TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:00 Last Man Standing
Mike en Vanessa nemen een meid in dienst. Mike vraagt haar of ze in het bezit is van een green card, en ze bevestigt dit. Daarna zoekt hij op het werk uit of iedereen wel een green card heeft.
«
»
06:20 Last Man Standing
Eve neemt deel aan een opleidingsprogramma van het leger. Haar vaderlandsliefde werkt Mike al snel op de zenuwen; hij moet namelijk iedere ochtend de Amerikaanse vlag buiten hangen.
«
»
06:40 Last Man Standing
Mike versiert een job bij Outdoor Man voor Greg Archer, de populairste footballspeler van de middelbare school. Al snel blijkt echter dat Greg een prima donna is die handenarbeid schuwt.
«
»
07:00 Last Man Standing
Ryan wil dat Boyd zijn familienaam gebruikt in de plaats van de naam Baxter. Mike beslist een vader-zoon race te houden met Boyd.
«
»
07:20 Last Man Standing
Ter gelegenheid van Buffalo Bill Day wordt een show op poten gezet waarin de werknemers en Mikes kinderen optreden. Mandy en Kyle beginnen een relatie.
«
»
07:45 Last Man Standing
Eve eist dat haar moeder meer milieubewust wordt door haar klus af te zeggen.
«
»
08:05 American Pickers
Mike en Frank kijken terug naar hun lastigste zoektochten ooit, zoals relieken die onder de grond lagen begraven en geweldige vondsten die onder bergen troep lagen.
«
»
08:50 American Pickers
De mannen gaan terug naar het verleden in deze speciale aflevering met de gaafste vondsten uit het disco-tijdperk.
«
»
09:35 American Pickers
De mannen doorzoeken de verzameling van een geheimzinnige zakenman, 'the Colonel' genaamd, die als een kluizenaar leeft en er alles aan doet om zijn identiteit geheim te houden.
«
»
10:25 American Pickers
De mannen gaan helemaal los op een ranch in Texas, waar Mike op een Volkswagenbusje biedt dat is omgebouwd tot een jachthut op wielen. Frank vindt een erfstuk dat een jeugdobsessie naar boven brengt.
«
»
11:15 American Pickers
De mannen pakken in Texas flink uit bij de eerste bottelarij van Dr. Pepper en moeten stevig onderhandelen in een enorm pakhuis.
«
»
12:00 American Pickers
De mannen bezoeken een verzamelaar in Californië die onder druk staat van de gemeente om te ontspullen. Een voorgevoel langs de weg leidt tot een enorme vondst van zeldzame vintage auto's.
«
»
12:50 Millionaire Matchmaker
Patti probeerde Chris zes jaar geleden al te helpen, maar hij is nog steeds een moederskindje. Max was jaren roddeljournalist, maar is nog altijd een surfhippie.
«
»
13:40 Millionaire Matchmaker
Speedskater Allison Baver heeft een nieuwe vriend. Patti staat hen bij. Kok en schrijfster van populaire kookboeken Devin Alexander heeft de ware niet gevonden, omdat ze de verkeerde mannen uitzoekt.
«
»
14:35 Millionaire Matchmaker
Jesse Kovacs zat in The Bachelorette. In plaats van een partner te vinden, kreeg hij de reputatie een eikel te zijn.
«
»
15:25 Millionaire Matchmaker
Julissa Bermudez is een beeldschone tv-presentatrice uit de Dominicaanse Republiek.
«
»
16:20 Millionaire Matchmaker
Romeo Miller - ook bekend als Lil Romeo - werd beroemd als kinderhiphopster en als zoon van de legendarische Master P.
«
»
17:10 CSI: NY
Vier personen worden dood teruggevonden in een hotelkamer in New York. De hoofdverdachte is een 21-jarige man die met een bijl in de hand in de straten nabij het hotel ronddwaalde.
«
»
18:05 CSI: Miami
Het CSI-team onderzoekt de moord op de lokale beroemdheid Nikki Beck. Zij werd dood aangetroffen in haar badkuip.
«
»
19:05 CSI: Miami
Tijdens het proces van de Mal Noche-bende valt een verrassende uitspraak wanneer de kroongetuige zich terugtrekt. De bende is meteen weer actief en plant een moordaanslag op Horatio.
«
»
20:00 Cracked
Aidan heeft vertrouwensproblemen met Daniella na de onthulling dat Daniella verslag uitbracht aan Caligra over zijn gedrag op de werkvloer. De situatie beïnvloedt de hele eenheid.
«
»
20:55 The Unit
Jonas wordt in Georgië gevangengenomen door een terroristische organisatie. Ze eisen dat een van hun topmannen wordt vrijgelaten uit een Amerikaanse gevangenis, in ruil voor Jonas' leven.
«
»
21:50 The Unit
De vader van Jonas Blane wordt bekroond met de Silver Star, de derde hoogste onderscheiding die een Amerikaanse militair kan ontvangen.
«
»
22:50 The First Lady
Eleanor dwingt Franklin om Joodse vluchtelingen te helpen die nazi-Duitsland ontvluchten. Jerry spendeert zijn pensioen 'on the road'. Betty zoekt thuis nieuwe feestgenoten. Ondanks Baracks aarzelingen spreekt Michelle zich direct uit over ras.
«
»
23:55 CSI: NY
Mac onderzoekt de dood van twee mannen. Het ene slachtoffer had geen identiteitspapieren op zak. De anderen man is riooljournalist Michael Paley.
«
»
00:40 In The Dark
Murphy krijgt te maken met zwangerschapsangst terwijl ze een lijk probeert te vinden dat ze kan aanraken om haar twijfels over de verkeerde identificatie van Tysons lichaam weg te nemen.
«
»
01:25 In The Dark
Murphy, niet in staat om met dingen om te gaan, begint iedereen van zich af te duwen, inclusief Max. Ondertussen hebben Murphy en Jess een openhartig gesprek.
«
»
02:05 Paranormal Caught on Camera
Van klopgeesten tot lichtjes in de lucht, het zijn beelden die misschien zelfs sceptici kunnen overtuigen.
«
»
02:55 The X-Files
Een commissie beoordeelt Mulders claim ten aanzien van het bestaan van aliens en een samenzwering van de overheid. Intussen jagen de agenten op een dodelijk buitenaards wezen.
«
»
03:40 The X-Files
Een gewapende man die met een dodelijke ziektekiem is besmet, stapt in Mulders auto en draagt de agent op om te blijven rijden, omdat anders zijn hoofd zal ontploffen.
«
»
04:25 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met honden die bizarre en grappige stunts uithalen.
«
»
05:10 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes over vakanties.
«
»
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De jonge danser Merab volgt een opleiding aan een prestigieuze dansschool en vormt een talentvol duo met zijn goede vriendin Mari. Wanneer de nieuwe danser Irakli bij hun gezelschap komt, beschouwt Merab hem als een te duchten concurrent. Terwijl ze zich voorbereiden op een belangrijk auditie, ontstaat er tussen Merab en Irakli zowel een intense rivaliteit als een niet te onderdrukken aantrekkingskracht.

'And Then We Danced', om 22.35 uur op Canvas.

Dossiers