TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»
07:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
11:30 Herfstbeelden
«
»
12:30 Sporza: EK veldlopen
Om 12.30 starten de vrouwen, om 13.10 de mannen. Commentaar: Marc Willems en Kris Meertens.
«
»
13:45 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
17:10 Ancient superstructures
Door de Mont Saint-Michel te bekijken vanuit verschillende oogpunten doen archeologen, wetenschappers en historici nieuwe ontdekkingen over dit fantastische bouwwerk.
«
»
18:00 Alleen Elvis blijft bestaan
Zijn academische carrière - David Van Reybrouck is doctor in de archeologie - ging als een speer. Maar zijn literair debuut, 'De plaag', maakte duidelijk dat hij nog andere talenten had.
«
»
19:30 Vranckx
In een uithoek van Myanmar, diep in de jungle, woedt een verborgen burgeroorlog. Sinds het militaire bestuur er anderhalf jaar geleden de macht greep, zwelt het burgerprotest aan.
«
»
20:00 VRT NWS update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Stolen: Catching the Art Thieves
Dit is het onwaarschijnlijke verhaal van de diefstal van twee Turners uit de Schirn Kunsthalle in Frankfurt, die de werken in 1994 in bruikleen had van de Tate.
«
»
21:10 Simon Reeve's South America
Simon trekt naar Brazilië. Hij gaat van start in het hart van het Amazonewoud, waar hij de Wayampi ontmoet, een inheems volk dat er alles aan doet om het regenwoud te beschermen.
«
»
22:10 State of the Union
De vrijgevochten Ellen sleurt haar traditionele selfmade echtgenoot Scott uit zijn comfortzone en neemt hem mee naar een hipsterbar in Connecticut.
«
»
23:00 State of the Union
De vrijgevochten Ellen sleurt haar traditionele selfmade echtgenoot Scott uit zijn comfortzone en neemt hem mee naar een hipsterbar in Connecticut.
«
»
23:55 Bordertown
De zaak van de sluipschutter treft ook de familie Sorjonen. Hoewel de zaak en zijn gezinssituatie het Sorjonen moeilijk maken, is hij van plan om de dader snel te vatten.
«
»
00:55 Canvaslus
Het weer - VRT NWS journaal
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Boezemvriendinnen Brenda, Elise, Cynthia en Annie gaan na hun studies elk hun eigen weg. Wanneer Cynthia vijfentwintig jaar later een einde aan haar leven maakt, zien de drie ex-hartsvriendinnen mekaar terug op haar begrafenis. De dames maken de balans op van de voorbije jaren en ontdekken dat ze na al die tijd nog steeds heel wat gemeen hebben. Brenda, Elise en Annie werden alle drie bedrogen door hun (ex-)mannen en zinnen op wraak...

'The First Wives Club', film uit 1996 met oa. Bette Midler, om 22.45 uur op Eén.

Dossiers