TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:25 Herhaling late Journaal
VRT NWS journaal - Het weer
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 Erediensten
De eucharistieviering met als thema 'De economie van het verlangen'.
«
»
11:00 De Zevende Dag
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
13:00 VRT NWS journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het Weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 A Touch of Frost
Adie Carr, een jonge voetballer, stort op een persconferentie na een wedstrijd in elkaar. Ongeveer tegelijkertijd doet een visser in de buurt een akelige vangst: een dode man in ziekenhuiskleren.
«
»
15:15 Sporza op zondag
Basketbal: liveverslag van een wedstrijd in de kwartfinales van de beker van België. - Atletiek: samenvatting van het EK veldlopen in Turijn. - Veldrijden: samenvatting van de veldrit in Dublin.
«
»
18:00 VRT NWS update
Nieuwsuitzending.
«
»
18:10 Dagelijkse kost
Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
«
»
19:00 VRT NWS journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
19:40 Het Weer (avond)
Weerbericht.
«
»
19:45 Château Planckaert
In volle voorbereiding op hun glampingevent laat het wagenpark van de familie het afweten. Gelukkig is er Francesco, hij haalt zijn trukendoos boven om hun aftandse tractor draaiende te houden.
«
»
20:25 Onder vuur
Na een interventie met een bekende bereikt Maaikes ongerustheid over Orlando's risicoberoep een kookpunt. De opstandige visserij blijft de plannen van Post Oosteroever dwarsbomen.
«
»
21:15 Villa Sporza
Sportpraatprogramma.
«
»
22:10 VRT NWS journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
22:24 Keno
Spelshow.
«
»
22:25 Het Weer (avond)
Weerbericht.
«
»
22:30 Griff's Canadian Adventure
In het oosten van Canada trekt de Britse komiek en reisliefhebber Griff Rhys Jones naar Newfoundland en Labrador, waar hij ontdekt wat Canada zo uniek en onmiskenbaar groot maakt.
«
»
23:20 De Zevende Dag
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
01:20 Herhaling late Journaal
VRT NWS journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Boezemvriendinnen Brenda, Elise, Cynthia en Annie gaan na hun studies elk hun eigen weg. Wanneer Cynthia vijfentwintig jaar later een einde aan haar leven maakt, zien de drie ex-hartsvriendinnen mekaar terug op haar begrafenis. De dames maken de balans op van de voorbije jaren en ontdekken dat ze na al die tijd nog steeds heel wat gemeen hebben. Brenda, Elise en Annie werden alle drie bedrogen door hun (ex-)mannen en zinnen op wraak...

'The First Wives Club', film uit 1996 met oa. Bette Midler, om 22.45 uur op Eén.

Dossiers