TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:35 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak op vrijdag
«
»
07:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
12:30 Herfstbeelden
«
»
13:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
18:20 Okavango: river of dreams
Wanneer de Okavango-rivier zich terugtrekt, laat hij zout en belangrijke voedingsstoffen achter, waarvoor duizenden dieren van ver komen afgezakt. Het landschap is kurkdroog.
«
»
19:10 Billy Connolly's Great American Trail
In Keamy komt Billy te weten dat American football eigenlijk een Schotse uitvinding is. En hij gaat op pelgrimstocht naar Martin Guitar Company, waar o.m. Hank Williams zijn gitaren liet bouwen.
«
»
20:00 VRT NWS update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Vranckx
Majed is een Iraanse filmmaker. Zijn heroïneverslaafde broer Mohammad is al enkele jaren van de radar verdwenen. Verstoten door zijn familie, vluchtte Mohammad naar Teheran, weg van zijn geboortedorp.
«
»
20:40 Irvine Welsh's Crime
Lennox ondervraagt parlementslid Richie Gulliver. Inspecteur Bob Toal is woedend en vreest voor zijn job.
«
»
21:35 Irvine Welsh's Crime
Lennox en Drummond komen aan in Leeds. Het busje is verdwenen, maar er is een spoor achtergelaten. Lennox weet dat Mr Confectioner nog steeds vrij rondloopt en spelletjes met hen speelt.
«
»
22:25 Alleen Elvis blijft bestaan
Als kind kijkt hij op naar Michael Jackson en Madonna, nu werkt hij zelf met de grootsten der aarde. Beyoncé en Lady Gaga hebben al gedanst op choreografieën van Sidi Larbi Cherkaoui.
«
»
23:55 Jackie Brown
Jackie Brown dikt haar bescheiden stewardessinkomen wat aan door zwart geld het land binnen te smokkelen voor wapenhandelaar Ordell Robbie. Op een dag wordt ze door de FBI aangehouden.
«
»
02:25 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Boezemvriendinnen Brenda, Elise, Cynthia en Annie gaan na hun studies elk hun eigen weg. Wanneer Cynthia vijfentwintig jaar later een einde aan haar leven maakt, zien de drie ex-hartsvriendinnen mekaar terug op haar begrafenis. De dames maken de balans op van de voorbije jaren en ontdekken dat ze na al die tijd nog steeds heel wat gemeen hebben. Brenda, Elise en Annie werden alle drie bedrogen door hun (ex-)mannen en zinnen op wraak...

'The First Wives Club', film uit 1996 met oa. Bette Midler, om 22.45 uur op Eén.

Dossiers