TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Herhaling late Journaal
Het journaal - Het weer
«
»
08:00 Radio2 Meer zomer
Siska Schoeters en Niels Destadsbader maken je plezant wakker.
«
»
10:00 Zomerbeelden
«
»
12:30 De week van Bruzz
Weekoverzicht van Bruzz, het programma van de Vlaams-Brusselse Media.
«
»
13:00 Het journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het Weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Dagelijkse zomerkost
In het weekend krijgen we nog eens de hoogtepunten van de voorbije week te zien, op smaak gebracht met extra sfeerbeelden.
«
»
13:55 Clips
Muziekclips.
«
»
14:25 Animalitis
Dieter volgt wildlife-dierenarts Nele, die een gewonde waterbok verzorgt in Zuid-Afrika. Paardenchirurg Hans Wilderjans moet een olympisch sportpaard wedstrijdklaar maken.
«
»
15:10 Endeavour
Oxford wordt geteisterd door een seriemoordenaar die vrouwen wurgt. Zijn laatste slachtoffer is huisvrouw Vivienne Haldane. Ze werd gewurgd met een zilverkleurig paar kousen.
«
»
16:40 Gino's Italian Express
Gino is in Pisa, beroemd voor zijn scheve toren en de Vespa. Daarna neemt hij de trein naar Lucca, de geboorteplek van Puccini. Hij komt alles te weten over vioolspelen.
«
»
17:05 Flikken
Op de kleine ring rond Gent worden twee brutale overvallen gepleegd. Een gemaskerde dader slaat zijn slachtoffers knock-out en verdwijnt met de inhoud van de kassa.
«
»
17:55 Kijk uit
'Kijk Uit' springt mee op de fiets en overloopt de verkeersregels die van toepassing zijn voor zowel de recreatieve als de sportievere fietsers.
«
»
18:00 Het journaal (vooravond)
Nieuwsuitzending.
«
»
18:10 Serengeti
Er wordt plaats gemaakt voor nieuw leven, maar daar horen ook uitdagingen bij. Oude vijanden zorgen voor problemen bij de leeuwen en de bavianen, en intussen blijven de hyena's de vrede verstoren.
«
»
19:00 Het journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
19:35 Het Weer (avond)
Weerbericht.
«
»
19:40 #LikeMe
Olivier maakt kans om een carrièreprijs te winnen. Caro mag mee naar de prijsuitreiking, maar niet zonder een make-over te krijgen van Merel en de squad. Maar niet alles loopt zoals verwacht.
«
»
20:05 Joker+ en Lotto
Spelshow.
«
»
20:15 F.C. De Kampioenen
Op aandringen van Carmen is Xavier bij het leger van functie veranderd. Hij werkt nu bij de aankoopdienst. Boma heeft hiervoor meer dan een gewone interesse.
«
»
20:45 Zomerhit
Tweede show vanuit Bredene, met Christoff, Loredana, Olivia & Paul Sinha, Keen'V, Milow, Camille, Pauline, Francisco Schuster, Cleymans & Van Geel, Willy Sommers, De Kreuners en K.I.A.
«
»
21:50 Will Tura, Hoop Doet Leven
Aan de hand van privé foto- en filmmateriaal wordt voor het eerst een beeld geschetst van de persoonlijke kant van Will Tura.
«
»
23:15 Het journaal (laat)
Nieuwsuitzending.
«
»
23:31 Winst joker+ / lotto
Spelshow.
«
»
23:32 Keno
Spelshow.
«
»
23:33 Euromillions winstverdeling
Spelshow.
«
»
23:35 Het Weer (nacht)
Weerbericht.
«
»
23:40 Section de recherches
Garcia lijdt aan hypochondrie, is bekrompen en overvoorzichtig. Toch verliet hij zijn vrouw en nam hij een levensstijl aan die totaal niet past bij zijn persoonlijkheid. Wat is er gebeurd?
«
»
00:25 Herhaling late Journaal
Het journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De jonge danser Merab volgt een opleiding aan een prestigieuze dansschool en vormt een talentvol duo met zijn goede vriendin Mari. Wanneer de nieuwe danser Irakli bij hun gezelschap komt, beschouwt Merab hem als een te duchten concurrent. Terwijl ze zich voorbereiden op een belangrijk auditie, ontstaat er tussen Merab en Irakli zowel een intense rivaliteit als een niet te onderdrukken aantrekkingskracht.

'And Then We Danced', om 22.35 uur op Canvas.

Dossiers