TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:50 Herhaling late Journaal
VRT NWS journaal - Het weer
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 Erediensten
Vandaag: een eucharistieviering met als thema 'Geef ons meer geloof!'.
«
»
11:00 De Zevende Dag
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
13:00 VRT NWS journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het Weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Sporza: volleybal
Liveverslag van België - Kameroen, de vijfde groepswedstrijd van de Yellow Tigers op het WK volleybal voor vrouwen in Nederland en Polen. Commentaar: Marc Willems.
«
»
15:00 Clips
Muziekclips.
«
»
15:15 Uncle Martin
Martin Heylen, afkomstig uit een kleine familie, ontdekt tot zijn verbazing een grote onbekende familietak in Amerika. Hij reist naar Michigan om er zijn nieuwe bloedverwanten op te zoeken.
«
»
16:05 Over eten
300 gram groenten - dat zijn 2 tomaten, of enkele wortels, of een halve komkommer. Dat is wat je dagelijks best eet aan groenten. Maar we raken amper aan de helft.
«
»
17:00 Sporza op zondag
Met: atletiek: marathon van Brussel. Commentaar: Chris Picavet. - Breakdance: unbreakable (crewbattle). Commentaar: Stijn Van Baarle. - Autosport. GP F1 van Singapore. Commentaar: Sammy Neyrinck.
«
»
18:00 VRT NWS update
Nieuwsuitzending.
«
»
18:10 Dagelijkse kost
Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
«
»
19:00 VRT NWS journaal - Sportweekend
«
»
19:55 Het Weer (avond)
Weerbericht.
«
»
20:00 Hotel Romantiek
De groep maakt kennis met de meest romantische wandelroute van Turkije. De zoektocht naar het geheim van kamer 301 nadert zijn ontknoping.
«
»
21:00 Chantal
Tijdens het jagen vindt Vanhecke een half begraven bruid in het bos. Chantal, D'Haese en de Sherif krijgen versterking van de federale. Ze kunnen zeer snel een verdachte oppakken.
«
»
21:50 De ideale wereld
Actualiteitenmagazine.
«
»
22:30 VRT NWS journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
22:44 Keno
Spelshow.
«
»
22:45 Het Weer (avond)
Weerbericht.
«
»
22:50 Heizel 1985
Frank Raes trekt naar Liverpool om te praten met Engelse fans en spelers die het drama van dichtbij meemaakten.
«
»
23:45 Thuis
Thilly kan het niet laten om Harry te plagen. Simonne voelt zich ongemakkelijk. Tom komt tot een moeilijk besef. Het is een emotionele dag bij Stevenson. Viv ontfermt zich over Lowie.
«
»
00:10 De Zevende Dag
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
02:10 Herhaling late Journaal
VRT NWS journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Zonder vulkanen zou er nooit leven op aarde zijn geweest. Ze zijn verantwoordelijk voor de zuurstof in de atmosfeer en voor onze oceanen. Regelmatige uitbarstingen zorgen voor mineraalrijke assen die het land bevruchten. Het zijn de architecten van onze planeet; meer dan tachtig procent van het aardoppervlak is het resultaat van magma dat uit het gesmolten binnenste naar boven komt en dat zorgt voor een platform voor leven.

'A Perfect Planet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers