TVgids - FOX

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:00 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:05 Storage Hunters
Groot geld zorgt voor stevige concurentie op een RV-veiling. De inhoud van een box valt neer voor de voeten van de bieders.
«
»
06:25 Storage Hunters
Er hangt een donkere schaduw over deze dag. Brandon en Lori nemen het op in een zware bieding tegen Scott en Chrissy.
«
»
06:50 Storage Hunters
Iedereen doet er alles aan om een bankautomaat winnen, maar zit er geld in?
«
»
07:10 Storage Hunters
In Las Vegas laait een oude vete weer op. Heeft de koper van een zogenaamde vintage auto een goede deal gemaakt?
«
»
07:35 Storage Hunters
Door een fantastische vondst zit de winnende bieder met de handen in het haar.
«
»
08:05 Storage Hunters
Mysterie alom wanneer Brandon en Lori een vintage machine vol foto's vinden. Daarna is het oorlog om een mogelijk kostbaar kunstwerk.
«
»
08:35 Desperate Housewives
Op het feestje ter ere van Katherines terugkeer maakt de hele buurt kennis met Robin. De mannen zien een ex-stripper in hun straat wel zitten, maar de vrouwen niet.
«
»
09:25 Desperate Housewives
Celia krijgt de pokken. Gaby heeft de ziekte nooit gehad en moet dus het huis uit. Ze gaat bij Tuc en Bob logeren en beleeft zo opnieuw het single-gevoel. Bree werft een nieuwe medewerker aan.
«
»
10:15 Desperate Housewives
Gaby en Angie reizen af naar New York op zoek naar Danny en Ana. Tijdens hun verblijf in de 'Big Apple' botsen ze op supermodellen Heidi Klum en Paulina Porizkova.
«
»
11:10 Desperate Housewives
Patrick Logan maakt zichzelf eindelijk bekend; Gabrielle en Susan gaan erg ver om elkaars kinderen af te troeven op school; Andrew keurt Sam niet goed; Katherine komt eindelijk uit de kast.
«
»
12:05 Desperate Housewives
In een poging om het huwelijk tussen Preston en Irina te dwarsbomen, ontdekt Lynette de ware aard van haar toekomstige schoondochter. Susan wil de financiële problemen van Mike oplossen.
«
»
13:00 Tiny House Hunting
Greg, Heather en hun twee kinderen zijn dol op het buitenleven, en daar hebben ze in de buurt van Seattle alle gelegenheid voor. Ze hebben geld opzijgezet voor een tiny onderkomen in de natuur.
«
»
13:30 Tiny House Hunting
De pasgetrouwde Britt en Travis hebben een passie voor reizen. Ze kunnen veel geld verdienen met de verhuur van hun huis in Texas, maar dan hebben ze wel een tiny house nodig voor als ze niet reizen.
«
»
13:55 Tiny House Hunting
Austin is hoe dan ook de stad voor Sarah en Albert, maar met een peuter en nog een kind op komst, moeten ze van hun hoge hypotheek af. Vandaar dat ze een betaalbaar tiny house zoeken in Texas.
«
»
14:25 Tiny House Hunting
Reggie is een ingenieur in Seattle met een passie voor muziek. Hij heeft als saxofonist overal ter wereld opgetreden. Nu zoekt Reggie samen met zijn vriendin Faye een tweede tiny house in New Orleans.
«
»
14:50 Tiny House Hunting
Rebecca is een avontuurlijke doorzetter op jacht naar een tiny house in Omaha. Na tien jaar in de financiële wereld van New York keert ze terug naar haar geboortestad.
«
»
15:10 Tiny House Hunting
Susan, Darryl en hun zoon Cooper houden van de natuur in Montana en van zeilen met hun boot in Mexico. Maar als ze deze manier van leven willen volhouden, zullen ze tiny moeten gaan wonen in Polson.
«
»
15:35 Tiny House Hunting
Calvin en Brandon hebben hun studie in Minneapolis afgerond en willen nu gaan samenwonen. Het moet een tiny house worden, omdat ze verder willen studeren en beiden een studieschuld hebben opgebouwd.
«
»
16:05 Tiny House Hunting
Joel en Kelly uit Tampa Bay willen goedkoper gaan wonen, zodat Kelly thuis kan blijven voor hun dochter Lola. Ze zoeken iets vlak bij het strand, alleen zijn zelfs tiny houses daar duur.
«
»
16:30 Tiny House Hunting
Jeff en Melany hebben drie jonge dochters. Ze willen tiny en duurzaam gaan wonen in Omaha in Nebraska, maar hoe combineer je je verantwoordelijkheid voor de aarde met die voor je kind?
«
»
17:00 Tiny House Hunting
Jaimie en Mike wonen in een groot appartement in Austin. Om een eigen zaak te beginnen willen ze hun huis verkopen en goedkoop gaan wonen.
