TVgids - FOX

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:00 Storage Wars
De bieders keren terug naar de wijk Mission Hills in Los Angeles. Jarrod en Brandi vinden een extreem oud item.
«
»
06:20 black-ish
Het gezin gaat op een all-inclusive vakantie in een paradijselijk strandresort. Dre en Bow ontmoeten een kinderloos stel, dat ze tot interessante inzichten brengt. Jack krijgt griep, terwijl Junior probeert de aandacht van een knap meisje te trekken.
«
»
06:40 black-ish
Dre is bezorgd dat Diane en Jack niet voor zichzelf kunnen zorgen, waarna hij ze op avontuur stuurt. Junior komt in de problemen als hij vrienden probeert te worden met zijn collega Josh, om daar zelf beter van te worden.
«
»
07:05 black-ish
Dre gaat op zoek naar een attent cadeau voor Bow voor Valentijnsdag. Ruby leert Jack hoe hij meisjes moet versieren, maar haar ouderwetse werkwijze levert hem niet alleen succes op.
«
»
07:25 black-ish
Bow vindt het vreselijk dat Diane en Sophie niet meer bevriend zijn. Dre ontdekt dat Junior en Jack proberen te verbergen dat er een gat in de muur zit en hij dwingt hen om het zelf te herstellen.
«
»
07:45 black-ish
Jack wordt lid van de roboticaclub en Dre vreest dat het zal eindigen in een schadelijke mislukking voor zijn zoon, nadat hij ook al uit het basketbalteam is gezet. Ruby verfraait een verhaal voor Diane's schoolproject.
«
»
08:05 Tiny House Hunting
Het grote huis van Jared en Lindsay werd het te duur en het bezorgde hen enkel stress. Ze hebben besloten om in een tiny house te gaan wonen.
«
»
08:25 Tiny House Hunting
Caitlin wil downsizen maar ze wil wel graag een atelier in huis. Ze gaat op zoek naar een tiny onderkomen dat niet alleen praktisch is, maar wat haar ook kan inspireren.
«
»
08:45 Tiny House Hunting
Gregorie en Christopher willen hun eerste huis gaan kopen. Het woonoppervlak is daarbij ondergeschikt aan de locatie, ze willen graag in een trendy wijk in het centrum wonen.
«
»
09:05 Tiny House Hunting
Emily en Julian zijn constant onderweg. Hun huis is veel te groot voor hen, maar in de tuin is ruimte voor een tiny woonplek. Ze willen het huis verhuren en in een stacaravan gaan wonen wanneer ze thuis zijn.
«
»
09:25 Tiny House Hunting
De enthousiaste buitensporters Ben en Dylan zoeken een tiny house in de bergen van Montana. Ben wil mobiel blijven, terwijl Dylan zich graag wil settelen. Ze staan voor een grote beslissing.
«
»
09:55 Tiny House Hunting
Brian en Sarah willen af van al het werk dat aan een groot huis vastzit. Ze willen tiny wonen om meer tijd te hebben voor hun drie jonge zoons. Ze willen graag iets in Shenandoah Valley vinden.
«
»
10:15 Tiny House Hunting
Greg, Heather en hun twee kinderen zijn dol op het buitenleven en daar hebben ze in de buurt van Seattle alle gelegenheid voor. Ze hebben geld opzij gezet voor een tiny house in de natuur.
«
»
10:40 Tiny House Hunting
De pasgetrouwde Britt en Travis hebben een passie voor reizen. Ze kunnen veel geld verdienen met de verhuur van hun huis in Texas, maar dan hebben ze wel een tiny house nodig als ze in Texas zijn.
«
»
11:05 Storage Wars
In Lakewood, CaliforniŽ kopen Darrell en Brandon een unit met Mexicaanse voorwerpen. Barry probeert de drang om te bieden te weerstaan, maar moet vervolgens een hoge prijs betalen. Dave vertoont pestgedrag.
«
»
11:30 Storage Wars
Darrell voelt zich thuis terwijl de kopers van de middag genieten in Westminster, CaliforniŽ. Later blijkt de aankoop van Jarrod en Brandi gigantische consequenties te hebben, en Dave heeft contact met de doden.
«
»
11:50 Storage Wars
De kopers zijn in Santa Ana. Barry Weiss doet een aankoop, maar Dave Hester lijkt te aarzelen. Ondertussen probeert Brandi Jarrod tegen te houden.
«
»
12:20 Storage Wars
De kopers gaan naar een veiling in Costa Mesa. Darrell koopt de grootste unit ooit en hij is benieuwd of hij er ook de grootste winst ooit mee zal verdienen.
«
»
12:40 American Pickers
In Louisiana komen Mike en Frank bij een gokautomaten-imperium, geleid door de zusjes Rosbottom.
«
»
13:35 American Pickers
Mike en Frank zijn twee gewone mannen die naar ongewone dingen zoeken. Ze bezoeken opnieuw hun beste auto-vondsten: van een Coupť uit '33 die vers van de boerderij komt tot een flitsende Italiaanse racewagen.
