TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Journaallus
Laat journaal - Het weer
«
»
08:00 Radio 2 op één
Radio-uitzending.
«
»
10:00 Lentebeelden
«
»
12:05 De week van Bruzz
Weekoverzicht van Bruzz, het programma van de Vlaams-Brusselse Media.
«
»
12:35 De Markt
Economisch magazine.
«
»
13:00 Het journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het Weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Loslopend wild
Met sketches en situatiehumor over hoe vrouwen en mannen zich door allerlei grappige, maar vooral herkenbare situaties worstelen en de hectiek van het dagelijkse leven proberen te overleven.
«
»
14:00 Clips
Muziekclips.
«
»
14:20 Vera
Sergeant Stuart Macken, een vroegere collega van Vera, pleegt zelfmoord in een hospitaal waar zijn dochter Stella wordt verzorgd nadat zijn huis in brand is gestoken.
«
»
15:50 Buurman, wat doet u nu?
Cath is te gast bij Sam Bettens in Palm Desert, VS. Sinds een paar jaar mogen we Sam Bettens nadrukkelijk de frontman van de bands K's Choice en Rex Rebel noemen.
«
»
16:35 Gino's Italian Express
Gino trekt naar de parel van de Italiaanse Rivièra, Cinque Terre en maakt een prachtige treinreis langs de kust. Hij maakt minestrone met kaasciabatta en brengt een bezoekje aan een wijngaard.
«
»
17:00 Flikken
John moet knopen doorhakken in de zaak van Brigitte Vandaele en Marianne Van Dijck. Raymond probeert zich te verzoenen met zijn zoon.
«
»
17:55 Kijk uit
Begeleiders van autobestuurders moeten op een veilige en juiste manier hun leerling aan het verkeer laten deelnemen. Maar hoe pak je dat nu het beste aan en wat moet je als begeleider zeker weten?
«
»
18:00 Het journaal (vooravond)
Nieuwsuitzending.
«
»
18:10 Born to be wild
In het Braziliaanse Serra da Capivara verwelkomt een troep kapucijnaapjes hun nieuwste lid. Baby Chico is slechts enkele weken oud. Opgroeien is een groot avontuur voor Chico.
«
»
18:40 Vlaanderen vakantieland
Laura Govaerts en theatermaker en zanger Jaouad Alloul verkennen samen Brugge. Ze laten zich door Pieter Jacques langs de mooiste en rustigste plekjes van Brugge rijden in een fietskoets.
«
»
19:00 Het journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
19:35 Het Weer (avond)
Weerbericht.
«
»
19:40 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
20:10 Joker+ en Lotto
Lotto-trekking.
«
»
20:15 Inside Taronga Zoo
De verzorgers hopen dat er voldoende romantiek in de lucht hangt tijdens de date van zeeleeuwen Charlie en Nala, zodat er een jong van kan komen.
«
»
20:50 F.C. De Kampioenen
Wanneer Bieke erg laat thuiskomt, door haar ouders wordt berispt en Pascale één van haar brieven blijkt opengemaakt te hebben, roept ze uit: 'Ik ben hier weg'.
«
»
21:20 Billy Elliot
Het leven van de 11-jarige Billy Elliot verandert drastisch wanneer hij toevallig in de balletles van mevrouw Wilkinson terechtkomt. Ze herkent onmiddellijk het talent van Billy.
«
»
23:05 Het journaal (laat)
Nieuwsuitzending.
«
»
23:21 Winst joker+ / lotto
Lotto-uitslag.
«
»
23:22 Keno
Keno.
«
»
23:23 Euromillions winstverdeling
Euromillions.
«
»
23:25 Het Weer (nacht)
Weerbericht.
«
»
23:30 Sporza: Giro magazine
Rit 20: Belluno - Marmolada (168 km). Commentaar: Ruben Van Gucht.
«
»
23:45 Balthazar
Hélène is in de wolken nu haar mentor en goede vriendin Cat, van de politie van Valence, op bezoek gaat komen. Maar niet veel later wordt Cat vermoord teruggevonden.
«
»
00:35 Iedereen beroemd
Reportage.
«
»
01:05 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

De jonge Arthur verliest zijn ouders, koning Uther Pendragon en koningin Igraine, door het toedoen van de meedogenloze Vortigern, die vervolgens de troon opeist. Arthur kan ontkomen en verschanst zich in Londonium, waar hij in een bordeel opgroeit. Vortigern zit hem echter nog steeds achterna.

'King Arthur: Legend of the Sword', film uit 2017 met oa. Jude Law, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers