TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:20 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»
07:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
09:44 Winterbeelden
«
»
10:45 Sporza: WK Veldrijden
Junioren mannen. Commentaar: Ruben Van Gucht en Paul Herygers. Interviews: Maarten Vangramberen.
«
»
12:05 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
12:45 Sporza: WK Veldrijden
U23 vrouwen. Commentaar: Ruben Van Gucht en Paul Herygers. Interviews: Maarten Vangramberen.
«
»
13:50 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
17:10 Planet of treasures
Vandaag bezoeken we het werelderfgoed in de Oude Wereld en het Oosten. Christopher reist door Jordanië, bezoekt de rotskerken van Petra en volgt oude handelsroutes via Persepolis naar Isfahan in Iran.
«
»
18:00 Belpop
Hooverphonic is één van de meest succesvolle groepen uit de Belgische popgeschiedenis. Begin jaren 90 richtten Alex Callier en Frank Duchêne samen met gitarist Raymond Geerts Hoover op.
«
»
18:55 De Week van de Belgische Muziek - Aftermovie
Van maandag 30 januari tot en met zondag 5 februari stond Belgische muziek centraal in heel het land tijdens deze derde Week van de Belgische muziek.
«
»
19:00 OnderOns
Rem Koolhaas (78) is één van de bekendste architecten ter wereld. Dat komt niet alleen door zijn betonnen maar ook door zijn papieren oeuvre. Hij beïnvloedt al meer dan 40 jaar het architectuurdebat.
«
»
19:30 Vranckx
Saint Louis is aan de fentanyl. De verslavende pijnstiller die vijftig keer krachtiger is dan heroïne heeft de Amerikaanse stad al jaren in een dodelijke wurggreep. Afkicken is bijzonder moeilijk.
«
»
20:00 Cataclysmen, de grote regulatoren
Tsunami's, vulkaanuitbarstingen, bosbranden... De mensheid is altijd bang geweest voor natuurrampen, maar er is verandering op til: op wereldschaal komt een ramp nooit alleen.
«
»
21:30 The offer
Er zijn problemen met de productie en in Sicilië, en Ruddy vertrekt om Evans te helpen. Postproductie-strubbelingen met Lapidus vormen een bedreiging voor de visie van Coppola.
«
»
22:35 The offer
'The Godfather' is een enorm succes en wint de Oscar voor Beste Film. Iedereen spreekt al van 'The Godfather Part II', maar Ruddy wil zijn eigen film maken, 'The Longest Yard', met Burt Reynolds.
«
»
23:30 Occupied
Sidorova doet alles wat ze kan om haar partner Lyubov uit Rusland te krijgen. Harald Vold begint zijn verkiezingscampagne en beschuldigt Jesper van woekerhandel.
«
»
00:15 Canvaslus
Het weer - VRT NWS journaal
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

De knappe, avontuurlijke en briljante Robin heeft nog zijn hele leven voor zich, tot hij verlamd raakt door polio. Tegen alle adviezen in, brengt zijn knappe vrouw Diana hem naar huis om hem liefdevol te verzorgen.

'Breathe', film uit 2017 met oa. Claire Foy en Andrew Garfield, om 22.55 uur op Eén.

Dossiers