TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:00 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:05 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:10 According to Jim
Cheryl denkt dat ze een smaakvolle lingeriedemonstratie zal bijwonen bij Andy's nieuwe vriendin, Bernice. Ze is dan ook stomverbaasd wanneer blijkt dat er seksspeeltjes worden verkocht.
«
»
06:35 According to Jim
Jim ontdekt dat zijn buurman een reeks kinderboeken heeft geschreven waarin een norse oude man opduikt.
«
»
07:05 Tiny House Nation
Jared en Tarrin hebben genoeg van hun grote huis. Ze hebben genoeg van de kosten, het schoonmaken, het onderhoud, de hypotheek, maar ze willen vooral meer tijd voor elkaar en voor hun gezin.
«
»
08:00 Tiny House Nation
Steve en Melissa waren jaren bevriend voor de liefde opbloeide. Inmiddels zijn ze getrouwd en woont Steve bij haar en haar twee zoons in. Ze komen om in de spullen en willen downsizen.
«
»
08:55 Tiny House Nation
Tommy en Katie zijn triatleten en reizen de wereld rond. Hun eerste huis moet voor hen een gezellige plek zijn om naar terug te keren, maar die ook nog steeds kan fungeren als trainingsruimte.
«
»
09:50 Tiny House Nation
Angela en Elizabeth hebben zich van bijna al hun spullen ontdaan en dromen van een eco-feministisch toevluchtsoord op Hawaï. John en Zack moeten daar een tiny huis bouwen voor hen en hun dochtertje.
«
»
10:40 Tiny House Nation
Brian en Devon willen gaan samenwonen en allebei vanuit huis werken. Brian heeft een goede keuken nodig voor zijn ambachtelijke boter, en Devon wil een zenruimte voor haar werk als levenscoach.
«
»
11:35 Shark Tank
Twee ondernemers hebben iets tegen zweetvlekken; broers met een gesp die tevens dient als portefeuille; veteranen willen boeren saffraan laten verbouwen en een ex-kok met een veelzijdige mengkom.
«
»
12:30 Shark Tank
Twee mannen met een opschrijfboek dat draadloos teksten verstuurt; twee ondernemers met haarverzorgingsproducten met feromonen en een moeder met een zak voor je trouwjurk voor op de wc.
«
»
13:30 Shark Tank
Ambitieuze entrepreneurs presenteren hun baanbrekende concepten.
«
»
14:25 Shark Tank
Ambitieuze entrepreneurs presenteren hun baanbrekende concepten.
«
»
15:25 Shark Tank
Chris Gronkowski en zijn broer Rob, die footballspeler is, komen met een thermosfles; een jongen van 17 met een instrument tegen voetpijn en een man heeft iets bedacht om spullen veilig op te bergen.
«
»
16:25 Below Deck
Kapitein Lee keert terug naar de Cariben aan boord van My Seanna, met een gloednieuwe bemanning en een bekend gezicht, Eddie Lucas. Een ernstige blessure stuurt Lee echter naar het ziekenhuis.
«
»
17:20 Below Deck
Door het plotselinge vertrek van een van zijn teamgenoten heeft Shane moeite om zich aan te passen aan de onvoorziene verantwoordelijkheden aan dek.
«
»
18:10 Below Deck
James is klaar om los te gaan in de Cariben, maar raakt teleurgesteld op zijn eerste avondje uit. My Seanna verwelkomt een nieuw bemanningslid en Izzy maakt een verrassende beslissing.
«
»
19:05 Below Deck
Het gewicht van het dekteam dragen, begint zijn tol te eisen van Eddie. James voelt zich niet in zijn element en heeft moeite om contact te maken met zijn bemanningsleden.
«
»
20:00 Below Deck
Shane probeert het goed te maken nadat hij betrapt is op slapen tijdens het werk. Ondertussen blinkt Ashling uit in haar taken op het dek, terwijl Elizabeth onder de loep wordt genomen door Francesca.
«
»
20:55 NCIS: New Orleans
De moord op een marinier vertoont gelijkenissen met de allereerste zaak die Pride en LaSalle samen onderzochten. Die moord vond plaats vlak voor orkaan Katrina, die alle bewijsmateriaal wegspoelde.
«
»
21:50 NCIS: New Orleans
Wades adoptiezoon Danny is een van de verdachten in een moordzaak. Sonja zit met de handen in het haar wanneer ze een kerstcadeau moet kopen voor Dwayne.
«
»
22:45 CSI: NY
In New York City wordt het lijk van een model in een gigantisch martiniglas teruggevonden.
«
»
23:30 CSI: NY
Het is de topprioriteit van het hele CSI-team om de taximoordenaar te pakken te krijgen. Na intensief speurwerk komt de zaak tot een climax.
«
»
00:15 Tokyo Vice
Jakes doorzettingsvermogen loont wanneer hij een primeur van detective Katagiri krijgt, maar daarbij trekt hij de minder ideale interesse van iemand anders.
«
»
01:20 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met katten die bizarre en grappige stunts uithalen.
«
»
02:05 Make You Laugh Out Loud
De grappigste filmpjes van vaders die hilarische dingen doen.
«
»
02:55 The X-Files
Scully en Reyes vertrouwen op numerologie, hun eigen logica en een mysterieuze kaartspeler om een seriemoordenaar te kunnen pakken.
«
»
03:35 The X-Files
Speciaal agent Leyla Harrison neemt Reyes en Doggett mee de bergen in, nadat een vrouw zichzelf heeft doodgestoken en haar weduwnaar niemand bij hun zoon toelaat.
«
»
04:15 The X-Files
Als Morris Fletcher bij de agenten komt met nieuwe informatie over de Super Soldiers, wenden ze zich tot The Lone Gunmen. Maar die zijn al druk bezig met de zaak van een bio-terrorist.
«
»
05:00 The X-Files
Doggett treft een verminkte man aan in het kantoor en Scully en hij testen zijn DNA. Het verhaal neemt een verrassende wending als Williams leven in gevaar komt.
«
»
05:40 Storage Wars
Rene is verrast door wat hij vindt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Familie Gillis: Massa is Kassa' (foto: SBS6/Talpa Network - © Wessel de Groot 2020)

Op de elf vakantieparken van Peter is het bijzonder druk en dus is het 'massa is kassa' deze zomer. En aangezien je van geld nooit genoeg kan hebben, blijft Peter lustig verder bouwen, investeren en heel veel delegeren. Nicol heeft het ondertussen druk met haar eendenproject. Er komt een eendenfluisteraar langs om te redden wat er nog te redden valt. Als ze weet wat ze moet doen om de laatste twee eenden te behouden, kan ze zich in alle rust voorbereiden op haar romantisch tripje met Peter naar hun appartement in Spanje.

'Familie Gillis: Massa Is Kassa', om 20.50 uur op VTM 2.

Dossiers