TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 Storage Hunters
Het wordt ongemakkelijk voor de bieders wanneer sommigen geld winnen en anderen niets binnenhalen.
«
»
06:00 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:05 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:10 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:15 Storage Hunters
Een groep bieders, waaronder ex-bokser Bernier en zijn vrouw Lori, jagen op de beste opslagruimtes in de VS. Winst maken is het enige wat telt!
«
»
06:35 Will & Grace
Als aandenken aan het huwelijk van zijn ouders, brengt Will hun oude tuinkabouter mee naar huis. Ondertussen zorgt Karen ervoor dat Jack een rol als hetero in een tv-spot krijgt.
«
»
07:00 Will & Grace
Will krijgt bezoek van een bevriend koppel dat naar New York komt om hun huwelijk te plannen. Wanneer de bruid moet afhaken, helpt Grace de toekomstige echtgenoot met de voorbereidingen van het feest.
«
»
07:25 Will & Grace
Wanneer Wills laptop wordt gestolen, garandeert een behulpzame detective hem dat hij er alles aan zal doen om de dader te vatten. Hij stelt Will voor om aan een undercovermissie deel te nemen.
«
»
08:00 Will & Grace
Wanneer Will een fotosessie bij een bekende fotografe wint, besluit hij de prijs met Grace te delen. Wanneer ze een afdruk van de foto krijgen, zijn ze niet tevreden met het resultaat.
«
»
08:30 Desperate Housewives
De wurger van Fairview heeft blijkbaar al die tijd tussen de huisvrouwen van Wisteria Lane gewoond en geleefd. Bree bood hem een job aan en gaf hem relatie-advies.
«
»
09:25 Desperate Housewives
Susan erft een dure piano van haar tante. Lynette leert ondertussen een andere kant van Eddie kennen wanneer Porter zijn moeder niet wil helpen in het huishouden.
«
»
10:10 Desperate Housewives
Susan ontdekt dat een aantal van Mikes klanten hem niet willen of kunnen betalen. Bree, Orson en Andrew bedenken een plan om Sam aan de kant te schuiven.
«
»
11:05 Desperate Housewives
Mike en Susan houden een 'yard sale' om hun spullen van hun huis in de laan te verkopen.
«
»
12:00 Desperate Housewives
Nu ze haar man Orson én haar bedrijf heeft verloren, probeert Bree haar leven opnieuw op te bouwen. Paul Young, de weduwnaar van Mary Alice, keert terug naar Wisteria Lane.
«
»
13:00 Storage Wars
De jongens bieden op kratten in plaats van op boxen tijdens een 'kluis'-veiling in LA. Darrell vindt dit soort veilingen de perfecte plek voor een confrontatie met Dave Hester.
«
»
13:25 Storage Wars
Jarrod verbijt zich terwijl Brandi uit z'n dak gaat van een prijzig kluisje. Wat schuilt er achter het deurtje? En Darrell Sheets is in de stad met een heleboel bravoure en contanten.
«
»
13:55 Storage Wars
Na veel verliezen achter elkaar wil Barry graag dat het weer goed gaat. Ondertussen raakt Jarrods winkel leeg. Hij staat onder druk om te kopen, maar neemt hij de juiste beslissingen?
«
»
14:25 Storage Wars
Darrell heeft een tijdloze box in Azusa op de kop getikt.
«
»
14:50 Storage Wars
Dave heeft de laatste veilingen gemist, waardoor z'n voorraad op is en hij weer graag in wil slaan. Barry verandert ondertussen van tactiek en een verwarde Dave raakt verdwaald op weg naar de verkoop.
«
»
15:15 Storage Wars
Dave zet in op een kluis die al in geen 20 jaar is geopend. Zal het een grote vergissing zijn? Barry sleept een unieke racewagen in de wacht.
«
»
15:40 Storage Wars
Jarrod begaat een nieuwe financiële blunder door veel te veel te betalen voor een kastje voor speelgoed. Dave schept op over z'n nieuwe bestelwagen en wordt bespottelijk gemaakt door z'n rivalen.
«
»
16:10 Storage Wars
De doortastende kopers Brandi, Jarrod, Barry en Dave sporen hun rivalen in Californië op met hun scherpe ogen. Maar wie koopt rommel en wie vindt de schat?
«
»
16:30 Below Deck Mediterranean
Naakte gasten leiden de bemanning af. Hannah en Bobby praten over hun meningsverschillen. De spanning tussen Lauren en Bobby loopt op. Bugsy verwerkt het verdriet over haar onlangs overleden oma.
«
»
17:25 Below Deck Mediterranean
De bemanning frustreert kapitein Sandy. Bobby komt in actie en maakt gebruik van zijn vaardigheden als brandweerman en medisch hulpverlener. Lauren twijfelt over haar toekomst op de boot.
«
»
18:20 Below Deck Mediterranean
Malia, Wes en Adam komen op onbekend emotioneel terrein als het nieuws over hun ménage à trois zich verspreidt. De gasten uit Oklahoma komen voor een tweede keer. Max mist zijn vriendin.
«
»
19:10 Below Deck Mediterranean
Malia en Adam hebben een romantisch moment, maar het wordt ingewikkeld als ze met Wes blijft flirten. Bugsy voelt zich niet door haar collega's gewaardeerd, als Hannah en Lauren haar negeren.
«
»
20:05 Below Deck Mediterranean
Als een knappe vrijgezel de Sirocco chartert, moet een dolverliefde Hannah haar professionaliteit zien te bewaren. Wes worstelt met zijn gevoelens voor Malia. Bobby krijgt aandacht van een gast.
«
»
21:00 Robocop
Detroit, in de toekomst. Omdat de politie de strijd tegen de misdaad niet meer aankan, heeft de privéfirma OCP hun taak overgenomen. Zij werpen Robocop in de strijd, half mens, half robot.
«
»
23:00 Law and Order
Een vrouw wordt verlaten door haar man, die intrekt bij de weduwe van een collega. Omdat ze schrik heeft om het hoederecht van haar kinderen te verliezen, vermoordt ze haar rivale.
«
»
23:55 CSI: NY
Een bloedende man rent naakt een politiebureau binnen met de mededeling dat hij uit de toekomst komt en dat hij de volgende dag iemand zal vermoorden.
«
»
00:40 CSI: NY
Het lijk van een onbekende jonge vrouw in een lederen outfit en met een felgroene pruik wordt in een pakhuis gevonden.
«
»
01:20 BoJack Horseman
BoJack Horseman doet mee aan het nieuwe spelletjesprogramma van Mr Peanutbutter en neemt het op tegen een mysterieuze deelnemer, een 'grotere beroemdheid'.
«
»
01:50 BoJack Horseman
BoJack, Kelsey, Todd, prinses Carolyn en Mr Peanutbutter proberen een cruciale scène van 'Secretariat' te draaien die niet in het script staat. Prinses Carolyn en Diane mijmeren over hun carrière.
«
»
02:15 Storage Hunters
T-Money wint een mysterieuze bak met een enorme, afgesloten stalen deur.
«
»
02:35 Storage Hunters
Jesse werkt samen met Papa Bear om een zwaar beveiligde safe te kopen. Brandon en Lori bemachtigen een vintage surfplank.
«
»
02:55 Storage Hunters
Papa Bear denkt dat er een shotgun in een opslagruimte zit. Lori werkt achter Brandon's rug samen met Jesse.
«
»
03:15 Storage Hunters
Lori weet uit haar research dat twee van de opslagruimtes aan dezelfde eigenaar hebben toebehoord. Brandon en zij hebben er al een gewonnen; nu moeten ze de andere nog vinden.
«
»
03:35 Storage Hunters
Op een veiling in het land van wijn en paarden, vechten Jesse en David over opslagruimtes waarvan ze denken dat er wijn in zit.
«
»
03:55 Storage Hunters
Jesse wint een opslagruimte waarin een reusachtig stootkussen zit, dat gebruikt werd door stuntmannen wanneer die van hoge gebouwen moeten springen.
«
»
04:20 Storage Hunters
De grote finale is een veiling op een luchthaven waar gigantische hangars gevuld zijn met onder meer arcadespelen, verlichtingsapparatuur en een vintage El Camino.
«
»
04:40 Storage Hunters
Een groep bieders, waaronder ex-bokser Bernier en zijn vrouw Lori, jagen op de beste opslagruimtes in de VS. Winst maken is het enige wat telt!
«
»
05:00 Storage Hunters
Een groep bieders, waaronder ex-bokser Bernier en zijn vrouw Lori, jagen op de beste opslagruimtes in de VS. Winst maken is het enige wat telt!
«
»
05:20 Storage Hunters
Een groep bieders, waaronder ex-bokser Bernier en zijn vrouw Lori, jagen op de beste opslagruimtes in de VS. Winst maken is het enige wat telt!
«
»
05:40 Storage Hunters
Een groep bieders, waaronder ex-bokser Bernier en zijn vrouw Lori, jagen op de beste opslagruimtes in de VS. Winst maken is het enige wat telt!
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

In 1956 zet de nieuwe Sojvetleider Nikita Chroesjtsjov een punt achter het Stalin-tijdperk. Hij wil de Sovjet-Unie opnieuw openstellen aan de wereld en brengt zelfs een bezoek aan de Verenigde Staten. De relatie tussen hem en president Kennedy verzuurt echter en de situatie tussen de twee wereldmachten escaleert. Een kernoorlog lijkt niet veraf te zijn. Op 26 juni 1963 spreekt Kennedy in Berlijn zijn beroemde woorden 'Ich bin ein Berliner' uit.

'Apocalypse: Guerre des Mondes', om 21.15 uur op Canvas.

Dossiers