TVgids - FOX

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:20 The X-Files
Een mysterieuze man, die zichtzelf uit India heeft gesmokkeld, terroriseert twee families in Washington, D.C. en tracht hen uit te roeien.
«
»
06:00 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:05 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:10 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:15 Last Man Standing
Mike ontmoet zijn ex-vriendin Billie Cassidy, die ondertussen een bekende rotsklimmer is. Hij kan haar ervan overtuigen haar klimgerei te verkopen via Outdoor Man.
«
»
06:35 Last Man Standing
Vanessa wil wat meer vriendin dan moeder zijn voor haar drie dochters en ze hoopt dat het laten plaatsen van een tattoo hierbij zal helpen. Ondertussen krijgt Ryan kampeerlessen van Kyle.
«
»
06:55 Last Man Standing
Wanneer Mike hoort dat zijn toekomstige schoonzoon schrik heeft van de verantwoordelijke van de kerk die zich bezighoudt met huwelijken, stelt hij voor dat hij Vanessa en hem als voorbeeld aanhaalt.
«
»
07:15 Last Man Standing
Mike is jarig en dat moet uiteraard gevierd worden. Voor de gelegenheid wordt er gedineerd in Outdoor Man. En natuurlijk mag een verjaardagsspeech dan niet ontbreken.
«
»
07:40 Last Man Standing
Kyle is onvoorzichtig en laat de buitendeur van het magazijn open. Dan gebeurt het ondenkbare: een beer stapt zomaar Outdoor Man binnen, met groot alarm tot gevolg.
«
»
08:00 Last Man Standing
Mike is teleurgesteld wanneer hij verneemt dat het 'Jack and Jill'-vrijgezellenfeest van Mandy en Kyle gepland is op dezelfde dag als de wedstrijd tussen de Broncos en de Chargers.
«
»
08:20 Last Man Standing
Vanessa spreekt met Mandy over de gevaren van het vapen. Ryan en Kristen ontdekken een safe in de kelder van hun huis.
«
»
08:40 Last Man Standing
Boyd viert zijn 10de verjaardag en volgens de Baxtertraditie wil Mike hem een geweer schenken en samen met hem op jacht trekken. Kristin ziet daar geen graten in, maar dat is buiten Ryan gerekend.
«
»
09:00 Last Man Standing
Het is Halloween en iedereen kijkt uit naar het jaarlijks feestje. Mike heeft echter geen zin om het feestthema uit te kiezen.
«
»
09:20 Last Man Standing
Mike heeft het nog steeds moeilijk met Eve haar sabbatjaar en hij beslist om haar een lesje in levenswijsheid te geven. Eve's onverwachte reactie brengt Mike echter van de wijs.
«
»
09:40 American Pickers
Mike probeert Frank in een kerststemming te krijgen terwijl ze twee enorm volgepakte vindplaatsen doorzoeken.
«
»
10:25 American Pickers
De mannen gaan naar een vrouw die zich geen raad weet met een ongelooflijke erfenis en een geheime kluis opent. Ze ontmoeten een 80-jarige rebel die op een minibike rondracet over z'n landgoed.
«
»
11:10 American Pickers
De mannen stuiten op de jackpot van Americana in Maryland. Het afval van een voormalige vuilnisman blijkt een enorme schat.
«
»
11:55 American Pickers
Mike maakt een fout in Indiana en hoewel de mannen warm onthaald worden door een kermis-verzamelaar, biedt de vondst een onaangename verrassing.
«
»
12:45 American Pickers
De mannen gaan op bezoek bij een man die al sinds de jaren 50 niets heeft weggedaan en daar nu niet mee wil beginnen. Hij toont ook zijn favoriete ondergoed en daar schrikken Mike en Frank nogal van.
«
»
13:30 Millionaire Matchmaker
Twee miljonairs zijn allebei op zoek naar een roodharige vrouw. Damian Guillot is de 41-jarige eigenaar van een kunstgallerij, dr. Chris is recent gescheiden en waagt zich nu opnieuw aan het daten.
«
»
14:15 Millionaire Matchmaker
Patti probeert een mooie romance te regelen voor een goochelaar uit Las Vegas. Haar andere klant gaat in zijn professionele leven op zoek naar locaties voor filmmakers.
«
»
15:05 Millionaire Matchmaker
Patti is razend benieuwd naar haar eerste klant van dit nieuwe seizoen. De verrassing is groot wanneer ze te weten komt dat niemand minder dan acteur Don Swayze beroep doet op haar relatiebureau.
