TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:20 Canvaslus
Het weer - Het journaal
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
13:50 Sporza: Knokke Hippique
5*-jumping. Commentaar: Gert Gommé.
«
»
16:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
17:30 Sporza: UEFA EK voetbal voor vrouwen 2022
Verslag van België - IJsland in groep D van het EK Voetbal voor vrouwen, live vanuit het Academy Stadium in Manchester. Commentaar: Aster Nzeyimana en Imke Courtois.
«
»
20:10 L'Alhambra, forteresse méditerranéenne
Het Alhambra in het Spaanse Andalusië is meer dan 800 jaar geleden als militair fort gebouwd door de Nasriden, een Arabische dynastie.
«
»
20:50 Sporza: UEFA EK voetbal voor vrouwen 2022
Verslag van Frankrijk - Italië in groep D van het EK Voetbal voor vrouwen, live vanuit het New York Stadium in Rotherham, South Yorkshire. Commentaar: Geert Heremans. Omkadering: Ruben Van Gucht.
«
»
23:00 Ronnie Wood: somebody up there likes me
Het leven van gitarist Ron Wood kende een bescheiden start in Noord-Londen, maar hij zou al snel legendarisch worden als lid van onder meer The Birds, The Faces en uiteraard The Rolling Stones.
«
»
00:15 Canvaslus
Het weer - Het journaal
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Joost Zwegers in 'Belpop' (foto: Canvas - © VRT 2019)

Al ruim 20 jaar schittert Joost Zweegers onder zijn nom de plume Novastar aan het Belpop-firmament. Sinds zijn overwinning op Humo's Rock Rally in 1996 toont Zweegers zich als een van de strafste singer-songwriters uit de Belgische popgeschiedenis. Van kinds af aan is hij gepassioneerd, eigengereid en perfectionistisch in alles wat hij onderneemt. Samenwerken met Joost is om die reden soms een uitdaging, maar zijn publiek zal nooit ontgoocheld worden. Zijn gebetenheid leverde tot dusver vijf uitstekende albums op en een rist hits die tot het collectieve geheugen behoren. Periodes van succes wisselen zich af met tegenslagen en twijfels, maar opgeven of achteroverleunen staan niet in Zweegers' woordenboek. Meer dan alleen een songtitel, blijkt 'The best is yet to come' ook een levensmotto.

'Belpop Classics', om 20.25 uur op Canvas.

Dossiers