude auto die Mike niet wil laten staan.
«
»
15:30 American Pickers
De mannen ontdekken iets unieks en moeten beslissen of ze het groots aanpakken of naar huis gaan.
«
»
16:25 American Pickers
De mannen hebben een ongemakkelijke ontmoeting met de 'King of the Gypsies'.
«
»
17:20 American Pickers
Als Frank valt voor een snack-icoon van een eeuw geleden, moet hij besluiten of die een enorme smak geld waard is.
«
»
18:10 NCIS: New Orleans
Tammy is herenigd met haar ex-man Ethan, omdat hij is gelinkt aan de moord op de zoon van een crimineel. Ethan was spoorloos verdwenen, nadat hij 80 miljoen dollar heeft verduisterd van hulpfondsen.
«
»
19:05 NCIS: New Orleans
Tijdens het onderzoek naar een dodelijk ongeval, ontdekt het NCIS-team dat een militaire groep was vergiftigd met een besmettelijk virus. De mensen in New Orleans lopen risico om besmet te raken.
«
»
20:00 The Net
De club Toscana FC heeft nieuwe investeerders gevonden en kijkt uit naar de vele veranderingen die komen gaan. Een nieuwe coach en een nieuwe speler zijn nodig om het voortbestaan van het team te redden. Maar het pakt anders uit dan verwacht.
«
»
21:00 The Net
Het grote Giucciardelli-toernooi staat voor de deur. Het is een traditioneel toernooi dat Toscana FC moet winnen. Ze hebben een reputatie hoog te houden en de spanning tussen de spelers neemt geleidelijk toe.
«
»
22:00 Station 19
Wanneer er een camper crasht tegen het gebouw van Station 19, moet het team alles op alles zetten om levens te redden en te voorkomen dat het gebouw instort.
«
»
22:55 Station 19
Vic vindt de moed om met een moeilijke situatie om te gaan wanneer ze op een verlaten weg de slachtoffers van een auto-ongeluk helpt. Ben maakt zich klaar om Medic One te worden. Pruitt brengt tijd door met een speciaal persoon.
«
»
23:40 CSI: Miami
Een ontvoerde vrouw belt iemand en smeekt om hulp, maar ze draait het verkeerde nummer. Het team moet achterhalen wie ze probeerde te bellen en ze racen tegen de klok om de vrouw op tijd te kunnen redden.
«
»
00:30 CSI: Miami
Het team onderzoekt een dubbele moord op een cruise schip dat in Miami aan wal lag. Als het team erachter komt dat er een grote som geld mist uit de kamer van de slachtoffers, wordt de lijst van verdachten meteen een heel stuk korter.
«
»
01:20 The Real Housewives of New York City
Het weekendje in de Berkshires eindigt in een laatste wilde nacht. Bethenny vertelt dat Dennis haar een teken gaf. Tinsley en Luann praten openhartig over de dood van Tinsleys alcoholische vader.
«
»
02:05 The Real Housewives of New York City
Tinsley en Luann wonen een Al-Anon-bijeenkomst bij. Dorinda vergezelt Tinsley voor een generale repetitie voor haar grote dag als gast circusdirecteur in het Big Apple Circus. Ramona, Luann en Sonja komen Ramona's ex Mario tegen.
«
»
02:50 The Real Housewives of New York City
Na haar breuk met Scott bereiden Tinsley en haar moeder zich voor op Tinsleys gastoptreden bij het Big Apple Circus. Bethenny staat voor de rechter vanwege de strijd om de voogdij met haar ex.
«
»
03:35 The Real Housewives of New York City
Nadat Luann hoort dat Bethenny haar Halloween-optreden heeft gemist, haalt ze opnieuw uit naar Queen B.. Dorinda pronkt met haar nieuwe appartement aan John. Ramona, Dorinda en Sonja proberen een toespraak te houden op het NY Loves Kids-evenement.
«
»
04:15 The Real Housewives of New York City
De vrijgezelle Tinsley wordt geconfronteerd met vragen over kinderen krijgen. Sonja en Barbara gaan naar Luanns huis in de hoop haar te waarschuwen voor geruchten. Ramona, Bethenny en Dorinda arriveren bij Luanns huis.
«
»
05:00 CSI: Miami
In het CSI-lab vallen vreemde dingen voor tijdens het onderzoek naar de dood van een vrouw die SanterŪa praktiseerde. Er worden bommen in een auto geplaatst, er worden staven goud gestolen en er worden voodoopoppen gevonden.
«
»
05:40 Storage Wars
De kopers zijn terug in Surf City, CaliforniŽ. Barry heeft de King of Kitsch Charles Phoenix meegenomen om een veiling bij te wonen. Darrell komt erachter dat er niet zoiets als 'thuisvoordeel' bestaat.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Tijdreizen wordt gebruikt door huurmoordenaars, zogenaamde Loopers, om mensen uit de toekomst in het heden te vermoorden. Joe is zo'n Looper. Hij verdient veel geld en leeft een goed leven. Maar op een dag wordt de oudere Joe opgepakt en teruggestuurd naar het verleden. En het is de jonge Joe die nietsvermoedend klaarstaat om hem neer te knallen.

'Looper', film uit 2012 met oa. Emily Blunt en Bruce Willis, om 22.55 uur op Eťn.

Dossiers