TVgids - Canvas

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»
07:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
12:30 Herfstbeelden
«
»
13:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
17:20 Alleen Elvis blijft bestaan
Als kind kijkt hij op naar Michael Jackson en Madonna, nu werkt hij zelf met de grootsten der aarde. Beyoncé en Lady Gaga hebben al gedanst op choreografieën van Sidi Larbi Cherkaoui.
«
»
18:50 Seven worlds, one planet: minisodes
Een 4-jarige laaglandgorilla in Congo wil zoals zijn vader zijn, de leider van de bende, gekend als de zilverrug. Om te oefenen verleidt hij zijn tienerbroer tot een worstelwedstrijd.
«
»
18:55 A Perfect Planet: Minisodes
Natuurdocumentaire.
«
»
19:00 A Perfect Planet: Minisodes
Natuurdocumentaire.
«
»
19:05 Ancient superstructures
De Chinese Muur reikt van oost tot west en is één van de meest ongelooflijke bouwwerken ter wereld. Het is het resultaat van buitengewoon werk van meerdere generaties Chinezen.
«
»
20:00 VRT NWS update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Stolen: Catching the Art Thieves
Bij een brutale overval in het Nationaal Museum van Stockholm wordt een zelfportret van Rembrandt gestolen. De klopjacht voert de rechercheurs van Rusland naar de glamour van de Hollywood Hills.
«
»
21:15 Simon Reeve's South America
Simon Reeve trekt door het Andesgebergte en bezoekt Peru en Bolivia. Hij begint aan zijn avontuur bij de wereldberoemde ruïnes van Machu Picchu.
«
»
22:15 The Investigation
Jens Møller, het hoofd van de dienst moordzaken bij de politie in Kopenhagen, wordt gebrieft over een vreemde zaak. Een duikboot met aan boord een journaliste en de uitvinder van de boot, is vermist.
«
»
23:00 The Investigation
Jens staat onder constante druk van journalisten die achter het nieuws van de vermiste duikboot aan zitten. En dan neemt de zaak een dramatische wending.
«
»
23:45 Bordertown
Er wordt een lichaam gevonden in de studentenkamer van Laura Kantola. Deze vondst zou iets te maken kunnen hebben met een oude vermissingszaak.
«
»
00:45 Canvaslus
Het weer - VRT NWS journaal
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ons huis/nieuw huis' (Eén)

Frédéric en Ilse wonen als nieuw samengesteld gezin in Millen, Riemst. Dat doen ze in Frédérics ouderlijk huis, vroeger een gekende buurtwinkel. Maar alle kinderen zijn het huis uit en dat is nu dus veel te groot. Frédéric wil het opsplitsen in twee appartementen en daar zijn oude dag doorbrengen. Maar Ilse is als de dood voor verbouwingswerken en al het stof dat dit met zich meebrengt. Zij voelt meer voor een splinternieuw, kraaknet en instapklaar appartement. Het wordt geen eenvoudige opdracht voor Ken en Kristien.

'Ons Huis/Nieuw Huis', om 20.45 uur op VRT 1.

Dossiers