«
»
15:55 Millionaire Matchmaker
Jonathan Cheban, BFF van Kim Kardashian, is een ondernemer die op zoek is naar een relatie. Patti's tweede miljonair is Eric Berman, een ondernemer van 41 die altijd op zoek is naar een betere deal.
«
»
16:45 Millionaire Matchmaker
Courtney Kerr is fashion blogger, tv-gezicht en de ster uit 'Courtney Loves Dallas'. Ze kan maar geen afstand nemen van haar vorige relaties en moet naar de toekomst leren kijken.
«
»
17:35 CSI: NY
De zoon van miljardair Mitchell Bentley wordt neergestoken in Madison Square Park. Mac en zijn team ontdekken dat het slachtoffer van de verkrachting van verpleegster Fern Lazlow werd beschuldigd.
«
»
18:25 NCIS: New Orleans
De vrouw van een rechercheur die gespecialiseerd is in contraspionage wordt ontvoerd. Het NCIS-team krijgt 22 uur de tijd om haar terug te vinden.
«
»
19:10 NCIS: New Orleans
Een rechter wordt dood aangetroffen op een kerkhof, gekleed in een victoriaans kostuum en met de afdruk van vampierentanden in haar nek. Het team start een onderzoek.
«
»
20:00 Cracked
Detective Aidan Black en forensisch psychiater dr. Daniella Ridley duiken in de hoofden van de gevaarlijkste Canadese psychopaten.
«
»
20:55 Bridge of Spies
Jaren 50, de Koude Oorlog woedt volop. De New Yorkse advocaat James B. Donovan wordt door de CIA ingehuurd om Sovjetspion Rudolf Abel te verdedigen, die in Amerika terechtstaat.
«
»
23:35 Transplant
Bash heeft een klik met een onwaarschijnlijke patiënt. Mags zoekt de balans in haar leven. Theo heeft een lastig gesprek met z'n vrouw Melissa. June probeert contact te maken met een gesloten tiener.
«
»
00:25 Transplant
Een jonge moeder overlijdt bijna. Bash zoekt uit of ze weer opioïden gebruikt of dat er iets anders is. Mags helpt een patiënt die niet goed geneest. June wordt onaangenaam verrast door haar vader.
«
»
01:10 In The Dark
Terwijl Murphy en Felix hun persoonlijke buitenschoolse activiteiten afstemmen op de eisen van de drugshandel, bevindt Jess zich onlosmakelijk in Nia's vizier. Trey steunt Darnell.
«
»
01:50 In The Dark
Murphy's betrokkenheid bij het helpen van Max - wiens geluk in een spiraal terechtkomt - dwingt haar om extremere risico's te nemen. Felix wordt gedwongen om problemen aan te pakken bij Guiding Hope.
«
»
02:35 Paranormal Caught on Camera
Van klopgeesten tot lichtjes in de lucht, het zijn beelden die misschien zelfs sceptici kunnen overtuigen.
«
»
03:15 The X-Files
Dogget heropent een zaak over een 'zieleneter' welke Mulder verborgen hield voor Scully. Dogget hoopt hiermee de waarheid achter de ontvoering op Mulder te bewijzen.
«
»
04:00 The X-Files
Dogget onderzoekt vreemde sterfgevallen in de ondergrondse metrotunnels van Boston. Scully moet de uitbaters van de metro ervan overtuigen het metroverkeer voorlopig stil te laten leggen.
«
»
04:40 The X-Files
Scully ontmoet enkele vrouwen die beweren zwanger te zijn geworden nadat zij werden ontvoerd door buitenaardse wezens.
«
»
05:25 Storage Wars
De kopers zijn in Santa Ana. Barry Weiss doet een aankoop, maar Dave Hester lijkt te aarzelen. Ondertussen probeert Brandi Jarrod tegen te houden.
«
»
05:45 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
05:50 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Céline-Marie heeft heel haar leven al het gevoel dat ze aan de verkeerde kant van het Kanaal geboren is. Ze is gefascineerd door Engeland en vraagt Tijs om een tattoo hierover voor haar te ontwerpen. Ulrich heeft autisme. Hij heeft al wel enkele tattoos, maar wil nu twee schildpadden, op elke arm één. En dat om zichzelf te beschermen tijdens paniekaanvallen. Vaste klant Patje Goots, ex-topvoetballer en buurman van Tijs, komt opnieuw langs voor de definitieve afwerking van zijn hardrock-tattoo. Annemie heeft nierkanker, ze moet dagelijks cortison toegediend krijgen. Die boodschap wil ze op haar arm laten tatoeëren, zodat mensen in geval van een ongeval of ziekte weten wat er dient te gebeuren...

'De Tattoo Shop', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers