TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 Erediensten
De eucharistieviering met als thema 'Anderen tot zegen zijn en zo hier en later gelukkig zijn'.
«
»
11:00 De Zevende Dag
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
13:00 Het journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 A Touch of Frost
Een jonge fysiotherapeute wordt dood aangetroffen op de parking van een druk winkelcentrum. In haar adressenboekje vindt Frost de naam van een religieus auteur, een man met een gerechtelijk verleden.
«
»
15:10 Sporza op zondag
Autosport: Rallye de Wallonie. - Wielrennen: liveverslag van Parijs - Tours. - Autosport: Grote Prijs Formule 1 van Turkije. - Atletiek: 10 miles Antwerpen.
«
»
18:00 Het journaal (vooravond)
Nieuwsuitzending.
«
»
18:10 Dagelijkse Kost
Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
«
»
19:00 Het journaal - Sportweekend
Nieuwsuitzending.
«
»
19:55 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
20:00 De Columbus
Wim Lybaert haalt de Columbus weer van stal. Maar wie zijn gast wordt, is dit seizoen een complete verrassing. Wims enige informatie voor vertrek? Het adres waar hij zijn blind date moet oppikken.
«
»
20:55 Onder vuur
Het professioneel masker van Dominique vertoont barsten tijdens een interventie met een suïcidale tiener. De toekomst van Tom bij Post Oosteroever begint er rooskleuriger uit te zien.
«
»
21:45 Greek Island Odyssey with Bettany Hughes
Tijdens de laatste etappe van haar tocht trekt Bettany Hughes langs de prachtige westelijke Griekse eilanden, die haar tot in Ithaka zullen leiden. Ze vertrekt in Korinthe, in de Peloponnesos.
«
»
22:35 Het journaal (laat)
Nieuwsuitzending.
«
»
22:49 Keno
Keno.
«
»
22:50 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
22:55 Sporza: Veldrijden
Samenvatting van de wedstrijd voor de Wereldbeker in Waterloo (VS).
«
»
23:15 First dates
De 59-jarige zangeres Precious is op zoek naar de man die geen enkele valse noot zingt en gaat op date met de 58 jaar oude amateurgoochelaar Earle.
«
»
00:00 Thuis
Tim bindt in door de houding van Dries. Adil roept de hulp in van Thilly. Kobe lijkt zijn woonplaats kwijt te raken. Tom is niet gediend van Angèles laatste zet. Sam stapt met haar plan naar Judith.
«
»
00:25 De Zevende Dag
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
02:25 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Nancy wil Syd helpen om de gestolen fentanyl aan de politie te overhandigen zonder dat hun betrokkenheid aan het licht komt. Het vreemde gedrag van Izzy leidt Nancy af, en er duikt een geest uit het verleden van Syd op.

'L.A.'s Finest', om 22.40 uur op VTM 3.

Dossiers