TVgids - FOX

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:00 According to Jim
Om niet mee te moeten gaan naar een musical met Cheryl, vindt Jim er niets beter op dan een homo te zoeken die Cheryl wil vergezellen.
«
»
06:20 According to Jim
Cheryl organiseert een verrassingsfeest voor de vijftigste verjaardag van Jim. Jim doet er alles aan om het feestje te verbrodden en hij vertelt waarom hij zo een bloedhekel heeft aan verjaren.
«
»
06:40 According to Jim
Wanneer Jim God verwenst omwille van de schepping van de vrouw, krijgt hij van God de kans om zijn ideale vrouw te creëren.
«
»
07:00 According to Jim
Wanneer Cheryls zelfvertrouwen een deuk krijgt, bedenkt Jim een plan om haar op te vrolijken. Hij schrijft een brief in naam van een anonieme bewonderaar.
«
»
07:20 According to Jim
Door haar overbezorgdheid maakt Cheryl Jims leven ondraaglijk. Wanneer Jim in het ziekenhuis belandt, beseft Cheryl dat ze hem niet eindeloos kan beschermen.
«
»
07:45 Sell This House: Extreme
Binnenkort gaat ook het derde kind van Carl en Tina studeren. Om de studie te bekostigen zullen ze hun huis moeten verkopen, maar na een jaar zijn er pas acht potentiële kopers komen kijken.
«
»
08:25 Sell This House: Extreme
Pamela en Jay wonen al zestien jaar in het zonnige Ojai. Nu ze bijna met pensioen gaan, willen ze terug naar Canada. Helaas verkeert hun huis in slechte staat, en dat maakt verkopen lastig.
«
»
09:10 Sell This House: Extreme
Olga is 87 en wil haar huis verkopen om dichter bij haar dochters te gaan wonen. Er is veel achterstallig onderhoud, en daarom wil niemand het bedrag betalen dat Olga nodig heeft. Hulp is op komst.
«
»
09:55 Sell This House: Extreme
Olga is 87 en wil haar huis verkopen om dichter bij haar dochters te gaan wonen. Er is veel achterstallig onderhoud, en daarom wil niemand het bedrag betalen dat Olga nodig heeft. Hulp is op komst.
«
»
10:35 Sell This House: Extreme
Nick en Shirley wonen al ruim 30 jaar in hun woning uit de jaren 80 in West Roxbury. Na een auto-ongeluk van Shirley is een verhuizing naar een aangepaste woning noodzakelijk.
«
»
11:25 Shark Tank
Een stel uit Florida met een poppenlijn; een stel uit Oregon komt met gezelschapsspeeltjes voor katten; een echtpaar hebben een online winkel om versleten mannenondergoed te vervangen.
«
»
12:10 Shark Tank
Een bodybuilder uit Nevada demonstreert een koeler voor meerdere drankjes, twee surfers hebben een draagbare douche en een ondernemer zoekt een investeerder voor z'n opvouwbare karretje.
«
»
13:00 Shark Tank
Ondernemers uit Massachusetts verhuren tiny houses in het bos, ex-studenten maken chips van sprinkhanenmeel en een stel uit Texas heeft een moderne versie van een favoriet stuk speelgoed.
«
»
13:50 Shark Tank
Een brandweerman maakt tassen die brandweermannen beschermt tegen vuur; een verpleegster heeft een trillende mat die huilende baby's kalmeert en een legerofficier heeft een zalf om wonden te genezen.
«
»
14:40 Shark Tank
Twee ex-werknemers van Google leren kinderen coderen; een vrouw met een app voor kinderen om voicemails te krijgen en ontvangen via een knuffeldier en software waarmee je planten water en licht geeft.
«
»
15:30 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
15:35 Below Deck
Als het seizoen begint, verwelkomt een onbekend gezicht de bemanning van My Seanna aan boord, wat iedereen verbijstert. Hoofdstewardess Heathers frustraties nemen toe.
