TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»
09:00 Erediensten
Verslag van de plechtige inhuldiging van het Jaar der Rechtvaardigen onder de Volkeren vanuit de Grote Synagoge van Brussel.
«
»
10:00 Erediensten
De eucharistieviering met als thema 'Uw Koninkrijk komt!'.
«
»
11:00 De Zevende Dag
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
13:00 Het journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Routes d'Ushuaia
Tanguy Dumortier gidst ons rond in het Hoge Noorden, door de IJslandse toendra en op Spitsbergen, aan de rand van de poolcirkel. In deze woestenij woont de poolvos.
«
»
14:00 Clips
Muziekclips.
«
»
14:06 Vlaanderen vakantieland
Maureen en actrice Inge Paulussen bezoeken De Vleeshalle in Mechelen en proeven het lekkers dat deze foodmarket te bieden heeft. Daarnaast maken ze ook foto's voor hun Instagram in het Illusiemuseum.
«
»
14:25 Inspector Morse
Enkele minuten voor hij aan een uiterst controversiële voordracht wil beginnen, wordt een bekende milieuactivist vermoord.
«
»
16:10 First Dates
Julien (79) is de oudste kandidaat van dit seizoen. Hij is bijna blind, maar ziet toch nog kans op liefde. Hij heeft een date met Elisabeth (75), met wie hij veel raakvlakken blijkt te hebben.
«
»
17:00 Het huis
In Sint-Niklaas, waar de 28-jarige Conner Rousseau nog inwoont bij zijn moeder, heeft Eric meteen een onaangename verrassing: de Vooruit-voorzitter moet zijn gsm 24 uur in een kluisje leggen.
«
»
18:00 Het journaal (vooravond)
Nieuwsuitzending.
«
»
18:10 Dagelijkse Kost
Op zondag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld.
«
»
19:00 Het journaal - Sportweekend
Nieuwsuitzending.
«
»
19:55 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
20:00 Château Planckaert
De zomervakantie is voorbij en de familie maakt zich klaar voor een langdurig verblijf in Frankrijk. Alles wordt in gereedheid gebracht om er enkele maanden te werken en te wonen.
«
»
20:40 Undercover
Het contact met Leyla verloopt stroef. Om te kijken of ze haar nieuwe partners kan vertrouwen, zullen Bob en Ferry een zware test moeten doorstaan. De emoties lopen hoog op.
«
»
21:35 Great American Railroad Journeys
In Skagway, Alaska, gaat Michael eerst naar de Chilkoot Trail, de weg die de goudzoekers 100 jaar geleden te voet aflegden naar Klondike, Canada. En hij bezoekt een trainingskamp voor sleehonden.
«
»
22:35 Het journaal (laat)
Nieuwsuitzending.
«
»
22:53 Keno
Keno.
«
»
22:55 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
23:00 Sporza: Formule 1
Samenvatting van de Grote Prijs Formule 1 van Saudi-Arabië.
«
»
23:20 Sporza: Rally
Samenvatting van de Spa Rally (BRC). (opname van 4/12) Commentaar: Gert Gommé.
«
»
23:35 Thuis
Tania krijgt het op haar heupen van haar collega's. De opdracht van Ilias kent een heel origineel einde waar ook Silke van onder de indruk is. Karin zet de puntjes op de i om haar reputatie te redden.
«
»
00:00 De Zevende Dag
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
02:00 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ferry' (foto: © Netflix/De Mensen 2021)

Amsterdam 2008. De bikkelharde Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry's mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden en af te maken. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd raakte, de terugkeer naar het kamperleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Danielle kruipen langzaam onder zijn stalen pantser. Zijn spannende zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld.

'Ferry', om 21.10 uur op Eén.

Dossiers