TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:50 Sporza: Tokyo 2020
Met onder meer de marathon bij de mannen (met Bashir Abdi, Dieter Kersten en Koen Naert), baanwielrennen (met Lotte Kopecky), en de finale van het basketbal bij de vrouwen.
«
»
07:00 Okiru
Sportpraatprogramma.
«
»
07:45 Studio Tokio
Sportmagazine.
«
»
08:00 Sporza: Tokyo 2020
Met veel rechtstreekse verslagen en lange samenvattingen. De aandacht gaat in de eerste plaats uit naar de disciplines waarin Belgen aantreden en de grote olympische sporten.
«
»
13:00 Het journaal (middag)
Met een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op de Olympische Spelen in Tokio. Presentatie: Catherine Van Eylen
«
»
13:40 Het weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:45 Sporza: Tokyo 2020
Met veel rechtstreekse verslagen en lange samenvattingen. De aandacht gaat in de eerste plaats uit naar de disciplines waarin Belgen aantreden en de grote olympische sporten.
«
»
16:00 Maigret
Een stripper meldt dat ze in haar club in Montmartre twee mannen een moord op een gravin heeft horen plannen. Er wordt niet veel aandacht besteed, tot ze enkele uren later gewurgd wordt teruggevonden.
«
»
17:30 De Toots Sessies
Vandaag: Meskerem Mees.
«
»
17:45 De Toots Sessies
Vandaag: Gianni Marzo (Isbells/Marble Sounds).
«
»
18:00 Het journaal (vooravond)
Nieuwsuitzending.
«
»
18:10 Amazing Hotels: Life Beyond the Lobby
Monica en Giles brengen een bezoekje aan Schloss Elmau, een hotel in de Beierse Alpen, waar gasten zich ver weg van de dagelijkse sleur kunnen herbronnen.
«
»
19:00 Het journaal
Met een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op de Olympische Spelen in Tokio. Presentatie: Ruben Van Gucht
«
»
19:55 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
20:00 Animal Ambulance
Puppy Bambi wordt binnengebracht na een aanrijding en heeft dringend verzorging nodig. Lee haalt twee katten op die naar het ziekenhuis moeten voor een dringende check-up.
«
»
20:25 Flikken Maastricht
Wolfs en Eva, inmiddels rechercheurs af, laten het er niet bij zitten en jagen op de leden van het genootschap dat Mechels vermoord heeft.
«
»
21:15 Van hier tot in Tokio
Sidekicks: Élodie Ouédraogo, Thomas Huyghe, Dorianne Aussems en Sven de Leijer.
«
»
22:15 Greek Island Odyssey with Bettany Hughes
Historica en presentatrice Bettany Hughes vertrekt voor een reis van meer dan 2.500 kilometer, in de voetsporen van Odysseus volgens het episch dichtwerk van Homerus.
«
»
23:05 Het journaal (laat)
Nieuwsuitzending.
«
»
23:19 Keno
Keno.
«
»
23:20 Het weer (nacht)
Weerbericht.
«
»
23:25 First Dates (GB)
De 90-jarige Raymon is de oudste dater van het programma. Hij mag zijn kans wagen met danseres Cecelia, maar zal hun date ook eindigen in de dans van de liefde?
«
»
00:10 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Mike is een ervaren stripper, beter gekend als 'Magic Mike'. Hij neemt een onervaren jongen onder zijn hoede in de wereld van het strippen. De jongeman heet Adam, maar krijgt al snel de bijnaam 'the Kid' en leert van Mike de kunst van het strippen, feesten, versieren en vooral: gemakkelijk geld verdienen. Terwijl the Kid steeds dieper verdwijnt in de wereld van plezier en vertier, leert Mike zelf intussen een hele andere wereld kennen... die van de liefde voor Adams zus Brooke.

'Magic Mike', film uit 2012 met oa. Channing Tatum en Alex Pettyfer, om 20.35 uur op VTM 2.

Dossiers