TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:00 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:05 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:10 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:15 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:20 American Pickers
De mannen bezoeken een verzamelaar in Californië die onder druk staat van de gemeente om te ontspullen. Een voorgevoel langs de weg leidt tot een enorme vondst van zeldzame vintage auto's.
«
»
07:05 Will & Grace
Will is nerveus en enthousiast tegelijk voor zijn eerste Thanksgiving met de familie van zijn vriend Vince.
«
»
07:25 Will & Grace
Will doet zijn best om de perfecte Thanksgivingmaaltijd te bereiden, maar dat valt niet mee. De moeder van Vince heeft voortdurend kritiek op hem. Zijn vrienden maken het hem er niet gemakkelijker op.
«
»
07:45 Will & Grace
Tijdens een kerstfeestje in het huis van Wills moeder breekt Grace per ongeluk een kostbaar porseleinen beeldje. Will beseft de ernst van de situatie en legt Grace het zwijgen op.
«
»
08:05 Will & Grace
Karen en Will staan aan de grond genageld wanneer een oude rivaal van Karen haar bedrijf wil overnemen. Die is nog altijd misnoegd dat Karen ooit een schoolverkiezing won omdat ze haar borsten toonde.
«
»
08:25 Desperate Housewives
Maisy Gibbons wordt gearresteerd wegens prostitutie. Dit heeft nare gevolgen voor Bree en Rex, want het boekje van Maisy waarin de namen van al haar klanten staan, wordt openbaar gemaakt.
«
»
09:05 Desperate Housewives
Mama Solis ontwaakt na vijf maanden uit haar coma, maar komt dan op een domme manier om het leven.
«
»
09:55 Desperate Housewives
Susan krijgt onverwachts het bezoek van haar moeder Sophie, die ruzie heeft met haar vriend Morty.
«
»
10:45 Desperate Housewives
Susans moeder is van plan het liefdesleven van haar en haar dochter drastisch te veranderen.
«
»
11:40 Desperate Housewives
Gabrielle is bezig een afscheidsfeest voor Carlos te organiseren.
«
»
12:35 Tiny House Nation
Met de feestdagen willen we er allemaal op uit. John Weisbarth en Zack Giffin laten zien hoe je dat op zijn tiny's doet en presenteren twaalf huisjes op locaties variërend van Lake Tahoe tot Hawaï.
«
»
13:30 Tiny House Nation
Profbasketballer Matt Bonner reist voor zijn sport het hele land af. Zijn gezin kan zich daarom nergens settelen. Matt vraagt Zack en John om een huis te maken dat overal mee naartoe kan.
«
»
14:45 Tiny House Nation
Dusty en Ashley hebben een paar jaar de wereld rondgereisd en willen zich nu in een tiny house settelen. Zack en John moeten een huis bouwen met als thema's luchtvaart en felle kleuren.
«
»
15:40 Tiny House Nation
Kledingontwerpers Greg en Frances zijn nog jong, maar ze hebben grote plannen voor de toekomst. Ze willen dat Zack en John een tiny house voor hen bouwen dat ook kan dienstdoen als pop-upshop.
«
»
16:35 Tiny House Nation
Kyle en Jennifer zijn technisch onderlegd en houden van modern. Ze hebben John en Zack om een ultramodern tiny house vol gadgets gevraagd. Zack moet uitvogelen hoe hij alles met elkaar verbindt.
«
»
17:25 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Hevige regenval en stormen teisteren Las Vegas. Door het overvloedige water komt er een lijk letterlijk en figuurlijk "boven water". Het CSI-team onderzoekt de zaak.
«
»
18:15 C.S.I.: Crime Scene Investigation
De twaalfjarige Alicia wordt ontvoerd uit de wagen van haar achttienjarige zus April. April kan een getuigenis afleggen, maar haar verhaal lijkt op sommige vlakken tegenstrijdig.
«
»
19:15 CSI: NY
Op het strand van Rockaway wordt het lichaam van een jonge vrouw aangetroffen. Mac en Sheldon gaan ter plaatse op zoek naar aanwijzingen.
«
»
20:05 Resident Alien
Harry en Asta bezoeken een buitenaardse conventie.
«
»
21:05 Resident Alien
Wanneer Harry op het punt staat om zijn missie te voltooien, wordt hij geconfronteerd met zijn eigen menselijkheid.
«
»
22:00 Make You Laugh Out Loud
Van de grappigste kattenblunders tot de snoezigste jonge poesjes die je ooit hebt gezien.
«
»
23:00 Hawaii Five-0
McGarrett betrapt drie gemaskerde inbrekers in zijn huis. Ze gaan ervandoor met het onderzoeksmateriaal van de moord op zijn moeder. Bovendien wordt zijn zus ontvoerd door de inbrekers.
«
»
23:50 Hawaii Five-0
Chin en Kono helpen de politie bij een achtervolging. De bestuurder van de andere wagen raakt van de weg af en komt hierbij om het leven.
«
»
00:40 Superstore
Amy en Jonah proeven van het luxeleven tijdens hun aanwezigheid op een managersbijeenkomst. Mateo geeft ongewild een geheim over zichzelf prijs. Garret en Dina zijn veroordeeld tot inpakdienst.
«
»
01:00 Superstore
Glenn drijft Amy tot waanzin met zijn trainingssysteem. Cheyenne en Mateo praten over een nieuw bedrijf, terwijl Dina de hulp van Jonah inroept als ze twijfelt over haar toekomst.
«
»
01:20 Superstore
Amy en Cheyenne doen een cursus bij de Cloud 9 Academy om carrière te maken. Dina en Garrett laten zich strikken om op te passen op de dochter van Glenn, terwijl hij zijn kamer kindbestendig maakt.
«
»
01:45 Superstore
Het management komt met een stappentelcompetitie tussen de filialen. Amy, Jonah en Dina creëren een schijnrivaliteit om de luilakken onder de werknemers van Filiaal #1217 in beweging te krijgen.
«
»
02:05 Superstore
Werknemers en klanten van Cloud 9 raken door een zware sneeuwstorm ingesneeuwd. Dat leidt al gauw tot onderlinge spanningen en strubbelingen.
«
»
02:30 Family Guy
Tijdens een bezoek van Bonnie en Lois aan Parijs, overschrijdt Bonnie de grens in de liefdesstad. Peter geeft Chris en Meg ondertussen thuisonderwijs aan de hand van onorthodoxe leermethodes.
«
»
02:50 Law and Order
Een overlevende van de Holocaust wordt vermoord aan de vooravond van haar getuigenis. McCoy moet niet alleen de moordenaar voor de rechtbank brengen, maar ook de voormalige concentratiekampbewaarder.
«
»
03:35 Law and Order
Een assistent-officier van Justitie wordt vermoord. Hij was bezig een zaak voor te bereiden tegen een maffiabaas.
«
»
04:15 American Pickers
De mannen pakken in Texas flink uit bij de eerste bottelarij van Dr. Pepper en moeten stevig onderhandelen in een enorm pakhuis.
«
»
04:55 American Pickers
De mannen bezoeken een verzamelaar in Californië die onder druk staat van de gemeente om te ontspullen. Een voorgevoel langs de weg leidt tot een enorme vondst van zeldzame vintage auto's.
«
»
05:40 Storage Wars
De kopers gaan naar Torrance. Nergens is de concurrentiestrijd zo hevig als in deze antiekstad. Dave en Jarrod bieden allebei op een box met een oude Jaguar. Barry koopt een box uit zin voor avontuur.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers