TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:00 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:05 American Pickers
Realityreeks.
«
»
06:45 American Pickers
Realityreeks.
«
»
07:30 Will & Grace
Scott Woolley heeft een nieuw plan om Karens leven te verwoesten. Hij probeert Grace te overhalen om Karen te ontslaan. In ruil hiervoor mag Grace het interieur van zijn restaurantketen ontwerpen.
«
»
07:50 Will & Grace
Grace wil dit jaar niets met de feestelijkheden rond valentijn te maken hebben. Daar komt echter verandering in wanneer de knappe Nick haar kantoor binnenwandelt.
«
»
08:10 Will & Grace
Grace is zenuwachtig voor haar eerste afspraakje met Nick. Ze vreest bovendien dat ze te snel met hem in bed zal belanden en ze vraagt Will hier een stokje voor te steken.
«
»
08:30 Will & Grace
Als advocaat van Karen gaat Will na op welk vlak zijn vriendin geld kan besparen.
«
»
08:50 Will & Grace
Grace is in de wolken wanneer een van haar vriendinnen haar vraagt of ze een dagje op haar kinderen kan passen.
«
»
09:10 Desperate Housewives
Gabrielle legt Carlos op de rooster. Hij geeft toe dat hij haar zwanger wilde maken, maar schuift de schuld door naar zijn overleden moeder.
«
»
10:00 Desperate Housewives
Tot Edies misnoegen, besluiten Susan en Mike te gaan samenwonen.
«
»
10:55 Desperate Housewives
Na de hartaanval van Rex, verzamelt iedereen in het ziekenhuis. Bree voelt zich schuldig. Tom doet een aantrekkelijk voorstel aan Lynette. Intussen ontdekt Carlos met wie Gabrielle een affaire heeft.
«
»
11:50 Desperate Housewives
Zach staat Mike op te wachten bij Susan. Hij denkt dat Mike zijn vader heeft vermoord en wil wraak nemen.
«
»
12:45 Desperate Housewives
Susan is onaangenaam verrast als ze hoort dat haar ex Karl de nieuwe vriend van Edie blijkt te zijn. Lynette gaat weer werken.
«
»
13:35 Storage Wars
De kopers verwachten geweldige boxen in de rijke buurt van Lancaster. Maar komen ze oog in oog te staan met troep of met schatten?
«
»
14:05 Storage Wars
Jarrod en Brandi hebben geen geluk tijdens veilingen in Orange County. Dave is al een tijdje niet meer gezien. Is dit z'n kans om helemaal terug te keren?
«
»
14:30 Storage Wars
De kopers reizen 200 kilometer naar een veiling in Oxnard. Darrell en Brandons samenwerking staat onder druk als de spanning tussen vader en zoon stijgt.
«
»
15:00 Storage Wars
Brandon ontloopt Darrell op een veiling bij Hawaiian Gardens. Kan hij z'n vader na hun ruzie bewijzen dat hij het alleen kan?
«
»
15:30 Storage Wars
De kopers staan vroeg op in La Verne, Californië. Dave gaat bieden en Darrell vindt zelf ook iets.
«
»
15:55 Storage Wars
Darrell en Brandon worden herenigd bij een veiling in City of Industry. En Brandon hoopt te winnen van Jarrod.
«
»
16:25 Below Deck Mediterranean
Hannah en Joao hebben een misverstand over een excursie. Anastasia moet voor de Queen of Versailles eten koken dat indruist tegen haar vegan levensstijl. June kan maar geen indruk maken op Hannah.
«
»
17:15 Below Deck Mediterranean
Honkballegende Johnny Damon komt samen met zijn wilde vrienden aan boord en laat de bemanning overuren draaien. Jack en Travis staan er slecht op bij kapitein Sandy als ze niet reageren op een alarm.
