TVgids - Canvas

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»
07:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 Erediensten
De eucharistieviering met als thema 'Verbind je met het licht'.
«
»
11:00 De Zevende Dag
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
12:00 Sporza: veldrijden
Liveverslag van de veldrit in Hulst (Nederland), wedstrijd voor de Wereldbeker. Commentaar: Renaat Schotte en Paul Herygers. Interviews: Chris Picavet.
«
»
13:40 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
16:40 Sporza: FIFA WK voetbal 2022
Verslag van Kroatië - Canada op speeldag 2 van groep F, live vanuit het Khalifa Internationaal Stadion in Al-Rayyan, Qatar. Commentaar: Stef Wijnants. Omkadering: Maarten Vangramberen.
«
»
19:10 Sporza: atletiek
Samenvatting van de CrossCup in Roeselare.
«
»
19:30 Vranckx
Het Russische leger is weggetrokken uit Cherson, een strategisch belangrijke stad in het zuiden van Oekraïne. Het leven komt langzaam weer op gang en het is rustig in de straten.
«
»
20:00 VRT NWS update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Mystify: Michael Hutchence
De Australische zanger Michael Hutchence was een gevoelige, veelzijdige en complexe man, maar ook iemand die het niet altijd even makkelijk had met de creatieve beperkingen van de popmuziek.
«
»
21:50 Mörkt hjärta
Sanna en Marcus proberen Bengts verdwijning te verhullen, maar de zus van Sanna schakelt de politie in, die de boerderij en omgeving uitkamt.
«
»
22:35 Mörkt hjärta
Sanna en Marcus staan onder zware financiële druk en krijgen af te rekenen met Tanja, die ervan overtuigd is dat zij met de verdwijning van Bengt te maken hebben.
«
»
23:20 Bordertown
In het huis van kinderdagverblijfuitbaatster Susanna Lehto wordt een foetus gevonden die bewaard is in formaldehyde. Sorjonens onderzoek stoot op een muur van stilzwijgen.
«
»
00:15 Canvaslus
Het weer - VRT NWS journaal
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Tien Om Te Zien: De Zomer van 1991' (VTM)

'Tien Om Te Zien - De Zomer van 199X' brengt de zomers van Tien om te zien weer tot leven! Coryfeeën van toen én sterren van nu (her)beleven de meest memorabele acts uit het iconische muziekprogramma. Deze week reizen we terug naar de zomer van 1991. En het wordt best spannend daar aan de King Beach in Blankenberge. Piraat Kid Coco gooit er zijn anker uit, Gorky lost er zijn Lieve Kleine Piranha en Marina Wally gooit haar hele wezen in de strijd. Deze zomer van Tien Om Te Zien is zelfs zo memorabel dat Will Tura, de Keizer van het Vlaamse lied, er een nummer over schreef!

'Tien om te zien: De Zomer van 1991', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers