TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Erediensten
De eucharistieviering met als thema 'Jezus volgen in volle vrijheid'.
«
»
11:00 De Zevende Dag
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
13:00 Het journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het Weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Sporza op zondag
Met: wielrennen: rechtstreeks verslag van het BK in Middelkerke. - Basketbal: rechtstreeks verslag van het WK 3x3 basketbal op de Groenplaats in Antwerpen. Halve finale (o.v.; indien met Belgen).
«
»
18:00 Het journaal (vooravond)
Nieuwsuitzending.
«
»
18:10 Dagelijkse Kost
Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
«
»
19:00 Het journaal - Sportweekend
Met in Sportweekend o.a. BK wielrennen (mannen en vrouwen) - Atletiek: verslag van het BK, met alle Belgische toppers. - Basketbal: live stand van zaken op het WK 3x3 in Antwerpen.
«
»
19:55 Het Weer (avond)
Weerbericht.
«
»
20:00 De Columbus
Wim Lybaert haalt de Columbus weer van stal. Zonder plan trekt hij met Dieter Coppens de wijde wereld in. Samen duwen ze een week op pauze om te genieten van vrije tijd die echt vrij is.
«
»
21:00 Flikken Maastricht
Een curator wordt vermoord aangetroffen in zijn eigen museum. De man was geliefd bij collega's, mede door de ziekte van zijn dochter, waar hij al zijn geld aan uitgaf.
«
»
21:50 Een zomer vol boeken, de Zomerboekathon
Met de beste fragmenten uit interviews met o.m. Hilde Van Mieghem, Martine Prenen, Toni Coppers en Fikry El Azzouzi. 'Boektokster' Femke Lippens bespreekt de laatste trends.
«
»
22:55 Het journaal (laat)
Nieuwsuitzending.
«
»
23:09 Keno
Keno.
«
»
23:10 Het Weer (nacht)
Weerbericht.
«
»
23:15 First Dates
De 23-jarige parlementsmedewerker Jessie bijt de spits af. Ze is niet op haar mondje gevallen, maar dat treft, want dat kunnen we ook zeggen over haar date, de 25-jarige journalist Josh.
«
»
00:05 Thuis
Lowie heeft opnieuw een doel in zijn leven. Het wordt een emotionele dag voor Kobe en ondertussen gaat het lentefeest van Hannah door op de Withoeve. Frank laat zich van zijn emotionele kant zien.
«
»
00:50 De Zevende Dag
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
02:50 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Denemarken, 1913. De welstellende Karen Blixen gaat een verstandshuwelijk aan met Baron Bror Blixen-Finecke, een telg uit een verarmde aristocratische familie. Het koppel trekt naar Afrika om er een koffieplantage uit te baten. Karen maakt er kennis met de Europese, vooral Britse koloniale gemeenschap. Haar man Bror heeft maar weinig belangstelling voor de plantage en houdt zich liever bezig met jagen. Na een tijdje wordt Karen verliefd op een charmante man die grote indruk op haar maakt: de vrijgevochten jager op groot wild, Denys Finch-Hatton. Hij is echter niet van plan zijn vrijheid op te geven.

'Out Of Africa', film uit 1985 met oa. Meryl Streep en Robert Redford, om 23.10 uur op Eén.

Dossiers