«
»
14:35 American Pickers
Wat voor de ene verzamelaar rotzooi is, is een schat voor Mike en Frank. Ze zoeken naar roestig goud op een van de vuilste en volste plekken ooit.
«
»
15:30 American Pickers
Mike en Frank ontmoeten de apartste verzamelaars die ze ooit hebben gesproken, en leren dat de interessantste mensen de leukste spullen hebben.
«
»
16:25 American Pickers
Mike en Frank vinden de grootste artikelen die ze ooit hebben uitgezocht, inclusief een beeld van Philip Morris, maar het blijkt nog het moeilijkste te zijn om de kolossen thuis te krijgen.
«
»
17:20 American Pickers
Mike en Frank merken dat ze niet altijd even makkelijk hun zin krijgen, wanneer ze oog in oog komen te staan met keiharde onderhandelaars, zoals een man met een Harley Davidson motor uit 1911 en Fargo die in een golfkarretje op zijn land reed.
«
»
18:10 NCIS: New Orleans
Pride beschermt een geliefde familie tegen de hoofdverdachte in de doorlopende NCIS- en FBI-kartelzaak.
«
»
19:05 NCIS: New Orleans
Sebastian gaat undercover en Patton test hoe goed hij nog kan gokken. Pride en het team voeren een gevaarlijke operatie uit om Garcia in de val te lokken.
«
»
20:00 The Net
Georgs eerste werkdag begint met een operatie. Zijn patiŽnt heeft een ernstige knieblessure. Maar de coach van de voetballer wil zijn speler op het veld zien voor het WK over een paar weken. Georg moet snel handelen.
«
»
21:00 The Net
Georg is erg bezorgd over het leven van zijn jonge patiŽnt. Hij is plotseling ingestort. Georg krijgt steeds meer twijfels over het ziekenhuis en de vreemde gebeurtenissen die hij daar al heeft meegemaakt.
«
»
22:00 Station 19
De bewoners van een flatgebouw maken zich zorgen om een medebewoner en roepen de hulp in van de brandweer. Ryan maakt een verrassende keus voor een meeloopdag.
«
»
22:55 Station 19
Sullivan, Andy en Maya proberen een brand te blussen in een verlaten gebouw. Sullivan wil dat ieder teamlid een speciale vaardigheid leert. Ryan wordt geconfronteerd met iemand uit zijn verleden.
«
»
23:50 CSI: Miami
Een vrouw wordt vermoord tijdens een concert. Het bewijs doet het team vermoeden dat de daders lid zijn van de Mala Noche-bende. Het team moet hen voor eens en altijd stoppen.
«
»
00:35 CSI: Miami
Het team moet een moord oplossen waarbij het bewijs naar een bende lijkt te leiden. De zaak wordt ingewikkelder wanneer ze erachter komen dat de gruwelijke details van de moord ook precies herhaald worden in een toneelstuk van twee filmstudenten.
«
»
01:20 Paranormal Caught on Camera
Een man verkent een spookgevangenis met angstaanjagende resultaten, een kwal-achtig voorwerp zweeft over de straten en een rit van een motorrijder wordt onderbroken door een mysterieus wezen.
«
»
02:05 The Real Housewives of New York City
Tijdens het moordmysteriespel blijven Carole en Bethenny maar doorzagen over hun problemen. Maar dan nemen de gebeurtenissen een schokkende wending en wordt Luann tijdens de vakantie gearresteerd.
«
»
02:50 The Real Housewives of New York City
Twee weken na haar arrestatie blijft Luann het gesprek van de dag. Terwijl ze in een afkickkliniek in Palm Beach zit proberen de dames uit te zoeken wat er is gebeurd. Dorinda besluit haar op te zoeken. Bethenny geeft een feestje voor haar jeanslijn.
«
»
03:35 The Real Housewives of New York City
Tinsley is samen met haar moeder op een missie om trouwjurken te passen. Terwijl Luann de afkickkliniek verlaat, doen de vrouwen een pittige workout in gevangenisstijl. Bethenny en Jill delen een intiem moment na de begrafenis van Jills man, Bobby.
«
»
04:15 The Real Housewives of New York City
Luann is uit de afkickkliniek en de dames nemen haar mee naar een spa in Connecticut. Maar dan komt Luann erachter dat Ramona heeft geprobeerd uitgenodigd te worden op Toms feestje op oudejaarsavond.
«
»
04:50 The Real Housewives of New York City
Luann houdt zich bezig met ongewenste pers. Dorinda confronteert Bethenny met de aanhoudende spanning. Bethenny zet Tinsley op het punt om trouwjurken te kopen. Dorinda's aanhoudende problemen met Sonja bereiken een hoogtepunt.
«
»
05:35 Storage Wars
De kopers gaan naar een veiling in Costa Mesa. Darrell koopt de grootste unit ooit en hij is benieuwd of hij er ook de grootste winst ooit mee zal verdienen.
«
»
05:55 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers