TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:15 Herhaling late Journaal
VRT NWS journaal - Het weer
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
11:00 De Zevende Dag
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
13:00 VRT NWS journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het Weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Dagelijkse kost
Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
«
»
14:20 Sporza: gymgala
Turnprogramma.
«
»
14:50 Sporza: FIFA WK voetbal 2022
Verslag van de finale van het WK voetbal 2022 in Qatar tussen Argentinië en Frankrijk, live vanuit het Lusail Iconic Stadium in Lusail. Commentaar: Peter Vandenbempt. Omkadering: Karl Vannieuwkerke.
«
»
19:00 VRT NWS journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
19:40 Het Weer (avond)
Weerbericht.
«
»
19:45 Château Planckaert
De eerste gasten van de luxeglamping komen eindelijk toe. Ze worden in de watten gelegd op z'n Planckaerts en kunnen genieten van een wijndegustatie, volksspelen en een varken aan het spit.
«
»
20:25 Onder vuur
Een brand in een gevangeniscel dwingt Tom en Nina om uit hun relatieproblemen los te breken. Dominique probeert verhaal te halen bij Noelle, maar die ontloopt haar.
«
»
21:15 Villa Sporza
Sportpraatprogramma.
«
»
22:10 VRT NWS journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
22:24 Keno
Spelshow.
«
»
22:25 Het Weer (avond)
Weerbericht.
«
»
22:30 Griff's Canadian Adventure
Griff Rhys Jones gaat in Québec op zoek naar Franse invloeden. Hij trekt van Montréal naar Québec City en onthult hoe de geschiedenis heeft bijgedragen aan het multiculturele Canada van vandaag.
«
»
23:20 Thuis
De vastberadenheid van Judith is groot. Thilly moet Harry iets bekennen. Lowie zit met zijn gedachten niet bij het werk. Eddy vermoedt dat er achter de acties van Dirk slechte intenties zitten.
«
»
23:45 De Zevende Dag
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
01:45 Herhaling late Journaal
VRT NWS journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Boezemvriendinnen Brenda, Elise, Cynthia en Annie gaan na hun studies elk hun eigen weg. Wanneer Cynthia vijfentwintig jaar later een einde aan haar leven maakt, zien de drie ex-hartsvriendinnen mekaar terug op haar begrafenis. De dames maken de balans op van de voorbije jaren en ontdekken dat ze na al die tijd nog steeds heel wat gemeen hebben. Brenda, Elise en Annie werden alle drie bedrogen door hun (ex-)mannen en zinnen op wraak...

'The First Wives Club', film uit 1996 met oa. Bette Midler, om 22.45 uur op Eén.

Dossiers