TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»
09:00 Lentebeelden
«
»
10:00 Erediensten
Religieuze uitzending.
«
»
11:00 De Zevende Dag
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
13:00 Het journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het Weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Mountain vets
Tijdens de operatie van een zieke hond krijgt dierenarts Martin te maken met complicaties. Darren voert een spoedkeizersnede uit bij een koe, en een boer heeft hulp nodig met een onverwachte tweeling.
«
»
14:00 Clips
Muziekclips.
«
»
14:10 Sport/Vrouw
De zeven sportvrouwen - Nina Derwael, Emma Meesseman, Janice Cayman, Elise Mertens, Rani Rosius, Jolien D'hoore en Gitte Haenen - vertellen waar de kiem van hun carrière lag.
«
»
15:00 Sporza op zondag
Voetbal: KDB Cup. Commentaar: Bart Aerts. - Wielrennen: liveverslag van de GP Marcel Kint. Commentaar: Ruben Van Gucht en Sven Nys. - Autosport: GP F1 Monaco. Commentaar: Sammy Neyrinck.
«
»
18:00 Het journaal (vooravond)
Nieuwsuitzending.
«
»
18:10 Dagelijkse Kost
Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
«
»
19:00 Het journaal - Sportweekend
Met in 'Sportweekend' o.a. alles over de Champions League-finale, een reportage met Kevin de Bruyne vanop de KDB Cup en een verslag van de slotrit in de Giro.
«
»
19:55 Het Weer (avond)
Weerbericht.
«
»
20:00 De noodcentrale
Van een zorgwekkende verdwijning tot een emotionele reanimatiepoging: De 101- en 112-centrales van West-Vlaanderen, Antwerpen en Henegouwen worden opnieuw overspoeld met spannende oproepen.
«
»
20:40 Flikken Maastricht
Een tbs'er (terbeschikkinggestelde) ontsnapt aan zijn begeleider tijdens een proefverlof. Diezelfde dag wordt zijn slachtoffer ontvoerd. Alle alarmbellen gaan af bij Wolfs en Eva.
«
»
21:30 Martin Clunes: Islands of the Pacific
Martin geniet in Frans-Polynesië van stokbrood en koraalwijn en maakt een tochtje op een vlerkprauw. Hij zwemt met haaien en bezoekt het ecoresort van Marlon Brando.
«
»
22:20 Het journaal (laat)
Nieuwsuitzending.
«
»
22:34 Keno
Keno.
«
»
22:35 Het Weer (avond)
Weerbericht.
«
»
22:40 Sporza: Giro magazine
Rit 21: Verona - Verona (individuele tijdrit van 17,4 km). Commentaar: Chris Picavet.
«
»
22:55 First dates
De date van Dave en Sara verloopt vlekkeloos, tot Sara onthult dat haar vorige huwelijk slechts vijf dagen heeft geduurd.
«
»
23:40 Thuis
Judith heeft groot nieuws voor Dries. Ilias maakt er een boeltje van. Tim krijgt een dringende oproep binnen. Hannah wordt ziek. Angèle voelt enige spanning tussen Chris en Harry.
«
»
00:05 De Zevende Dag
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
02:05 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Morton, de machtsgeile eigenaar van een spoorwegmaatschappij, huurt de gewetenloze vechtersbaas Frank in. Het enige wat voor Morton telt is dat de spoorweg tijdig klaar geraakt en daar moet Frank hem bij helpen, desnoods door een bloedbad aan te richten. Hij ruimt de weerspannige landeigenaar Brett McBain zonder verpinken uit de weg, maar aan de weduwe van Brett heeft hij een stevige kluif. Ze wordt immers beschermd door een mysterieuze, harmonicaspelende pistoolheld.

'Once Upon a Time in the West', film uit 1968 met oa. Charles Bronson, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers