TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:55 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»
09:00 Lentebeelden
«
»
10:00 Erediensten
Protestantse eredienst in eurovisie vanuit Zwitserland (EBU - RTS)
«
»
11:00 Erediensten
De eucharistieviering in eurovisie op Pinksteren komt vanuit de collegiale kerk in Saint-Ursanne (Zwitserland) (EBU - RTS)
«
»
12:00 Lentebeelden
«
»
12:15 De inzichten van...
Lien Van de Kelder is naast actrice ook zangeres, juriste en mensenrechtenactiviste. Zo ontfermt ze zich al jaren als voogd over alleenstaande minderjarige vluchtelingen.
«
»
13:00 Het journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 A Touch of Frost
Pauline Venables is niet teruggekeerd na een middagje winkelen en haar zus Sue heeft een brief gekregen met de eis van 30.000 pond losgeld voor de vrijlating van haar zus Pauline.
«
»
15:15 Sporza op zondag
Met: Basketbal: liveverslag van een beslissende derde wedstrijd in de kwartfinales van de play-offs. - Autosport: Grote Prijs Formule 1 van Monaco.
«
»
18:00 Het journaal (vooravond)
Nieuwsuitzending.
«
»
18:10 Dagelijkse Kost
Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
«
»
19:00 Het journaal - Sportweekend
Nieuwsuitzending.
«
»
19:55 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
20:00 Château Planckaert
Het bezoek aan de toekomstige school in Frankrijk doet Magali en Stephanie nadenken over de grote levensveranderingen voor hun kinderen. Devon en Mageno menen het serieus met de wielersport.
«
»
20:35 Flikken Maastricht
De moord op een incassomedewerker van een woningbouwvereniging blijkt vergaande gevolgen te hebben. De man, een vluchteling uit Bosnië, blijkt niet zo onschuldig als hij ogenschijnlijk lijkt.
«
»
21:25 Great American Railroad Journeys
In Plymouth, de 'geboortestad' van Amerika, verneemt Michael hoe inheemse stammen de nieuw aangekomen kolonisten leerden om van het land te leven.
«
»
22:30 Het journaal (laat)
Nieuwsuitzending.
«
»
22:44 Keno
Keno.
«
»
22:45 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
22:50 Sporza: Giro
Verslag van rit 15: Grado - Gorizia (147 km). Met reacties en een gesprek met Renaat Schotte ter plaatse.
«
»
23:10 First dates
Aaron is geboren in Texas en woont al 10 maanden in Londen voor zijn werk. Zijn blind date is Sophie uit Manchester, die precies weet hoe ze een man moet verleiden.
«
»
23:55 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op Eén.

Dossiers