TVgids - Canvas

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»
07:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
12:05 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
12:15 Sporza: veldrijden
Liveverslag van de Scheldecross bij de vrouwen in Antwerpen, de achtste wedstrijd voor de Wereldbeker.
«
»
13:25 Herfstbeelden
«
»
14:25 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
17:10 Children of the sun
De Azteken bouwden op heel korte tijd een enorm imperium, met als metropolis een perfect georganiseerde drijvende stad op het Mexicaanse plateau.
«
»
18:00 Alleen Elvis blijft bestaan
Marie Vinck speelde op haar tiende haar eerste rol in 'Moeder, waarom leven wij?' Bijna 30 jaar later is ze een gelauwerde actrice en theatermaakster.
«
»
19:30 Vranckx
Nergens anders in Europa zijn er zoveel schietincidenten in verhouding tot het aantal inwoners als in Zweden. Drugs- en bendegeweld zit in de lift.
«
»
20:00 VRT NWS update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Stolen: Catching the Art Thieves
Deze eerste aflevering begint met de diefstal van De Schreeuw en Madonna van Edvard Munch uit het Munch Museum in Oslo in juni 2004.
«
»
21:10 Simon Reeve's South America
Simon Reeve begint zijn reis in het afgelegen en weinig bezochte noordoosten. In Venezuela ontmoet hij enkele van de duizenden migranten die de economische ineenstorting van hun land ontvluchten.
«
»
22:10 Mrkt hjrta
Marcus komt bebloed aan bij Tanja, die ervan overtuigd is dat ze hem de volledige waarheid kan doen vertellen. Sanna zit intussen bang thuis en probeert zich te verzoenen met haar zus.
«
»
22:55 Bordertown
Er raakt meer bekend over het verleden van de kinderdagverblijfuitbaatster, maar Sorjonen is er als enige van overtuigd dat de waarheid nog niet aan het licht is gekomen.
«
»
23:55 Bordertown
Sorjonen neemt verlof om er te zijn voor zijn vrouw. Op klaarlichte dag wordt een jonge man neergeschoten. Niko Uusitalo neemt de zaak op zich.
«
»
00:55 Canvaslus
Het weer - VRT NWS journaal
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Boezemvriendinnen Brenda, Elise, Cynthia en Annie gaan na hun studies elk hun eigen weg. Wanneer Cynthia vijfentwintig jaar later een einde aan haar leven maakt, zien de drie ex-hartsvriendinnen mekaar terug op haar begrafenis. De dames maken de balans op van de voorbije jaren en ontdekken dat ze na al die tijd nog steeds heel wat gemeen hebben. Brenda, Elise en Annie werden alle drie bedrogen door hun (ex-)mannen en zinnen op wraak...

'The First Wives Club', film uit 1996 met oa. Bette Midler, om 22.45 uur op En.

Dossiers