«
»
18:10 Below Deck Mediterranean
Kapitein Sandy heeft nog steeds ankerproblemen. Een wederzijds verlies schept een band tussen Aesha en June. Bij het vertrek van Damon krijgt kapitein Sandy een klacht die haar tot nadenken stemt.
«
»
19:10 Below Deck Mediterranean
De bemanning geniet van een vrije dag in een exclusief resort in Monte Carlo. Joao en Hannah praten een en ander uit, terwijl June met minder goed resultaat kleur bekent tegenover Hannah.
«
»
20:05 Below Deck Mediterranean
Kapitein Sandy vindt dat de bemanning met een kop minder kan. Joao confronteert Jack eindelijk met zijn gebrekkige arbeidsethos. Als Colin hoort dat er iemand weg moet, komt hij in actie.
«
»
21:00 Hawaii Five-0
Het eiland wordt geëvacueerd nadat er een tsunamialarm werd afgekondigd. Ondertussen onderzoekt het team de verdwijning van Norman Russell, het hoofd van het waarschuwingscentrum voor tsunami's.
«
»
21:55 Hawaii Five-0
Het team gaat op zoek naar Julie Masters, de kroongetuige in het proces tegen drugsbaron Aaron Brenner. Masters verdween spoorloos nadat Brenner twee huurmoordenaars op haar afstuurde.
«
»
22:50 CSI: NY
Het team onderzoekt de dood van studentenbegeleider Robert Greggs. Ondertussen blijft de beruchte 'taxicabkiller' de straten van New York teisteren.
«
»
23:40 CSI: NY
De taximoordenaar slaat andermaal toe. De detectives volgen een spoor om de dader te stoppen. Ondertussen wordt de grond onder Macs voeten steeds heter.
«
»
00:25 Superstore
Jonah en Amy's eerste gezamenlijke Valentijnsdag ontspoort als Dina haar vogels meeneemt naar haar werk. Dat levert ook voor Garrett problemen op. Intussen biedt Cheyenne Marcus een tattoo aan.
«
»
00:45 Superstore
Amy grijpt een promotiekans met beide handen aan, maar stuit dan op een manager die haar niet moet. Jonah en Mateo helpen Glenn, terwijl Garrett en Cheyenne het een dag zonder mobiel proberen te doen.
«
»
01:10 Superstore
Amy komt tegenover haar collega's te staan als de hoogte van een aantal salarissen bekend raakt. Dina vreest dat Johan tussen haar en Amy dreigt te komen, terwijl Mateo zichzelf promotie geeft.
«
»
01:30 Superstore
Als Amy en Jonah het idee krijgen dat mensen Amy achter haar rug om bespotten, gaan ze hun collega's via het beveiligingssysteem bespioneren. Glenn bereidt zich voor op de Passie van zijn kerk.
«
»
01:55 Superstore
Jonah kan zijn draai moeilijk vinden bij de 15e verjaardag van Amy's dochter Emma, terwijl Dina erg populair is bij sommige tienerjongens. Cheyenne en Mateo raken geobsedeerd als ze Amy zien huilen.
«
»
02:15 Family Guy
Family Guy overschrijdt de grenzen van de goede smaak met een science fiction-parodie. Beleef de luchtigere kant van de Duistere kant met Peter Solo, Chris Skywalker, Princess Lois en Stewie Vader.
«
»
02:35 Law and Order
Twee mannen worden doodgeschoten in een exclusief restaurant.
«
»
03:20 Law and Order
Rechercheurs Briscoe en Green onderzoeken de moord op een man die de kansen van zijn honkbalteam om de play-offs te bereiken had verpest. De lijst met verdachten is eindeloos lang.
«
»
04:05 American Pickers
Realityreeks.
«
»
04:50 American Pickers
Realityreeks.
«
»
05:35 Storage Wars
De strijd barst los als de kopers een aantal opslagboxen openbreken. Barry legt persoonlijke eigendommen van rapmagnaat Suge Knight bloot. Jarrod en Dave hebben hun hoop op een orgel gevestigd.
«
»
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers