TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:00 Storage Wars
De kopers trekken naar Murietta, Californië. Jeff Jarred laat zijn gezicht weer zien, en dat bevalt de Dotsons maar matig. Jarrod en Brandi nemen een gok met een unit. Het resultaat is opwindend.
«
»
06:20 Black-ish
Als Bow erachter komt dat Diane en Ruby niet in feminisme geloven, neemt ze Diane mee naar een feministische bijeenkomst. Junior en Jack helpen Dre het moderne feminisme te herontdekken.
«
»
06:40 Black-ish
Jack wordt uit het basketbalteam gezet en het gezin discussieert over of hij klein is voor z'n leeftijd. Dre maakt zich zorgen om Jacks toekomst, maar Bow denkt dat hij hier sterker uitkomt.
«
»
07:00 Black-ish
Dre wordt uitgenodigd voor een privéclub voor de Afro-Amerikaanse elite en het hele gezin wil graag kennismaken met deze gemeenschap. Junior helpt Earl om een trouwdatum uit te zoeken.
«
»
07:20 Black-ish
Het is bijna Halloween, maar het gezin wordt het niet eens over een gezamenlijk kostuum.
«
»
07:40 Black-ish
Dre realiseert zich dat hij geen hechte band heeft met Diane en probeert tijd met haar door te brengen om hun band te versterken. Bow valt in voor Junior bij z'n werk voor ChoreBoar.
«
»
08:00 Tiny House Hunting
Eric en Anna zijn van de generatie Y. Ze wonen in Seattle in Washington en zijn toe aan een tiny house.
«
»
08:20 Tiny House Hunting
Cody en Karen kennen elkaar van Hawaï. Ze willen in San Francisco tiny gaan wonen met buiten ruimte voor hun twee honden.
«
»
08:40 Tiny House Hunting
Anthony en Angela missen de drukte van hun leven in het buitenland. Ze hopen dat gemis in het centrum van Beantown te compenseren.
«
»
09:00 Tiny House Hunting
Nog even en Joe en Sheri hebben een leeg nest. Ze willen daarom tiny gaan wonen, en het liefst doen ze dat in Temecula in Californië.
«
»
09:20 Tiny House Hunting
Chris en Maggie willen iets proberen wat ze nog nooit gedaan hebben: samenwonen.
«
»
09:50 Tiny House Hunting
Rachel en Josh willen zich in het zonnige San Diego vestigen. Ze zijn daar op zoek naar een van de bekende Craftsman huizen.
«
»
10:10 Tiny House Hunting
Eric en Cami hebben een huis in Spokane en zijn een droombestaan aan het opbouwen, maar ze hebben een tweede huis nodig in Huntsville.
«
»
10:35 Tiny House Hunting
Het leven van de in Atlanta geboren en getogen Addison heeft een compleet nieuwe wending genomen: ze is moeder geworden. Nu woont ze nog bij haar ouders in, maar ze wil een eigen tiny house.
«
»
10:55 Storage Wars
Jarrod en Brandi hebben geen geluk tijdens veilingen in Orange County. Dave is al een tijdje niet meer gezien. Is dit z'n kans om helemaal terug te keren?
«
»
11:25 Storage Wars
De bieders gaan naar de beruchte kluizenveilingen in Chatsworth om hun wagen te vullen. Maar wie vertrekt met de grootste buit?
«
»
11:45 Storage Wars
De kopers reizen 200 kilometer naar een veiling in Oxnard. Darrell en Brandons samenwerking staat onder druk als de spanning tussen vader en zoon stijgt.
«
»
12:15 Storage Wars
Brandon ontloopt Darrell op een veiling bij Hawaiian Gardens. Kan hij z'n vader na hun ruzie bewijzen dat hij het alleen kan?
«
»
12:35 American Pickers
Mike en Frank zijn verzamelaars die de hele VS doorreizen en letterlijk overal heen gaan als ze denken mooie oude spullen te zullen vinden.
«
»
13:30 American Pickers
De mannen zetten duizenden dollars op het spel om een deal te sluiten met een lastige onderhandelaar en ontmoeten Hubba, een rockabilly en dominee met vele talenten.
«
»
14:30 American Pickers
Mike stuit op een ijscokar van 100 jaar oud die duizenden dollars waard is, en Robbie doet een heel hoog bod op een historische Ford.
«
»
15:30 American Pickers
Mike en Frank vinden een klassieke Ford uit 1933 die er al zo lang staat dat er een boom omheen is gegroeid. Maar niets weerhoudt de mannen ervan deze zeldzame auto te redden.