«
»
16:25 Below Deck
Als het seizoen begint, verwelkomt een onbekend gezicht de bemanning van My Seanna aan boord, wat iedereen verbijstert. Hoofdstewardess Heathers frustraties nemen toe.
«
»
17:15 Below Deck
Kapitein Seans stijl van leidinggeven blijft Eddie frustreren wanneer het personeel hard werkt om een uitgebreide strandpicknick voor de gasten tot een goed einde te brengen.
«
»
18:05 Below Deck
Kapitein Lee legt de regels op terwijl de bemanning zich klaarmaakt om hun tweede chartergroep aan boord van My Seanna te verwelkomen. Eddie is vastbesloten om Jake te promoveren tot hoofddekman.
«
»
19:05 Below Deck
De bemanning van My Seanna ondervindt ongewenst gedrag van een van de chartergasten. Jake worstelt met zijn nieuwe positie en Jessica begint te beseffen hoeveel een charterseizoen kan vergen.
«
»
20:00 Hawaii Five-0
Het team onderzoekt de moord op een makelaar die dood werd teruggevonden in een van de gebouwen die hij probeerde te verkopen.
«
»
20:55 Hawaii Five-0
Clara, Danny's moeder, krijgt een rondleiding van haar zoon. Een geheime Chinese satelliet stort neer op aarde. Het team doet onderzoek naar het voorval.
«
»
21:50 Hawaii Five-0
McGarrett en zijn team onderzoeken de moord op een man en de ontvoering van diens dochter. Danny probeert het vuur weer aan te wakkeren tussen zijn ouders.
«
»
22:45 La Fortuna
Álex staat op het punt de schat te pakken, maar Wild veroorzaakt zoveel mogelijk obstakels.
«
»
23:45 Resident Alien
Harry dealt met jaloezie wanneer de Burgermeester een nieuwe stadsdokter inhuurt die, in alle opzichten, perfect lijkt te zijn.
«
»
00:30 Geen uitzending
De 16-jarige Juno raakt ongepland zwanger van haar vriend Paulie. Juno wil geen abortus en gaat met de hulp van haar beste vriendin Leah op zoek naar de ideale ouders voor haar ongeboren kind.
«
»
02:10 Make You Laugh Out Loud
Van de grappigste kattenblunders tot de snoezigste jonge poesjes die je ooit hebt gezien.
«
»
02:55 The X-Files
'The Lone Gunmen' hebben samen met een computerspelbedrijf een VR-spel gemaakt. De virtuele wereld werd overgenomen door een vrouwelijk personage dat niet meer enkel in die virtuele wereld leeft.
«
»
03:40 The X-Files
Een prominente dokter vindt het lichaam van zijn schoonvader. Op de muur staat in bloed het woord "Theef". Mulder vermoedt dat de familie geteisterd wordt door hekserij.
«
»
04:25 The X-Files
Een kleine jongen geneest tot Scully's verbazing van een zware kankervorm en dit terwijl er geen enkele medische behandeling werd uitgevoerd omwille van het strenge geloof van diens ouders.
«
»
05:05 The X-Files
In een klein dorpje is een vrouw vermist. Mulder neemt de zaak aan en komt tot de conclusie dat de moord werd gepleegd door een geest die men vanuit de onderwereld heeft opgeroepen.
«
»
05:50 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Big Bang' (VTM)

Staf en Mathias Coppens transformeren de kandidaten van vandaag tot ware acrobaten van 'Cirque Du Soleil'. Slachtoffers van dienst zijn Klaasje Meijer & Loïc Van Impe, Bart Kaëll & Ann Van Elsen en Guga Baúl & Dimitri Leue. Ook deze keer hebben Staf en Mathias een aantal uitdagingen in petto die niet geschikt zijn voor angsthazen. Welk duo veroorzaakt als eerste The Big Bang?

'The Big Bang', om 20.30 uur bij VTM.

Dossiers