TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:55 Canvaslus
Het weer - Het journaal
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
13:00 Sporza: BK Wielrennen
Rechtstreeks verslag van het BK in Middelkerke (vrouwen). Commentaar: Ruben Van Gucht en Ine Beyen. (vanaf 13.30 uur gaat het verslag verder in 'Sporza op zondag' op Eén)
«
»
13:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
18:00 Sporza: WK 3x3 basketbal Antwerpen
Halve finales (mannen) (o.v.; indien zonder Belgen). Commentaar: Kris Meertens en Jonas Foerts.
«
»
19:00 The lakes with Simon Reeve
Simon verkent de wilde en ruige kust van Cumbria en ontdekt welke centrale rol het graafschap speelt bij veel van de uitdagingen waar Groot-Brittannië mee wordt geconfronteerd.
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Sporza: WK 3x3 basketbal Antwerpen
Kleine finale en finale (vrouwen). Commentaar (vrouwen): Christophe Vandegoor. Kleine finale en finale (mannen). Commentaar (mannen): Kris Meertens en Jonas Foerts.
«
»
22:15 Earth's Great Rivers
De Yukon in Noord-Amerika kan uitpakken met één van de langste zalmtrekken ter wereld. We maken kennis met de grote variëteit aan dieren die van deze rivier hun thuis hebben gemaakt.
«
»
23:10 The Fallen Astronaut
In 1971 slaagde de Belgische kunstenaar Paul van Hoeydonck erin om één van zijn werken met een Apollo-vlucht naar de maan te sturen.
«
»
00:05 Canvaslus
Het weer - Het journaal
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Denemarken, 1913. De welstellende Karen Blixen gaat een verstandshuwelijk aan met Baron Bror Blixen-Finecke, een telg uit een verarmde aristocratische familie. Het koppel trekt naar Afrika om er een koffieplantage uit te baten. Karen maakt er kennis met de Europese, vooral Britse koloniale gemeenschap. Haar man Bror heeft maar weinig belangstelling voor de plantage en houdt zich liever bezig met jagen. Na een tijdje wordt Karen verliefd op een charmante man die grote indruk op haar maakt: de vrijgevochten jager op groot wild, Denys Finch-Hatton. Hij is echter niet van plan zijn vrijheid op te geven.

'Out Of Africa', film uit 1985 met oa. Meryl Streep en Robert Redford, om 23.10 uur op Eén.

Dossiers