«
»
16:25 American Pickers
Als Mike en Frank een van de zeldzaamste motoren ter wereld vinden, moeten ze meer geld bij elkaar te zien schrapen dan ooit tevoren om de ultieme deal te kunnen sluiten.
«
»
17:20 American Pickers
Als Mike een verbazingwekkende collectie uitkamt, loopt hij tegen een zeldzame Ford op. De jongens kiezen een huis uit in Tennessee dat een groot geheim heeft.
«
»
18:10 NCIS: New Orleans
Pride zorgt tijdelijk voor een negenjarige jongen die getuige was van de moord op zijn tante.
«
»
19:05 NCIS: New Orleans
Een marinier die als amateur ook autocoureur is, verongelukt bij een fatale crash op het spoor. Het NCIS team onderzoekt of de verdachte heeft vals gespeeld.
«
»
20:00 Das Netz - Prometheus
Na de dood van zijn zoon, tien jaar geleden, is het leven van voetbalarts Georg Trotter van kwaad naar erger gegaan. Nu staat zijn huwelijk ook op springen.
«
»
20:55 Das Netz - Prometheus
Jeremy Hall, de voormalige teamgenoot van Georg, is dood. De arts wist dat de man kanker had, maar toch komt zijn dood wel heel toevallig.
«
»
21:55 Station
Er woedt een afschuwelijke brand in een wolkenkrabber en de medewerkers van Station 19 riskeren hun eigen leven om de brand te blussen. De gezondheid van Pruitt is sterk achteruit gegaan
«
»
22:50 Station
Wanneer een jongetje in de waterpijpen die onder Seattle doorlopen valt, is zijn leven in groot gevaar. In een race tegen de klok proberen de medewerkers van Station 19 zijn leven te redden.
«
»
23:45 CSI: Miami
Brian Lexington is zes jaar geleden onterecht voor verkrachting veroordeeld. Nieuwe DNA-technieken tonen zijn onschuld aan. Horatio en zijn team heropenen de verkrachtingszaak.
«
»
00:35 CSI: Miami
Wayne Reynolds, een kei in het versieren van vrouwen, brengt jonge, schuchtere kerels de kunst van het verleiden bij. Maar dan wordt Paul Sanders, een van zijn leerlingen, vermoord teruggevonden.
«
»
01:20 Paranormal Caught on Camera
Van klopgeesten tot lichtjes in de lucht, het zijn beelden die misschien zelfs sceptici kunnen overtuigen.
«
»
02:05 The Real Housewives of NYC
De spanningen tussen Dorinda en Sonja lopen hoog op. Tinsley haalt een gemene streek uit bij Sonja. Luann blundert bij Bethenny en haar vriend, en Sonja vindt dat Ramona maar een slechte vriendin is.
«
»
02:50 The Real Housewives of NYC
Weer terug in New York krijgt Tinsley een onverwacht pakketje thuisbezorgd. Carole en Luann hebben een openhartig gesprek bij de thee. Als Sonja uitvaart tegen Ramona, ontstaat er ruzie.
«
»
03:35 The Real Housewives of NYC
Carole heeft schokkend nieuws over haar relatie met Adam. Sonja maakt haar huis klaar voor de verhuur. Tijdens een zakendiner in Miami brengt Dorinda haar trip naar Puerto Rico in gevaar.
«
»
04:15 The Real Housewives of NYC
Bethenny en Dorinda komen aan in Puerto Rico. Ramona probeert het goed te maken met Sonja. Carole werkt aan een onthullend verhaal voor een tijdschrift, en Luann werkt aan een speciaal optreden.
«
»
04:55 The Real Housewives of NYC
De dames brengen hun jaarlijkse bezoek aan de Berkshires. Carole vertelt Dorinda en Ramona over de spanningen met Bethenny. Bij een spel in jaren 20-stijl moeten de dames een moord oplossen.
«
»
05:35 Storage Wars
De bieders gaan naar de beruchte kluizenveilingen in Chatsworth om hun wagen te vullen. Maar wie vertrekt met de grootste buit?
«
»
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Dinsdag is er het rechtstreeks verslag van de oefeninterland van de Rode Duivels tegen Duitsland. Bondscoach Domenico Tedesco en zijn Duivels nemen het in het RheinEnergieStadion in Keulen op tegen thuisland Duitsland.

'Duitsland-België', om 20.25 uur op VTM.

Dossiers