«
»
17:25 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Een jurylid overlijdt tijdens een proces in een zwaarbeveiligd safehouse. Een vier jaar oude vermissingszaak wordt heropend als de zus van de vermiste met bewijs komt dat ze eerder had achtergehouden.
«
»
18:20 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Een verpleegster wordt door een collega thuis dood aangetroffen. De vrouw zou uit eten gaan met dr. Michael Clark, maar later wordt diezelfde Clark achter het huis in mootjes teruggevonden.
«
»
19:10 CSI: NY
De elite van Manhattan wordt door een reeks diefstallen opgeschrikt.
«
»
20:05 Hawaii Five-0
Steve McGarrett, een gedecoreerde marineofficier, keert terug naar Hawaï om de moord op zijn vader te onderzoeken. Hij wordt gevraagd om een nieuw politieteam op te richten en te leiden.
«
»
21:00 Hawaii Five-0
Roland Lowery, een antiterrorisme-expert van de NSA, wordt ontvoerd door een Servische bende. Kalakaua ontfermt zich over Lowery's zoon Evan.
«
»
21:55 Fort the People
Sandra en Kate krijgen te maken met een moeilijke zaak waardoor hun relatie onder druk komt te staan.
«
»
22:50 Fort the People
Jay's ouders worden lastiggevallen in een stembureau.
«
»
23:45 The InBetween
Tom en Damien proberen een seriële pyromaan te stoppen voordat hij weer kan toeslaan. Cassie vermoedt dat er iets is met de nieuwe barman. Een keerpunt voor Sally, Damien's comateuze vriendin.
«
»
00:30 The Murders
Rita wordt gegijzeld door een ex-gedetineerde, die zij als aanklager achter de tralies heeft gekregen. De gijzelnemer krijgt Kate zover dat ze zich ongewapend bij hen voegt.
«
»
01:15 BoJack Horseman
Prinses Carolyn ruikt een kans als de agent van Mr Peanutbutter overlijdt. BoJack flipt als hij het L-woord hardop tegen Wanda zegt.
«
»
01:40 BoJack Horseman
Diane houdt zich tijdens een tournee voor BoJacks boek niet aan het draaiboek en brengt de nieuwe show van Mr Peanutbutter in gevaar. Todd raakt betrokken bij internationale ontwikkelingen.
«
»
02:05 Storage Hunters
De kopers zetten alles op alles om een box vol waardevol bouwmateriaal binnen te halen.
«
»
02:30 Storage Hunters
Aartsvijanden werken samen om het op te nemen tegen een nieuwe dreiging.
«
»
02:50 Storage Hunters
Jesse weet dat je niet rijk wordt zonder risico's te nemen, dus neemt hij een gewaagde gok.
«
»
03:10 Storage Hunters
Groot geld zorgt voor stevige concurentie op een RV-veiling. De inhoud van een box valt neer voor de voeten van de bieders.
«
»
03:30 Storage Hunters
Er hangt een donkere schaduw over deze dag. Brandon en Lori nemen het op in een zware bieding tegen Scott en Chrissy.
«
»
03:55 Storage Hunters
Iedereen doet er alles aan om een bankautomaat winnen, maar zit er geld in?
«
»
04:15 Storage Hunters
In Las Vegas laait een oude vete weer op. Heeft de koper van een zogenaamde vintage auto een goede deal gemaakt?
«
»
04:35 Storage Hunters
Door een fantastische vondst zit de winnende bieder met de handen in het haar.
«
»
04:55 Storage Hunters
Mysterie alom wanneer Brandon en Lori een vintage machine vol foto's vinden. Daarna is het oorlog om een mogelijk kostbaar kunstwerk.
«
»
05:20 Storage Hunters
Brandon en Lori nemen een risico op een ongewone veiling.
«
»
05:40 Storage Hunters
Een box bevat meer dan enkel koopwaar. In een overvolle container die iedereen links laat liggen, ziet één kandidaat iets waardevols.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ons huis/nieuw huis' (Eén)

Frédéric en Ilse wonen als nieuw samengesteld gezin in Millen, Riemst. Dat doen ze in Frédérics ouderlijk huis, vroeger een gekende buurtwinkel. Maar alle kinderen zijn het huis uit en dat is nu dus veel te groot. Frédéric wil het opsplitsen in twee appartementen en daar zijn oude dag doorbrengen. Maar Ilse is als de dood voor verbouwingswerken en al het stof dat dit met zich meebrengt. Zij voelt meer voor een splinternieuw, kraaknet en instapklaar appartement. Het wordt geen eenvoudige opdracht voor Ken en Kristien.

'Ons Huis/Nieuw Huis', om 20.45 uur op VRT 1.

Dossiers