TVgids - Canvas

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:55 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»
09:00 Lentebeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
18:40 Rolkrant
Nieuwsuitzending.
«
»
19:15 Vranckx
Mexicaanse kartels zetten tegenwoordig in op avocadohandel. Om nieuwe plantages aan te leggen worden bossen massaal gekapt, en zo wordt de habitat van de monarchvlinder kleiner.
«
»
19:40 Sporza: Giro magazine
Rit 15: Rivarolo Canavese - Cogne (178 km). Commentaar: Bert Pitschon.
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Evolve
Patrick reist de wereld rond op zoek naar dieren die de kunst van het beschermen perfect onder de knie hebben. Onzichtbare octopussen, onoverwinnelijke kakkerlakken...
«
»
21:05 Lost treasure tombs of the ancient Maya
In Honduras wordt bewijs van een menselijk offer blootgelegd en een expeditie naar Guatemala moet een actieve vulkaan trotseren om te achterhalen waarom de Maya's hun steden hebben achtergelaten.
«
»
21:55 Ik schilder met schilders
De Zwarte Panter is de oudste actieve galerie in de Belgische kunstwereld. Oprichter Adriaan Raemdonck gaf haar adem en ziel. Hij s De Zwarte Panter.
«
»
23:10 God's own country
De jonge boer Johnny Saxby verdooft zijn dagelijkse frustraties met binge drinking en vrije liefde, totdat de komst van een Roemeense arbeider hem op een nieuw pad brengt.
«
»
00:50 Canvaslus
Het weer - Het journaal
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

De jonge Arthur verliest zijn ouders, koning Uther Pendragon en koningin Igraine, door het toedoen van de meedogenloze Vortigern, die vervolgens de troon opeist. Arthur kan ontkomen en verschanst zich in Londonium, waar hij in een bordeel opgroeit. Vortigern zit hem echter nog steeds achterna.

'King Arthur: Legend of the Sword', film uit 2017 met oa. Jude Law, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers