TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:15 De inzichten van...
Nic Balthazar ontvangt Marc Herremans. Sinds die dramatische val in 2002 was het zijn levensmotto: 'To walk again'. Maar achttien jaar later berust triatleet Marc Herremans in zijn lot.
«
»
11:00 De Zevende Dag
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
13:00 Het journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Routes d'Ushuaia
Tanguy Dumortier gidst ons rond in het Hoge Noorden, door de IJslandse toendra en op Spitsbergen, aan de rand van de poolcirkel. In deze woestenij woont de poolvos.
«
»
14:00 De Toots Sessies
Voor The Haunted Youth was 2021 een fantastisch jaar, ze wonnen eerst 'De Nieuwe Lichting' van StuBru en speelden deze zomer op zowat elk podium in Vlaanderen.
«
»
14:15 Het hoogste bod
In Antwerpen wordt een diamant ter grootte van een kastanje geveild. De opbrengst wordt geschat op meer dan een miljoen euro.
«
»
14:45 Sporza op zondag
Autosport: Tunisia Desert Challenge. - Basketbal: WK-kwalificatiematch België - Servië bij de mannen. - Veldrijden: Wereldbeker in Besançon (Frankrijk). - Veldlopen: CrossCup in Roeselare.
«
»
18:00 Het journaal (vooravond)
Nieuwsuitzending.
«
»
18:10 Dagelijkse Kost
Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
«
»
19:00 Het journaal - Sportweekend
Nieuwsuitzending.
«
»
19:55 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
20:00 Château Planckaert
Na een deugddoende werkvakantie is de familie even terug in België, want Devon moet onder het mes. Hij wordt geopereerd aan zijn knie zodat hij weer pijnloos kan fietsen en koersen.
«
»
20:40 Undercover
Bob en Ferry bespreken de nieuwe spelregels die meteen op de proef worden gesteld in hun zoektocht naar precursoren. De Bulut-clan rekent af met interne spanningen.
«
»
21:35 Great American Railroad Journeys
Michael reist van de voormalige goudzoekersnederzetting Talkeetna verder via de spectaculaire Hurricane Gulch-brug, waar hij geniet van de bergen en gletsjers.
«
»
22:40 Het journaal (laat)
Nieuwsuitzending.
«
»
22:54 Keno
Keno.
«
»
22:55 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
23:00 First Dates
Kira zoekt een roodharige Alex Agnew. De haarkleur van Jeroen klopt al, maar heeft hij ook humor? Carnavalist Sven verloor zijn onderbeen als twintiger. Maar hij blijft feesten.
«
»
23:50 Thuis
Een gevoel van triomf bij Silke verdwijnt na een preek die haar met beide voeten op de grond zet. Ook Eddy krijgt het niet gemakkelijk na twee uitbranders. Sam kan eindelijk haar zorgen delen.
«
»
00:15 De Zevende Dag
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
02:15 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Doortje zit rustig een kruiswoordraadsel in te vullen als Ma DDT binnenkomt. Zij wordt op staande voet ontslagen. Ma DDT zal zelf haar plaats wel innemen. Oscar verwacht bezoek van zijn vader: een vrolijke man die voortdurend met goocheltrucs bezig is, maar die het weinige gezag dat Oscar heeft, ondermijnt. Het blijkt goed te klikken tussen Ma DDT en de vader van Oscar. Zo goed zelfs dat DDT en Oscar vrezen binnenkort samen als stiefbroers aan één familietafel te moeten zitten...

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers