TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»
09:00 Lentebeelden
«
»
10:00 Erediensten
De eucharistieviering met als thema 'Vrede laat ik jullie na'.
«
»
11:00 De Zevende Dag
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
13:00 Het journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het Weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Mountain vets
Jenni verzorgt een grote steenpuist op de rug van een koe, Julie staat oog in oog met een zeldzaam wild dier dat ze nog nooit eerder gezien heeft, en Terry voert een spoedoperatie uit op de boerderij.
«
»
14:00 Loslopend wild
Met sketches en situatiehumor over hoe vrouwen en mannen zich door allerlei grappige, maar vooral herkenbare situaties worstelen en de hectiek van het dagelijkse leven proberen te overleven.
«
»
14:30 Sporza op zondag
Wielrennen: liveverslag van de Antwerp Port Epic. - Autosport: Tunisia Desert Challenge. Commentaar: Gert Gommé. - Autosport: GP F1 van Spanje. Commentaar: David Naert.
«
»
18:00 Het journaal (vooravond)
Nieuwsuitzending.
«
»
18:10 Dagelijkse Kost
Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
«
»
19:00 Het journaal - Sportweekend
Nieuwsuitzending.
«
»
19:55 Het Weer (avond)
Weerbericht.
«
»
20:00 De noodcentrale
In de 112-centrale van Vlaams-Brabant staan de telefoons van Andy en Naomi opnieuw roodgloeiend. Daarnaast volgen we ook Ilse, Tom en Caro van de 101-centrales van Antwerpen en Brussel.
«
»
20:45 Flikken Maastricht
Een bekende Maastrichtse wordt met een kruisboog vermoord. Ze zal niet de enige blijken. Wat hebben de slachtoffers met elkaar gemeen?
«
»
21:40 Joanna Lumley's hidden Caribbean
Joanna is in Guantánamo, waar ze ontdekt dat het lied 'Guantanamera' daar ontstaan is. Van daaruit gaat het richting Haïti, momenteel het armste land in de westerse wereld.
«
»
22:30 Het journaal (laat)
Nieuwsuitzending.
«
»
22:44 Keno
Keno.
«
»
22:45 Het Weer (avond)
Weerbericht.
«
»
22:50 Sporza: Giro magazine
Rit 15: Rivarolo Canavese - Cogne (178 km). Commentaar: Bert Pitschon.
«
»
23:05 First dates
Marco en Chiara hebben dan wel allebei Italiaanse roots, hun werelden liggen mijlenver uit elkaar. Vinden ze elkaar in het midden?
«
»
23:50 Thuis
Waldek reageert heel begripvol op Nora. Bob deelt zijn vermoeden met Tamara. Peter en Femke hebben een gemoedelijk gesprek. Dieter ziet zijn gelijk bewezen.
«
»
00:15 De Zevende Dag
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
02:15 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

De jonge Arthur verliest zijn ouders, koning Uther Pendragon en koningin Igraine, door het toedoen van de meedogenloze Vortigern, die vervolgens de troon opeist. Arthur kan ontkomen en verschanst zich in Londonium, waar hij in een bordeel opgroeit. Vortigern zit hem echter nog steeds achterna.

'King Arthur: Legend of the Sword', film uit 2017 met oa. Jude Law, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers