TVgids - FOX

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:00 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:05 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:10 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:15 According to Jim
Cheryl verbiedt Jim om zijn jaarlijkse 'Green Man'-dansje op te voeren op Saint Patrick's Day, om op een goed blaadje te komen bij het kerkbestuur.
«
»
06:40 According to Jim
Wanneer Andy en Ryan dagelijks afspreken om een spelletje te schaken, denkt Jim dat hij Andy kwijtraakt als beste vriend.
«
»
07:05 According to Jim
Ryan meldt met veel trots de zwangerschap van Dana, maar Jim waarschuwt hem voor stemmingswisselingen die met de hormonen gepaard gaan.
«
»
07:35 According to Jim
Jim vindt dat Cheryl hun zoon Kyle veel te hard heeft verwend. Hij besluit van hem een echte man te maken en geeft hem lessen zelfverdediging.
«
»
08:05 American Pickers
De mannen gaan helemaal los op een ranch in Texas, waar Mike op een Volkswagenbusje biedt dat is omgebouwd tot een jachthut op wielen. Frank vindt een erfstuk dat een jeugdobsessie naar boven brengt.
«
»
09:00 American Pickers
De mannen vinden de verzameling van een voormalige brandweerman, met onder andere een zeldzaam stuk uit het ruimtevaarttijdperk. Een plan van Frank gaat in rook op.
«
»
10:00 American Pickers
De mannen pakken in Texas flink uit bij de eerste bottelarij van Dr. Pepper en moeten stevig onderhandelen in een enorm pakhuis.
«
»
10:55 American Pickers
De mannen bezoeken een verzamelaar in Californi die onder druk staat van de gemeente om te ontspullen. Een voorgevoel langs de weg leidt tot een enorme vondst van zeldzame vintage auto's.
«
»
11:50 American Pickers
De mannen ontmoeten een man die stukken in een museum had staan, maar nog veel bijzonderdere stukken zelf hield.
«
»
12:40 American Pickers
De mannen krijgen een tip van een collega-verzamelaar, maar is hij een vriend of een tegenstander? Dan is de grootste hindernis een deal sluiten met 'the Godfather of Junk'.
«
»
13:40 Millionaire Matchmaker
Justin Cooper is 32 en woont in Chicago. Hij leidt een gedisciplineerd leven en verwacht van zijn toekomstige partner hetzelfde. Vindt Patti het juiste dekseltje voor dit potje?
«
»
14:35 Millionaire Matchmaker
De 29-jarige John Bonavia werkt als financieel adviseur en houdt er een decadent leven op na. Nu hij bijna 30 wordt, wil John zich settelen en gaat hij op zoek naar de ideale partner.
«
»
15:30 Millionaire Matchmaker
Dave is 32 en verdient de kost met gokken bij sportwedstrijden. Geluk in het spel heeft hij wel, maar geluk in de liefde laat op zich wachten.
«
»
16:25 Millionaire Matchmaker
Patti Stanger ziet een ex-klant terug: de 48-jarige Steve Lobel uit Granada Hills.
«
»
17:20 Millionaire Matchmaker
Socialite Justin Ross Lee, die bekendstaat als een lastpak, zoekt de ware. Ex-gezagvoerder Michael Sartain heeft nu een PR-bedrijf en houdt van astronomie en lezen. Kan Patti een zielsverwant vinden?
«
»
18:10 NCIS: New Orleans
Pride en zijn team ondervragen een Russische spion die betrokken was bij de zaak rond Abby's broer. Sebastian vliegt naar Washington om Abby te helpen bij het forensisch onderzoek.
«
»
19:05 NCIS: New Orleans
Het team onderzoekt de moord op een onderofficier. Ondertussen maken Prides collega's een onlinedatingprofiel voor hem aan.
«
»
20:00 My Favorite Christmas Tree
Kyla is een genealogisch onderzoeker die naar het charmante stadje Conifer reist, in de hoop haar eigen familiegeschiedenis uit te pluizen. De zoektocht leidt Kyla naar een kerstboomboerderij.
«
»
21:45 The Murders
Rita wordt gegijzeld door een ex-gedetineerde, die zij als aanklager achter de tralies heeft gekregen. De gijzelnemer krijgt Kate zover dat ze zich ongewapend bij hen voegt.
«
»
22:40 The Murders
In de slotaflevering van het seizoen maken Kate en Nolan jacht op een seriemoordenaar. Het is een spel van kat en muis, waarbij de dader Kate in het vizier krijgt...
«
»
23:40 CSI: NY
Een roofvogel laat boven Manhattan een menselijk oog uit zijn klauwen vallen. Het CSI-team zet de race in om het slachtoffer terug te vinden.
«
»
00:25 CSI: NY
Een bom in Manhattan blaast niet alleen een herenhuis op, maar zorgt er ook voor dat er geen bewijsstukken overblijven.
«
»
01:20 Paranormal Caught on Camera
Een paranormaal onderzoeker wordt aangevallen door een entiteit in een verlaten gebouw. Een chauffeur neemt een vreemde ufo waar boven een hotel, en een consultatiebureau wordt door geesten geplaagd.
«
»
02:10 Make You Laugh Out Loud
Je lacht je ziek om deze brutale peuters!
«
»
02:55 The X-Files
Scully zoekt naar een manier om Mulder en Morris Fletcher opnieuw van bewustzijn te laten wisselen.
«
»
03:40 The X-Files
Mulder en Scully zitten vast in een spookhuis met twee geesten die erop gebrand zijn om aan te tonen hoe eenzaam kerst kan zijn.
«
»
04:25 The X-Files
Mulder maakt jacht op een man in wie hij een duivel herkent die een kind wil verwekken.
«
»
05:10 The X-Files
De agenten doen onderzoek naar een man die beweert dat hij het weer naar zijn hand kan zetten.
«
»
05:50 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Boezemvriendinnen Brenda, Elise, Cynthia en Annie gaan na hun studies elk hun eigen weg. Wanneer Cynthia vijfentwintig jaar later een einde aan haar leven maakt, zien de drie ex-hartsvriendinnen mekaar terug op haar begrafenis. De dames maken de balans op van de voorbije jaren en ontdekken dat ze na al die tijd nog steeds heel wat gemeen hebben. Brenda, Elise en Annie werden alle drie bedrogen door hun (ex-)mannen en zinnen op wraak...

'The First Wives Club', film uit 1996 met oa. Bette Midler, om 22.45 uur op En.

Dossiers