TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:20 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:05 Namoroka: A lost World
Na enkele lastige dagen heeft organisator Marc Gansuana een kamp weten op te richten. De wetenschappers kunnen nu eindelijk naar het massief van Namoroka.
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Vranckx
In de Centraal-Afrikaanse Republiek gebeurt het ziekenvervoer bij gebrek aan goede wegen per motorfiets. Veel taxi's en bussen werden tijdens de laatste burgeroorlog bovendien vernield.
«
»
20:40 Craith
Er is een herdenkingsdienst voor Geraint Ellis. Connors moeder krijgt steeds meer de indruk dat haar zoon iets verbergt in verband met de moord, maar hij ontkent en stormt razend het huis uit.
«
»
21:40 Craith
Karl Lewis wordt door Cadi ondervraagd en geeft toe dat zijn beschuldigingen aan het adres van Ellis vals waren. Cadi vestigt haar aandacht op Mia.
«
»
22:35 Été 85
Het is de zomer van Alexis' 16de verjaardag. Hij wordt tijdens een zeetocht met een zeilbootje aan de Normandische kust heldhaftig van de verdrinkingsdood gered door de 18-jarige David.
«
»
00:15 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De jonge danser Merab volgt een opleiding aan een prestigieuze dansschool en vormt een talentvol duo met zijn goede vriendin Mari. Wanneer de nieuwe danser Irakli bij hun gezelschap komt, beschouwt Merab hem als een te duchten concurrent. Terwijl ze zich voorbereiden op een belangrijk auditie, ontstaat er tussen Merab en Irakli zowel een intense rivaliteit als een niet te onderdrukken aantrekkingskracht.

'And Then We Danced', om 22.35 uur op Canvas.

Dossiers