TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:00 Superstore
Amy probeert om meerdere karaktegetuigenissen over Mateo te vinden en er wordt een verlovingsfeestje voor Sandra gepland door Jonah. Zowel Glenn als Marcus wil Mateo's kluisje hebben.
«
»
06:20 Superstore
Als Amy Dina's vijand Colleen inhuurt, chanteert Dina Garrett. Hij moet het leven van Colleen tot een hel maken. Jonah papt met Marcus aan om de jongens van het magazijn bij de vakbond te krijgen.
«
»
06:40 Superstore
De plaatselijke mall is dicht tot vreugde van Amy en Dina vanwege alle nieuwe klanten, maar al gauw beseffen ze dat ze nergens meer kunnen winkelen. Cheyenne merkt dat ze niet zo cool is als ze denkt.
«
»
07:00 Superstore
Glenns gezondheid dreigt in gevaar te komen. Reden voor Dina om hem een streng regime op te leggen. Jonah en Cheyenne willen dat Amy rust neemt. Mateo solliciteert naar een nieuwe baan in de winkel.
«
»
07:25 Zombie House Flipping
Justin verrast het team met een 'zombiehuis' dat hij al gekocht heeft. Het is een kleine bungalow die in een week klaar kan zijn. Het team denkt met een uitbouw zelfs nog meer te kunnen verdienen. Een beslissing waar ze later spijt van krijgen.
«
»
08:05 Zombie House Flipping
Duke stuit op een vervallen huis van halverwege de vorige eeuw die al eerder is verbouwd. Justin ziet het potentieel, en neemt het project aan. Hij komt er alleen snel achter dat hij teveel hooi op zijn vork heeft genomen.
«
»
08:50 Zombie House Flipping
Als een stel gaat scheiden midden in een verbouwing, ziet het team zijn kans schoon. Ze denken alleen een nieuwe slaapkamer te hoeven bouwen, maar ze komen er snel achter dat het aannemen van andermans verbouwing gepaard gaat met andermans problemen.
«
»
09:35 Zombie House Flipping
Het team vindt een huis in Asbury Park voor een prijs die te mooi is om waar te zijn. Bij aankomst treffen ze ingezakte vloeren, gore badkamers en een ingestorte uitbouw aan. Het is een van de ergste panden die het team ooit heeft gehad.
«
»
10:25 Shark Tank
Dit keer presenteren de ondernemers een probleemoplosser van hoog vermogen, een DNA-test die kan helpen in medisch onderzoek en een geavanceerde oplossing voor een dagelijks klusje.
«
»
11:15 Shark Tank
Onder de getoonde uitvindingen zijn een gezondere paneermeel voor vis dips, een uitvinding waarmee huisdieren beter kunnen communiceren en een badjas die naar een hoger plan is getild.
«
»
12:10 Shark Tank
Onder de getoonde uitvindingen zijn een app die mensen verbindt op basis van wat ze haten, een bijzondere uitvinding met kokoswater en een vernuftige oplossing voor een snel ontbijt.
«
»
13:10 Shark Tank
Ondernemers tonen een manier om je heerlijk warm te houden tijdens de feestdagen. Een ondernemer tilt de kerstboom naar een hoger plan, en een directe band voor de kinderen met de kerstman wordt gepresenteerd.
«
»
14:05 Shark Tank
Een ondernemer uit Brooklyn introduceert een ingenieus keukenhulpje dat een oplossing biedt voor spetters. Een ondernemer uit Miami heeft een speciale kinderwagen uitgevonden waarmee verzorgers ook kunnen sporten.
«
»
15:05 Below Deck Sailing Yacht
Na het beëindigen van een charter op een hoge noot, is de bemanning klaar om te gaan voor een nacht in de stad. Ashley zweert dat ze uit Gary's en Scarlett's bootrelatie zal blijven.
«
»
16:00 Below Deck Sailing Yacht
Chef Marcos probeert weer een geweldig diner te verwerken terwijl hij verwoestend nieuws ontvangt. De weersomstandigheden worden slechter.
«
»
16:55 Below Deck Sailing Yacht
De bemanning probeert te genieten van hun vrije avond, terwijl Parsifal III een last-minute charter heeft met de hoogste verwachtingen van het seizoen.
«
»
17:45 Below Deck Sailing Yacht
Als de gasten terugkeren van de huwelijksceremonie, probeert de crew een geweldig seizoen af te sluiten met het perfecte receptiediner. Marcos streeft ernaar om de gasten te verrassen met zijn beste maaltijd ooit.
«
»
18:40 Below Deck Sailing Yacht
Nieuwe boot, nieuwe bemanning, nieuwe veeleisende gasten. Kapitein Shephard en zijn team zeilen over het kristalheldere water van Corfu.
«
»
20:00 NCIS: New Orleans
Tammy is herenigd met haar ex-man Ethan, omdat hij is gelinkt aan de moord op de zoon van een crimineel. Ethan was spoorloos verdwenen, nadat hij 80 miljoen dollar heeft verduisterd van hulpfondsen.
«
»
20:55 NCIS: New Orleans
Tijdens het onderzoek naar een dodelijk ongeval, ontdekt het NCIS-team dat een militaire groep was vergiftigd met een besmettelijk virus. De mensen in New Orleans lopen risico om besmet te raken.
«
»
21:50 Nancy Drew
Nancy's hoop om haar geboorteplaats te verlaten om te gaan studeren, zal worden ontspoord door deze nieuwkomer, en haar lot zal verstrengeld raken met dat van haar grootste vijand tot nu toe.
«
»
22:45 CSI: Miami
Horatio en Delko reizen af naar Brazilië, waar ze de moordenaar van Marisol achternazitten. Hij is gevlucht naar Rio de Janeiro, en als Horatio in de stad aankomt heeft hij maar één doel: wraak nemen.
«
»
23:40 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
00:30 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
01:20 Outcast
Kyle ontdekt dat demonische bezetenheid meer wijdverspreid is dan hij had gedacht. Dominee Anderson worstelt met schuldgevoel over wat hij heeft gedaan. Megan en Holly dealen met de nasleep van de tragische dood van Mark.
«
»
02:10 Outcast
Met de hulp van sheriff Giles streeft Kyle naar een agressievere strategie om om te gaan met de bezetenheid in Rome en ontdekt een nieuwe vijand. Dominee Anderson wordt geconfronteerd met de gevolgen van zijn gewaagde keuzes.
«
»
03:00 Outcast
Megan moet de gevolgen van haar acties onder ogen zien. Ondertussen leidt een verdwijning in Rome Kyle en Anderson naar een nieuw en gevaarlijk gevolg van de demonische bezetenheid.
«
»
03:45 Outcast
Een gevaarlijke voortvluchtige bedreigt Rome, evenals de gezondheid van dominee Anderson. Kyle worstelt met de nieuwe kennis over waar zijn krachten - en zijn vloek - zijn ontstaan. Megan en Holly proberen hun levens weer op te bouwen.
«
»
04:30 Outcast
Kyle komt dichter bij het vinden van Sidney, terwijl Anderson een potentiële bondgenoot ontdekt. Een prominent lid van de Romaanse gemeenschap blijkt een vertegenwoordiger van de bezetenen te zijn, en weinigen ontsnappen ongedeerd aan zijn plan.
«
»
05:20 CSI: Miami
In een buurt wordt aan het water het lichaam van een plaatselijke politicus gevonden. Het CSI-team onderzoekt de zaak. Al snel blijkt dat de man veel vijanden had in de stad.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Tijdreizen wordt gebruikt door huurmoordenaars, zogenaamde Loopers, om mensen uit de toekomst in het heden te vermoorden. Joe is zo'n Looper. Hij verdient veel geld en leeft een goed leven. Maar op een dag wordt de oudere Joe opgepakt en teruggestuurd naar het verleden. En het is de jonge Joe die nietsvermoedend klaarstaat om hem neer te knallen.

'Looper', film uit 2012 met oa. Emily Blunt en Bruce Willis, om 22.55 uur op Eén.

Dossiers