TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»
07:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
12:30 Herfstbeelden
«
»
12:55 Sporza: volleybal
Liveverslag van België - Kameroen, de vijfde groepswedstrijd van de Yellow Tigers op het WK Volleybal voor vrouwen in Nederland en Polen. Commentaar: Marc Willems.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
18:00 Attila The Hun
In de vijfde eeuw verloor het Romeinse rijk plots aan macht. Wetenschappers en historici zijn nu op zoek naar aanwijzingen om te achterhalen welke rol Attila en zijn gewelddadige stam hierin speelden.
«
»
18:40 Wa make? - Erhan Demirci
Het resultaat is soms confronterend, vaak herkenbaar maar altijd grappig.
«
»
19:30 Vranckx
Dertig jaar na het begin van de burgeroorlog dreigt in Bosnië en Herzegovina het broze evenwicht verstoord te worden door politieke instabiliteit.
«
»
20:00 VRT NWS update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 My Life as a Rolling Stone
Een profiel van gitarist Ronnie Wood, die bij The Jeff Beck Group en Faces speelde voordat hij in 1975 bij de Stones kwam na het vertrek van Mick Taylor.
«
»
21:10 Frozen Planet II
Na vier maanden duisternis breekt eindelijk de lente in de Noordelijke IJszee aan. IJsberen leren hun welpen jagen en witte dolfijnen die vastzitten in het ijs zien de mogelijkheid om te ontsnappen.
«
»
22:05 Conversations with Friends
Frances en Bobbi, beste vriendinnen en exen, beginnen samen aan hun laatste jaar aan de universiteit. Ze maken er kennis met de mysterieuze schrijfster Melissa en haar echtgenoot Nick.
«
»
22:50 Conversations with Friends
Bobbi doet een verrassende bekentenis bij Frances, die besluit niks te vertellen over Nick. Frances stelt Nick voor om te praten over wat er gebeurd is, waarop hij haar uitnodigt bij hem thuis.
«
»
23:35 Below the surface
De kapers houden passagiers en bemanning gegijzeld. Het schip ligt roerloos in de Sont. De antiterreurunit probeert de situatie in kaart te brengen vanuit hun basis in Kasteel Kronborg.
«
»
00:20 Canvaslus
Het weer - VRT NWS journaal
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Zonder vulkanen zou er nooit leven op aarde zijn geweest. Ze zijn verantwoordelijk voor de zuurstof in de atmosfeer en voor onze oceanen. Regelmatige uitbarstingen zorgen voor mineraalrijke assen die het land bevruchten. Het zijn de architecten van onze planeet; meer dan tachtig procent van het aardoppervlak is het resultaat van magma dat uit het gesmolten binnenste naar boven komt en dat zorgt voor een platform voor leven.

'A Perfect Planet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers