TVgids - FOX

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 Dharma & Greg
Greg heeft een romantisch Valentijnsweekend gepland. Dat dreigt echter in het water te vallen wanneer Lyle Lovett onverwacht aan de deur staat voor Dharma.
«
»
06:00 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:05 According to Jim
Zonder Cheryl te consulteren, beslist Jim om de garage om te bouwen tot een hobbykamer. Om plaats te maken, schenkt hij de oude kleren van de kinderen en het meubilair aan een goed doel.
«
»
06:25 According to Jim
Jim wordt verplicht om het themafeestje van Gracie te organiseren omdat Cheryl verplicht platte rust moet houden.
«
»
06:45 According to Jim
Jim maakt misbruik van Cheryls vergeetachtigheid om van de kelder een vrijetijdsruimte te maken.
«
»
07:05 According to Jim
Jim ontdekt dat Andy nog steeds geen gebruik heeft gemaakt van de cadeaubon die hij heeft gekregen voor zijn verjaardag. Jim besluit dan maar om de bon voor zichzelf te gebruiken.
«
»
07:25 According to Jim
Jim en Andy raken verwikkeld in een hevige discussie over de perfecte straf voor ruzinde kinderen.
«
»
07:50 Sell This House: Extreme
Karen heeft haar broers en zussen uitgekocht toen ze zes jaar geleden een huis hadden gerfd. De helft had ze onderverhuurd, maar nu moet ze het huis binnen een half jaar zien te verkopen.
«
»
08:30 Sell This House: Extreme
De twee volwassen kinderen van Patricia komen weer thuis wonen, terwijl zij iets zoekt voor haar moeder. Patricia heeft niet het geld om het huis op te knappen en kan de hypotheek niet betalen.
«
»
09:15 Sell This House: Extreme
De twee volwassen kinderen van Patricia komen weer thuis wonen, terwijl zij iets zoekt voor haar moeder. Patricia heeft niet het geld om het huis op te knappen en kan de hypotheek niet betalen.
«
»
10:00 Sell This House: Extreme
Sue en Donna hebben het huis van hun moeder gerfd dat al sinds 1946 familiebezit is. Ze willen het huis voor de hoofdprijs verkopen, maar dan zal het wel flink moeten worden gemoderniseerd.
«
»
10:45 Sell This House: Extreme
Zane en Claire wonen al tien jaar in een tiny bungalow, maar met twee kinderen is het huis te klein. Het staat zo vol dat je de fraaie houten vloer - het sterke punt van het huis - niet meer ziet.
«
»
11:30 Shark Tank
In een speciale aflevering met millennial-ondernemers sluit n van hen een deal die de drempel van 100 miljoen dollar van de Sharks overschrijdt.
«
»
12:15 Shark Tank
Een ondernemer heeft een product dat de liefde voor wijn naar een hoger plan tilt; een werkende moeder heeft een indrukwekkend apparaat voor vrouwen en een man met snoepjes tegen overeten en snacken.
«
»
13:05 Shark Tank
Pasgetrouwde bodybuilders hebben fitnesskleding voor vrouwen; twee vrienden willen hulp bij hun wijnglazenbedrijf en twee ondernemers hebben een zeer sterke, waterbestendige rugzak.
«
»
13:55 Shark Tank
Een ex-verkoper van dierenvoeding maakt wijn voor katten; een vader vertelt het verhaal achter zijn draagbare schuilplaats en een architect heeft een manier om van iedereen een tuiniergoeroe te maken.
«
»
14:45 Shark Tank
Twee ondernemers nemen een waaklama mee; twee andere vernieuwen het remsysteem van fietsen, een trio heeft een app om als ondernemer gratis te parkeren en zakenpartners met een gratis fotoprintdienst.
«
»
15:40 Below Deck
Eddie gaat om met de gevolgen van zijn relatie terwijl Jake en Rayna hun gevoelens proberen te achterhalen na Jakes openbaring. Fraser heeft het gevoel dat hij faalt in zijn werk.
«
»
16:30 Below Deck
Heather en de bemanning plannen een verrassingsfeestje in jaren 80-thema voor de 75e verjaardag van de chef, maar het loopt uit de hand als niet alles gaat zoals gepland.
«
»
17:20 Below Deck
Als de kleine fouten van het team zich blijven opstapelen, heeft Heather het gevoel dat ze op een dood spoor zit met Jessica en besluit ze een verandering door te voeren.
«
»
18:10 Below Deck
Jessica is ongemotiveerd, maar verwelkomt een ontluikende romance met Wes als een prettige afleiding, terwijl kapitein Lee en Eddie vermoeid raken door de prestaties van de dekbemanning.
«
»
19:00 Below Deck
Kapitein Lee is gefrustreerd over Eddie en de dekploeg vanwege hun constante fouten. Rayna heeft het gevoel dat haar prestaties op het dek worden benvloed door andere bemanningsleden.
«
»
20:00 Hawaii Five-0
Chin wordt uitgenodigd op een schoolrenie. Het feestje eindigt dramatisch wanneer een van de aanwezigen, de dochter van een rijke zakenman, dood wordt aangetroffen.
«
»
20:55 Hawaii Five-0
Steve en Danny worden in de val gelokt en belanden in een verlaten flatgebouw dat op het punt staat te ontploffen.
«
»
21:45 Hawaii Five-0
Het team onderzoekt de moord op een zwembadschoonmaker.
«
»
22:35 127 Hours
Bergbeklimmer Aron moet een gevecht met zichzelf en de elementen aangaan wanneer hij moederziel alleen klem komt te zitten in een smalle kloof nadat een rotsblok op zijn arm is gevallen.
«
»
00:10 Joy
Joy heeft grote dromen maar het echte leven heeft haar niet veel gebracht. Totdat ze haar unieke idee voor een wondermop uitwerkt en dit het begin is van een tumultueus zakenimperium.
«
»
02:05 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met katten die bizarre en grappige stunts uithalen.
«
»
02:55 The X-Files
Mulder en Scully's komen via een man en zijn gehandicapte broer in contact met een geest die wensen werkelijkheid doet worden, maar de motieven van de geest zijn dubieus.
«
»
03:35 The X-Files
Mulder en Scully gaan terug naar de plaats waar hun eerste onderzoek plaatsvond.
«
»
04:20 The X-Files
Een gespecialiseerde FBI-ploeg, onder leiding van John Doggett, tracht de vermiste Fox Mulder op te sporen. Scully wantrouwt John en start met Skinner een eigen zoektocht.
«
»
05:05 The X-Files
In een afgelegen school in de woestijn van Arizona worden leerlingen, Doggett, Scully, Gibson, Skinner en enkele agenten gegijzeld door een premiejager.
«
»
05:50 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Getrouwd - Het Vijfde Huwelijk' (VTM GO)

Ingeborg heeft fantastisch nieuws voor Karen (27). De experten hebben ook voor haar een match gevonden en zij zal dus in het huwelijksbootje stappen met Sharon (33). Nadat het koppel elkaar het jawoord heeft gegeven, trekken ze naar de feestlocatie waar Ingeborg als gastvrouw hun trouwfeest in goede banen zal leiden. Tussen alle festiviteiten door staat ook nog een fotoshoot op de planning en na het feest trekken ze uiteindelijk naar een B&B voor hun huwelijksnacht.

'Blind Getrouwd - Het Vijfde Huwelijk', om 20.45 uur op VTM.

Dossiers